ιδέες για αρίθμηση των τραπεζιών της δεξίωσης

7 DIY ιδέες για την αρίθμηση των τραπεζιών της δεξίωσης

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για τη μεγάλη μέρα, διαμορφωμένα με τις προσωπικές σας πινελιές και στύλ. Η λεπτομέρεια όμως κάνει τη διαφορά και αυτό το ξέρουμε όλοι! Εδώ θα βρείτε έξυπνες ιδέες για την DIY αρίθμηση των τραπεζιών της δεξίωσης σας, που θα αναδείξουν το στολισμό τραπεζιού γάμου και τα centerpieces σε ένα τέτοιο μοναδικό γεγονός, πάντα βασισμένες στο γούστο σας με έναν ιδιαίτερο και διασκεδαστικό τρόπο.

Κορνίζα

Αν είστε αιώνια ρομαντικό άτομο υπάρχει η λύση και είναι ιδιαίτερα εύκολη. Θα χρειαστείτε κορνίζες ανάλογα με τον αριθμό των τραπεζιών της δεξίωσης σας και μερικά ακόμα υλικά για την αρίθμηση τους. Μπορείτε να φτιάξετε τον αριθμό σας είτε με χρυσόσκονες είτε με πέρλες κολλημένες στην κορνίζα σας δίνοντας αρκετή λάμψη. Υπάρχει πάντα όμως και η κλασσική επιλογή της έτοιμης αρίθμησης σε τυποποιημένο χαρτί.

arithmisi trapeziou korniza

Κορμός δέντρου

Για ένα ρουστίκ στολισμό τραπεζιού γάμου είναι υπέροχη ιδέα το κομμάτι κορμού. Πρόκειται για μια πρωτότυπη DIY αρίθμηση των τραπεζιών της δεξίωσης που απαντάται με μια μικρή ξύλινη φέτα από κορμό δέντρου. Αυτό δένει πολύ όμορφα με αποξηραμένα λουλούδια της αρεσκείας σας που θα εντυπωσιάσει όλους τους καλεσμένους σας.

arithmisi trapeziou kormos dentrou

Φωτογραφία

Εσείς και ο αριθμός! Εάν θέλετε το κάθε τραπέζι της δεξίωσης σας να έχει λίγο από το χαρμόσυνο γεγονός, μια φρέσκια ιδέα είναι να βάλετε μια ρετουσαρισμένη φωτογραφία η οποία θα γίνει το φόντο όπου θα αναγράφεται ο αριθμός του εκάστοτε τραπεζιού, τοποθετημένη σε ένα ειδικό στάντ κάρτας – φωτογραφίας.

Καθρέπτης

Η επιλογή του καθρέπτη για την αρίθμηση των τραπεζιών της δεξίωσης ταιριάζει απόλυτα σε vintage DIY στολισμό τραπεζιού γάμου. Είτε με έτοιμα αυτοκόλλητα-αριθμούς είτε αν τους γράψετε εσείς, σας δίνει ένα μοναδικό αποτέλεσμα σε κάθε τραπέζι.

Ταμπέλα Μαυροπίνακας

Ο μαυροπίνακας αποτελεί μια μοντέρνα επιλογή που θα δώσει ξεχωριστό ύφος στη διακόσμηση των τραπεζιών της δεξίωσης σας. Οι αριθμοί θα αναγράφονται με κιμωλία αποτελώντας μια αρκετά πρωτότυπη και οικονομική λύση.

Μπουκάλι γυάλινο

Ένας χαριτωμένος τρόπος για να αριθμήσετε τα τραπέζια σας είναι το γυάλινο μπουκάλι.  Μια τέτοια επιλογή δίνει καλοκαιρινό ή και ανοιξιάτικο αέρα στο στολισμό τραπεζιού σας ενώ δένει άριστα με λουλούδια, κοχύλια ή βότσαλα.

arithmisi trapeziou mpoukali

Μπαλόνια

Αριθμοί μπαλόνια στα χρώματα της υπόλοιπης διακόσμησης δίνουν μια παιχνιδιάρικη νότα τόσο στην αρίθμηση των τραπεζιών σας όσο και σε ολόκληρη την δεξίωση σας. Αποτελεί μια πολύ πρωτότυπη DIY ιδέα αρίθμησης τραπεζιών.

Όποια και αν είναι η επιλογή σας, φροντίστε να συνάδει με την υπόλοιπη διακόσμηση της δεξίωσης. Αφού την έχετε επιμεληθεί με τα χεράκια σας να είστε σίγουρες πως θα κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση όχι μόνο στην δική σας μνήμη αλλά και στων καλεσμένων σας!

[print_link]