οικονομικό χριστουγεννιάτικο στολισμό σπιτιού

6 Τρόποι για οικονομικό χριστουγεννιάτικο στολισμό σπιτιού

Τι και αν η οικονομική κρίση  έχει επιδράσει σε όλους μας, έρχονται τα Χριστούγεννα και δεν πρέπει αυτό να επηρεάσει τη γιορτινή μας διάθεση. Κάντε στην άκρη ο,τι σας απασχολεί και επιστρατεύεστε τη φαντασία σας! Εμείς ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε μερικούς τρόπους για οικονομικό χριστουγεννιάτικο στολισμό σπιτιού για να χαρείτε τα Χριστούγεννα χωρίς πολλά έξοδα.

Χειροποίητες χιονόμπαλες με βάζα

Μια πολύ δημιουργική, αλλά και από τις πιο οικονομικές ιδέες για χριστουγεννιάτικο στολισμό σπιτιού οι χειροποίητες χιονόμπαλες. Θα χρειαστείτε βάζα, μπόλικο τεχνητό χιόνι και χριστουγεννιάτικες φιγούρες Lemax. Η κατασκευή είναι απλή! Γεμίστε το βάζο με ο,τι εσείς επιθυμείτε και στη συνέχεια κολλήστε το καπάκι που θα λειτουργήσει σαν βάση. Μια επιπλέον πρόταση είναι να τυλίξετε το καπάκι με κορδέλες χριστουγεννιάτικες.

Χριστουγεννιάτικο καλάθι με αποξηραμένα λουλούδια – καρπούς

Δώστε στο σπίτι σας λάμψη εύκολα και σχεδόν ανέξοδα. Διακοσμήστε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας με ένα καλάθι κουκουνάρια, αποξηραμένα λουλούδια ή ολόκληρους καρπούς όπως βελανίδια και καρύδια. Κάντε, όμως, τη χριστουγεννιάτικη διαφορά! Το μόνο απαραίτητο υλικό για αυτό είναι χρυσή μπογιά σε σπρέι ώστε να βάψετε όλη σας την κατασκευή. Να είστε σίγουρη ότι η επιλογή σας θα ξεχωρίσει.

xriso kalathi xristougenniatiko - oikonomikos stolismos

DIY χριστουγεννιάτικο σπίτι

Σε αυτό το σημείο σας παρουσιάζουμε μια ιδέα για οικονομικό χριστουγεννιάτικο στολισμό σπιτιού που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους. Κατασκευάστε μόνοι σας ένα DIY χριστουγεννιάτικο σπιτάκι που θα στολίσει γιορτινά τον χώρο σας.  Βρείτε μια σανίδα που θα αποτελέσει την βάση σας και η δημιουργία ξεκινά! Φτιάξε το σπίτι σας από φέτες κορμού και ξύλα, κολλήστε τεχνητό χιόνι στην σκεπή και στην υπόλοιπη κατασκευή, φτίαξτε τη βάση σας με τεχνητό γρασίδι  και αποξηραμένα λουλούδια, όταν όλα είναι έτοιμα περάστε μια σειρά από φωτάκια όπως εσείς επιθυμείτε. Αυτή η χριστουγεννιάτικη κατασκευή θα γίνει παιχνίδι για εσάς και τα παιδιά σας.

Φωτοάλμπουμ τοίχου με λαμπάκια

Μια αρκετά φρέσκια ιδέα για να στολίσετε το σπίτι σας χριστουγεννιάτικα αλλά και με χαμηλό κόστος είναι το φωτοάλμπουμ τοίχου. Τοποθετήστε στον τοίχο σας λαμπάκια με τον τρόπο που θέλετε και έπειτα κρεμάστε φωτογραφίες σας από τις πιο όμορφες στιγμές σας το 2018. Τέλος βάλτε εάν επιθυμείτε και ελαφριά στολίδια για πιο χριστουγεννιάτικο αποτέλεσμα.

fotografies toixos xristougenniatikos stolismos

Χριστουγεννιάτικα Μπουκάλια φιγούρες

Μια από τις πιο ιδιαίτερες χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης on a budget είναι τα μπουκάλια φιγούρες. Στολίστε το γιορτινό σας τραπέζι με μπουκάλια κρασιού, τα οποία θα έχετε βάψει ανάλογα. Κολλήστε πάνω υφάσματα, κορδέλες και χριστουγεννιάτικα στολίδια για να κατασκευάσετε για παράδειγμα τις φιγούρες του Άγιου Βασίλη,του ταράνδου και του χιονάνθρωπου. Η επιλογή σας θα καταπλήξει τους οικείους σας!

xristougenniatika mpoukalia- oikonomikos stolismos spitiou

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από ξύλο κορμούς

Μια πολύ μοντέρνα λύση για χριστουγεννιάτικο στολισμό σαλονιού και χωρίς πολλά έξοδα είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο από κομμάτια ξύλου. Η κατασκευή του απλή. Βρείτε κορμούς και κλαδιά σε διαφορετικά μεγέθη και στερεώστε τα στον τοίχο με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματιστεί ένα δέντρο. Στη συνέχεια στολίστε τα με στολίδια, πλαστικές μπάλες και λαμπάκια. Θα γίνει ένα ξεχωριστό σημείο του σπιτιού σας αδιαμφισβήτητα!

xristougenniatiko dentro kormoi - oikonomikos stolismos

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο εκπληκτική και λαμπερή στιγμή του χρόνου. Δώστε την λάμψη και την δημιουργικότητα που τους αξίζει για να αποτελέσουν το ξεκίνημα για μια όμορφη νέα χρονιά!

 

[print_link]