πως οργανώνω καλοκαιρινό πάρτυ

Πώς να οργανώσω ένα καλοκαιρινό πάρτυ: DIY beach party

Ένα εορταστικό DIY beach party με αγαπημένους φίλους είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσει ή να τελειώσει το καλοκαίρι. Ήλιος ή ολόγιομο φεγγάρι, δροσιστικά κοκτέιλ και άμμος ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών σας. Τι να είναι καλύτερο από αυτό; Έχουμε τις καλύτερες συμβουλές για να οργανώσετε ένα καλοκαιρινό πάρτυ βγαλμένο από όνειρα… θερινής νυκτός.

Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να βρείτε τώρα είναι το πιο τέλειο σημείο παραλίας, άντε και τι θα φορέσετε!

Προετοιμαστείτε εκ των προτέρων

Όλες οι μεγάλες οικοδέσποινες γνωρίζουν ότι το μυστικό είναι στην προετοιμασία, όσο μπορείτε να έχετε οργανωθεί καλά πριν την ημέρα του πάρτι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει λύσεις για να μεταφέρετε τα είδη διακόσμησης, τα τρόφιμα & ποτά καθώς και ψυγειάκια που θα τα διατηρήσετε κρύα.

Επιλέξτε το κατάλληλο μενού/finger food

Σχεδιάστε ένα μενού που οι καλεσμένοι σας θα μπορούν να απολαύσουν χωρίς μαχαιροπἰρουνα και πιάτα και θα τους κρατήσει ανάλαφρους χωρίς όμως να λιμοκτονούν και να ψάχνουν την ώρα να φύγουν για να πάνε για σουβλάκια… Λαχανικά και dips, σαντουιτς σε διάφορους συνδυασμούς, φρούτα, ατομικά γλυκά, σούσι και αλμυρά σνακ είναι πάντα καλές επιλογές. Επιλέγοντας finger food, θα τους κρατήσετε όλους ευτυχισμένους και ικανοποιημένους, χωρίς να εμποδίζετε τη δυνατότητα μετακίνησης και κοινωνικοποίησης.

Δροσερά ποτά που θα μαγέψουν

Κρατήστε τους καλεσμένους σας ενυδατωμένους μέσα στη ζέστη με υπέροχα αναζωογονητικά cocktails. Υποδεχτείτε τους με ένα ποτήρι fruit punch σε ποτήρια σαμπάνιας ή βαζάκια γυάλινα και βρείτε μία συνταγή signature cocktail με βάση το ζουμερό καρπούζι ή μάνγκο. Να έχετε προετοιμάσει κομμένα φρούτα & lime για να διακοσμήσετε τα ποτά σας. Παγωμένες μπύρες και κρασί για αυτούς που προτιμούν κάτι πιο κλασικό είναι must.

Διακόσμηση για καλοκαιρινό πάρτυ

Το πιο σημαντικό κομμάτι στο καλοκαιρινό πάρτυ είναι η DIY διακόσμηση που θα μαγέψει αλλά και θα είναι πρακτική.

Η διακόσμηση μπορεί να εντυπωσιάσει μόνο και μόνο από τις προσκλήσεις. Τυπώστε το μέρος που θα γίνει το πάρτι και την ημερομηνία, πολλές φορές σε κόλλες Α4, κόψτε τις και βάλτε τις μέσα σε πουγκιά. Μπορείτε να προσθέσετε μέσα κουφέτα βότσαλα, ώστε να τους προϊδεάσει πόσο υπέροχο θα είναι και να τους γλυκάνει.

Όσον αφορά τη διαμόρφωση της παραλίας για το καλοκαιρινό πάρτυ, προτείνουμε να μεταφέρετε ένα τραπεζάκι ώστε να ακουμπήσετε τα ποτήρια, τα ποτά και τις φιάλες σας. Ωραία DIY ιδέα για αυτοσχέδια τραπεζάκια είναι να πάρετε φέτες από κορμούς δέντρων και να τις βάλετε τη μία πάνω στην άλλη για να δημιουργήσετε ύψος και σταθερότητα.

Μία τέλεια ιδέα είναι να βάλετε γυάλες με βρυσάκια και να τις γεμίσετε με παγωμένο νερό και κομμάτια λεμονιού ή άλλα φρούτα και παγωμένη sangria, καθώς και να έχετε διαθέσιμα ποτήρια σε υπέροχα σχέδια και χάρτινα καλαμάκια, ώστε να μπορεί να σερβίρετε όποιος επιθυμεί.

Θέμα πάρτυ Αλόχα

Φέτος η αγαπημένη μας διακόσμηση για beach party είναι βγαλμένη από τη Χαβάη και έχει θέμα τροπικό!

Αρχικά, για να τους βάλετε όλους στο mood, μόλις φτάσουν περάστε τους στο λαιμό ένα χαβανέζικο κολιέ σε εξωτικά χρώματα. Μπορεί να είναι σε διαφορετικά χρώματα για να δημιουργήσετε πολυχρωμία.

Διακοσμήστε το τραπεζάκι σας με flamingos και ανανάδες. Τοποθετήστε πολύχρωμα χαρτόνια σε ξύλινα κλαδιά ή μαυροπίνακες και γράψτε μηνύματα που σηματοδοτούν το καλοκαιρινό mood, όπως: Aloha, Surf ή σχεδιάστε pineapples. Επιπλέον, μπορείτε να βάλετε ξύλινα φανάρια και καλάθια στολισμενα με καλοκαιρινά διακοσμητικά.

Μεγάλες πετσέτες σε φλοράλ χρώματα είναι ιδανικές, ώστε να μπορούν να καθίσουν και να χαλαρώσουν οι καλεσμένοι σας. Οι ξύλινοι πυρσοί είναι must για να δημιουργήσετε ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και να φωτίζετε φυσικά τη παραλία.

Μπορείτε να πάρετε γυάλες και να τις γεμίσετε με άμμο ή βότσαλα και να τις αφήσετε διάσπαρτα σε διακεκριμένο χώρο της παραλίας που θα σηματοδοτεί πως σε αυτό το χώρο γίνεται το πάρτυ.

Τέλος, ευχαριστήστε όσους ήρθαν στο πάρτι με ένα message in a bottle. Γεμίστε γυάλινους δοκιμαστικούς σωλήνες με άμμο ή χάντρες και φτιάξτε DIY αναμνηστικά δωράκια – κολιε για τους καλεσμένους σας. Εναλλακτικά τυπώστε υπέροχα quotes που αποπνέουν αισιοδοξία και χαρά για το μέλλον.

Μουσική με beach vibes

Δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής σε usb που αναμιγνύει παλιά και νέα τραγούδια, διατηρώντας την εορταστική, αισιόδοξη και καλοκαιρινή με τραγούδια που οι επισκέπτες θα αναγνωρίσουν και αγαπούν. Ένα φορητό ηχείο με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να διαρκέσει σε ολόκληρο το πάρτι είναι ιδανική λύση.

Ένα είναι σίγουρο, αυτό το καλοκαιρινό πάρτυ θα μείνει αξέχαστο!

 

[print_link]