ιδεες για DIY χριστουγεννιάτικα centerpieces

Οι πιο hot ιδέες για DIY χριστουγεννιάτικα centerpieces

Έρχονται τα Χριστούγεννα και όλα είναι στολισμένα γιορτινά. Έχεις φτιάξει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού σου αλλά λείπει κάτι από το τραπέζι που θα την εκτοξεύσει; Βρήκαμε 4 trends σε DIY χριστουγεννιάτικα centerpieces από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2018 ώστε ο DIY χριστουγεννιάτικος στολισμός τραπεζιού σου να είναι μοναδικός.

Στολισμός τραπεζιού με μπάλες

Ένα από τα πιο εύκολα και οικονομικά diy χριστουγεννιάτικα centerpieces είναι με χριστουγεννιάτικες μπάλες. Δημιούργησε ένα ξεχωριστό centrepiece με γυάλινες μπάλες σε όποιο χρώμα θες μέσα σε ένα γυάλινο βάζο. Συνδύασε το με λαμπάκια, χιόνι και μια χρυσή πιατέλα. Φτιάξε ένα λαμπερά στολισμένο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Στολισμός τραπεζιού με μπάλες

Στολισμός τραπεζιού με αστέρι και κεριά

Μια εξαίσια ιδέα για διακόσμηση πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού είναι ένα πρωτότυπο centrepiece με ξύλινο αστέρι για βάση και κόκκινα κεριά. Κόλλησε, επίσης, πάνω του χριστουγεννιάτικα κλαδιά και άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Θα δημιουργήσεις μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού σαλονιού που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Στολισμός τραπεζιού με αστέρι και κεριά

Στολισμός τραπεζιού με χριστουγεννιάτικη παράσταση

Στις πρωτότυπες ιδέες για DIY χριστουγεννιάτικα centerpieces είναι ένα ρουστίκ centerpiece με χριστουγεννιάτικη παράσταση. Σε μια βάση από φλοιό κορμού φτιάξε μια παράσταση με ξύλινο τρενάκι, χιόνι, λαμπάκια και χριστουγεννιάτικα στολίδια. Αποτελεί ένα από τα ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά τραπεζιού για το 2018.

Στολισμός τραπεζιού με αγγελάκι και φωτάκια

Στολισμός τραπεζιού με κουκουνάρια

Για μια λαμπερή διακόσμηση τραπεζιού για δείπνο και όχι μόνο ο στολισμός με κουκουνάρια είναι τέλεια επιλογή. Γέμισε ένα κρυστάλλινο μπολ με κουκουνάρια με glitter και πρόσθεσε λαμπάκια. Είναι πανεύκολο αλλά σίγουρα θα στολίσει κομψά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου!

Στολισμός τραπεζιού με κουκουνάρια

Στολισμός τραπεζιού με κορμό και κερί

Στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού σαλονιού ταιριάζει και το πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο centerpiece σε φέτα κορμού. Στόλισε το με χριστουγεννιάτικα στολίδια κέρατα, πράσινο μοςς και διάφορα διάφανα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Πρόσθεσε το κερί σου με μια χριστουγεννιάτικη κορδέλα και είναι έτοιμο. Θα κάνεις την διαφορά φέτος!

Στολισμός τραπεζιού με κορμό και κερί

Μπες στο κλίμα των Χριστουγέννων! Στόλισε μοναδικά την τραπεζαρία σου με δικές σου DIY χειροποίητες δημιουργίες και κλέψε τις εντυπώσεις. Να είσαι σίγουρος ότι θα το καταευχαριστηθείς!

[print_link]