Νέα συλλογή Lemax 2018

Νέα συλλογή Lemax 2018: Σπιτάκια & χριστουγεννιάτικες μινιατούρες

Είναι πάντα μεγάλη η χαρά και η προσμονή μας όταν παραλαμβάνουμε επιτέλους τα συλλεκτικά σπιτάκια μινιατούρες της Lemax. Έχουμε περιέργεια να δούμε τα καινούρια και κάνουμε σαν τα μικρά παιδιά. Ανακάλυψε και εσύ την νέα συλλογή Lemax 2018.

Αξεσουάρ Lemax

Φέτος σου έχουμε φέρει πολλούς καινούριους κωδικούς για να συμπληρώσεις το χωριό σου με έξυπνα αντικείμενα. Καινούρια αξεσουάρ Lemax με άμαξες, γέφυρες, αυλόπορτες, περιστύλια, πατινάζ θα χαρίσουν αμέσως νέα όψη στο χωριό σου. Αλλά και τα νέα κεντρικά κομμάτια θα σε ενθουσιάσουν.

αξεσουαρ lemax

Τρένο και εργοστάσιο ξωτικών Lemax

Ξεχωρίζουμε από την νέα συλλογή Lemax 2018 το υπέροχο καινούριο τρένο NORTH POLE RAILWAY με κίνηση και μουσική, που πηγαίνει στο Βόρειο Πόλο για να φορτώσει τα δώρα που έφτιαξαν τα ξωτικά στο δικό τους εργοστάσιο παιχνιδιών. Ένα πολύχρωμο εργοστάσιο με επίπεδα, με γραμμή παραγωγής, εσωτερικό σκηνικό. Το ELF MADE TOY FACTORY έχει κίνηση, μουσική και φως και είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό κομμάτι του 2018.

Τρένο και εργοστάσιο ξωτικών Lemax

Χριστουγεννιάτικο δέντρο και καρουσέλ Lemax

Στο κέντρο της πλατείας του χωριού σου φανταζόμαστε το ολοκαίνουριο χριστουγεννιάτικο δέντρο NEW MAJESTIC με μουσική και φως που είναι πράγματι εντυπωσιακό. Κλασικό και αγαπημένο είναι πάντα το καρουσέλ. Το καινούριο GRAND CAROUSEL με κίνηση και μουσική είναι τόσο πολύχρωμο και χαρούμενο που θα σε κερδίσει αμέσως!

Χριστουγεννιάτικο δέντρο και καρουσέλ Lemax

Η κουζίνα της Mrs. Claus

Η γυναίκα του Άγιου Βασίλη, ξέρετε, μαγειρεύει υπέροχα. Η κουζίνα της είναι ένα κτίριο όλο δικό της MRS CLAUS’ KITCHEN, με φως, κίνηση και μουσική, μέσα στο οποίο ετοιμάζει πεντανόστιμες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές με τη βοήθεια των αφοσιωμένων της ξωτικών.

Η κουζίνα της Mrs. Claus

Αερόστατα, κούνιες και πατινάζ

Δύο είναι οι επιλογές στα αερόστατα με κίνηση του Άγιου Βασίλη που καταφθάνει εντυπωσιακά σε κάθε σκηνικό το REINDEER HOT AIR BALLOON & το HOLIDAY CHEER HOT AIR BALLOON. Γιατί πολλές φορές οι «κομπάρσοι», αυτά τα φαινομενικά πιο απλά στοιχεία δίνουν «ζωή» στο χωριό σου. Λατρέψαμε το SWINGING GATE, τις τριπλές κούνιες- βαρκάκια για τον ίδιο λόγο.  Το δε νέο πατινάζ Lemax GINGERBREAD SKATING POND είναι τόσο έξυπνο που θα σας πάρει λίγη ώρα να ανακαλύψετε τις λεπτομέρειες του (ενώ δείχνει να έχει φιγούρες ανθρωπάκια, στην πραγματικότητα πρόκειται για μπισκοτανθρώπους).

Αερόστατα, κούνιες και πατινάζ

Τροχόσπιτο και Βενζινάδικο

Οι σχεδιαστές της Lemax φέτος έφτιαξαν ένα «σπιτάκι» τροχόσπιτο το HIGH ROCK LAKE TRAILER με εξαιρετική πλαστικότητα και απόδοση. Θα σου αρέσει πολύ! Όπως και το βενζινάδικο OK TRUCK STOP που έχει μέχρι και αντλίες!

Τροχόσπιτο και Βενζινάδικο

Και αυτά είναι μόνο μερικά «πρωτοεμφανιζόμενα» από την νέα συλλογή Lemax 2018! Ανακάλυψε τι νέο σου φέρνουμε τώρα και δημιούργησε το δικό σου ονειρεμένο χωριουδάκι!

[print_link]