ιδέες για ένα ξεχωριστό πάρτυ γάμου

6 πρωτότυπες ιδέες για ένα ξεχωριστό πάρτυ γάμου

Την ημέρα του γάμου μας όλες λίγο πολύ την έχουμε ονειρευτεί. Μια μοναδική στιγμή για το ζευγάρι καθώς ανταλλάσσει όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιον αγαπημένων προσώπων. Ο καθένας θέλει αυτή η μέρα να είναι ξεχωριστή και να μείνει ανεξίτηλη στις μνήμες των μελλόνυμφων αλλα και των καλεσμένων.Η νύφη και ο γαμπρός οφείλουν να ασχοληθούν τόσο με την τελετή όσο και με το γαμήλιο πάρτυ που θα ακολουθήσει. Ιδού λοιπόν 6 πρωτότυπες ιδέες για ένα ξεχωριστό πάρτυ γάμου.

Photobooth

Δώστε την ευκαιρία στους καλεσμένους σας να εκφραστούν ελεύθερα! Ενοικιάστε ή δημιουργήστε ένα diy photobooth όπου οι φίλοι σας θα μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες είτε μόνοι τους είτε και μαζί σας. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε ακόμα περισσότερες αναμνήσεις και αστείες στιγμές από αυτήν την υπέροχη ημέρα.

Cocktail bar

Μια απ’τις πιο καλοκαιρινές αλλά πρωτότυπες ιδέες για ένα ξεχωριστό πάρτυ γάμου είναι το cocktail bar. Παρουσιάστε στους καλεσμένους σας ειδικά κοκτέιλ γάμου σε έναν ειδικό χώρο στολισμένο με διακοσμητικά για πάρτυ γάμου, γυάλες με βρυσάκια και βαζάκια, πρωτότυπα είδη σερβίτσιου κ.α. Δημιουργήστε καλοκαιρινή διάθεση και χαλάρωση από το υπόλοιπο γαμήλιο πάρτυ.

Απασχόληση παιδιών

Διαμορφώστε ένα χώρο ειδικά για τα παιδιά! Ένας παιδότοπος θα λύσει τα χέρια σε όλους τους γονείς του γαμήλιου πάρτυ σας καθώς μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν την βραδιά. Απασχολήστε τα παιδιά με έναν ανιματέρ ή δημιουργήστε ένα χώρο, γεμάτο με παραδοσιακά παιδικά παιχνίδια όπως κουτσό, σχοινάκι κ.α. Ο παιδότοπος αν και πρωτότυπη ιδέα για ένα ξεχωριστό πάρτυ γάμου παραμένει ασφαλής λύση καθώς οι μικροί σας φίλοι θα παίξουν, θα ζωγραφίσουν και θα κάνουν κατασκευές. Εναλλακτικά προσφέρετε στο μικρούς σας καλεσμένους παιδικές μπομπονιέρες με παιχνίδια που θα τους κρατήσουν απασχολημένους.

Candybar

Ποιός μπορεί να αντισταθεί στις λαχταριστές λιχουδιές, τα γλειφιτζούρια, τα κουφέτα και τα ζαχαρωτά; Στήστε ένα τραπέζι με γυάλες και εταζέρες γεμάτες γλυκές επιλογές και δώστε στον γάμο σας μια παιχνιδιάρικη νότα. Να είστε σίγουροι πως μικροί και μεγάλοι θα το απολαύσουν!

Διαγωνισμός χορού/καραόκε

Ποιός δεν κρύβει μέσα του καλά κρυμμένο ένα μικρό παιδί; Μια ανάλαφρη και ξεχωριστή επιλογή είναι να διοργανώσετε έναν διαγωνισμό χορού ή καραόκε όπου ο νικητής θα κερδίσει ένα δείπνο για δύο. Ο γάμος σας θα αναδείξει πολλά ταλέντα σε ένα άκρως διασκεδαστικό κλίμα!

Favors γάμου – Αναμνηστικά δώρα

Η ιδέα ενός favor, ενός μικρού αναμνηστικού δώρου από το ζευγάρι προς τους καλεσμένους πέρα από την μπομπονιέρα είναι μια ανερχόμενη τάση στους γάμους. Μικρά μπουκαλάκια με κορδέλες και αποξηραμένα λουλούδια γεμισμένα με παραδοσιακά προϊόντα ή μικρά βότσαλα με ένα απόφθεγμα είναι μερικές προτάσεις για αναμνηστικά δώρα γάμου ανάλογα με το στυλ του γάμου σας.

Δώστε στον γάμο σας την λάμψη και την διαφορετικότητα που του αξίζει έτσι ώστε να αποτελέσει την αφετηρία για την δημιουργία νέων και όμορφων στιγμών για εσάς και το ταίρι σας.

 

[print_link]