7 Θέματα για Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ

Θέματα για Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ: 7 Ιδέες που θα λατρέψεις

Τα Χριστούγεννα είναι μια ιδανική εποχή για χριστουγεννιάτικα πάρτυ για μικρούς και μεγάλους. Μπορείς μάλιστα να βρεις σχετικά με τις γιορτινές μέρες θέματα που θα τα απογειώσουν και δεν θα θυμίζουν σε τίποτα τα κλασικά χριστουγεννιάτικα πάρτυ. Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι γιατί τα θέματα για χριστουγεννιάτικο πάρτυ είναι αρκετά και καλύπτουν όλες τις ηλικίες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις για τα καλά στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Θέματα για παιδικά χριστουγεννιάτικα πάρτυ

Πάρτυ με θέμα το εργοστάσιο σοκολάτας

Τα παιδιά λατρεύουν τα γλυκά και τη σοκολάτα, ειδικά κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Για αυτό μια τέλεια ιδέα από τα θέματα για χριστουγεννιάτικο πάρτυ είναι το εργοστάσιο σοκολάτας. Χρησιμοποίησε στολίδια σε σχήματα γλυκισμάτων και χριστουγεννιάτικες μπάλες σε παιχνιδιάρικα χριστουγεννιάτικα χρώματα. Συμπλήρωσε χριστουγεννιάτικες φιγούρες όπως ξωτικά για να δώσεις πνοή στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Σε αυτό το χριστουγεννιάτικο θέμα τα γλυκά έχουν την τιμητική τους. Διακόσμησε εταζέρες και άλλα χριστουγεννιάτικα είδη πάρτυ με χριστουγεννιάτικα cupcakes, γέμισε δίσκους με γλυκά και γυάλες με σοκολατάκια. Θα σου προτείναμε για έξτρα λεπτομέρεια , το σιντριβάνι σοκολάτας.

Πάρτυ με θέμα το εργοστάσιο σοκολάτας

Χριστουγεννιάτικο πάρτυ το εργαστήρι του Άγιου Βασίλη

Το πιο κλασικό, ίσως, θέμα είναι να μετατρέψεις τον χώρο του πάρτυ σε εργαστήρι του Άγιου Βασίλη. Παίξε με τις αποχρώσεις του κόκκινου – πράσινου – λευκού και διακόσμησε το πάρτυ με χριστουγεννιάτικα ζώα και ξωτικά. Γέμισε το χριστουγεννιάτικο candybar για πάρτυ με χριστουγεννιάτικα γλειφιτζούρια και σοκολατάκια μέσα σε γυάλες με καπάκι. Αν , μάλιστα, το budget σου, σε βγάζει φώναξε και έναν επαγγελματία ντυμένο Άγιο Βασίλη. Τα παιδιά θα ξετρελαθούν!

Χριστουγεννιάτικο πάρτυ το εργαστήρι του Άγιου Βασίλη

Θέματα για χριστουγεννιάτικα πάρτυ ενηλίκων

Πάρτυ ανταλλαγής χειροποίητων δώρων

Μια όμορφη και δημιουργική πρόταση από τα θέματα για χριστουγεννιάτικο πάρτυ είναι η ανταλλαγή δώρων. Ουσιαστικά, θα φτιάξουν όλοι οι καλεσμένοι τις δικές τους DIY χριστουγεννιάτικα δώρα και έπειτα θα κάνετε ανταλλαγή δώρων. Υπάρχουν πολλές οικονομικές κατασκευές και ιδέες που δεν θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού ούτε θα προκαλέσουν ένα μικρό χαμό στο σπίτι, ειδικά ενόψει εορτών. Πέραν τούτου θα απολαύσετε τις στιγμές δημιουργικότητας με τους φίλους σου.

Πάρτυ ανταλλαγής χειροποίητων δώρων

Μαραθώνιος χριστουγεννιάτικων ταινιών

Ποιος είπε ότι και οι μεγάλοι δεν κάνουν χριστουγεννιάτικα πάρτυ; Για αυτό ένα θέμα για πάρτυ που θα σου προτείναμε είναι ο μαραθώνιος χριστουγεννιάτικων ταινιών. Μάζεψε τη παρέα, φτιάξε μερικά ορεκτικά και δείτε μαζί μια λίστα από χριστουγεννιάτικες ταινίες, σχολιάζοντας!

Μαραθώνιος χριστουγεννιάτικων ταινιών

Χριστουγεννιάτικο καραόκε πάρτυ

Σε όλους λίγο πολύ αρέσει το καραόκε, γιατί λοιπόν να μην οργανώσεις ένα καραόκε πάρτυ με χριστουγεννιάτικα τραγούδια; Κάνε στην άκρη τις ντροπές και βάλε όλο το καλλιτεχνικό σου ταλέντο σε ένα εορταστικό διαγωνισμό τραγουδιού με τους φίλους σου. Να είσαι σίγουρος ότι θα γελάσετε πολύ και όλοι θα απολαύσουν ένα πάρτυ με χριστουγεννιάτικα τραγούδια!

Χριστουγεννιάτικο καραόκε πάρτυ

Χριστουγεννιάτικο πάρτυ μασκαρέματος

Εντάξει μπορεί φαινομενικά να μοιάζει σαν ιδέα για άλλη εποχή του χρόνου, αλλά μπορείς να το προσαρμόσεις σε ένα χριστουγεννιάτικο event. Ζήτα από τους καλεσμένους σου να μασκαρευτούν με χριστουγεννιάτικες στολές, εμπνευσμένοι είτε από τις κλασικές φιγούρες των Χριστουγέννων είτε από χριστουγεννιάτικες ταινίες και τραγούδια. Μια άλλη ιδέα είναι να τους ζητήσεις να φορέσουν το πιο κακόγουστο χριστουγεννιάτικο πουλόβερ που έχουν. Όταν θα μαζευτείτε όλοι στο πάρτυ το αποτέλεσμα θα είναι διασκεδαστικό!

Χριστουγεννιάτικο πάρτυ μασκαρέματος

Τροπικό χριστουγεννιάτικο πάρτυ

Δυσκολεύεσαι να διαλέξεις ανάμεσα στα Χριστούγεννα και το καλοκαίρι. Τότε, η ιδανική λύση είναι το τροπικό χριστουγεννιάτικο πάρτυ. Συνδύασε τα διαφορετικά εποχιακά είδη σε μια εναλλακτική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Φτιάξε μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πάρτυ με χρυσούς ανανάδες και φλαμίνγκο με παγέτες. Συνδύασε τα με χριστουγεννιάτικες γυάλινες μπάλες παγώνι. Χρησιμοποίησε για την χριστουγεννιάτικο στολισμό τραπεζιού σαλονιού χρυσά μπολ και φανάρια. Μη ξεχάσεις το ράνερ με παγέτες για περισσότερη λαμπρότητα! Το πάρτυ σου θα γίνει το πάρτυ της χρονιάς!

Τροπικό χριστουγεννιάτικο πάρτυ

Τα Χριστούγεννα είναι για να περνάμε όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και αυτό ισχύει για μικρούς και μεγάλους! Φτιάξε ένα ανεπανάληπτο χριστουγεννιάτικο πάρτυ για το παιδί σου ή για σένα!

[print_link]