χριστουγεννιάτικος γάμος 2020 ιδέες, θέματα trends

Χριστουγεννιάτικος Γάμος 2020: Ιδέες και Θέματα

Ένας γάμος τα Χριστούγεννα διαθέτει διπλή δόση μαγείας. Λίγο η ζεστασιά της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας λίγο το χαρμόσυνο γεγονός του γάμου το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα παραμυθένιο και άκρως ρομαντικό. Είσαι και εσύ, λοιπόν, ένα μεγάλο παιδί και επέλεξες να ανταλλάξεις όρκους αιώνιας αγάπης με το σύντροφο σου τις ημέρες των Χριστουγέννων; Αυτό είναι τέλειο! Κι αυτό γιατί είμαστε εδώ για σένα και σου έχουμε ετοιμάσει μερικές ιδέες και θέματα για να είναι ο δικός σου χριστουγεννιάτικος γάμος 2020 ο πιο εντυπωσιακός!

Θέματα Χριστουγεννιάτικου Γάμου

Ας ξεκινήσουμε από το βασικό ερώτημα τι θέμα γάμου να διαλέξω. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και ταιριάζουν σε όλα τα στυλ, για αυτό και εμείς θα σου πούμε τα trends για το 2020.

Χριστουγεννιάτικος γάμος 2020 με θέμα παγώνι

Οι χριστουγεννιάτικοι γάμοι με θέμα παγώνι είναι εντυπωσιακοί και γεμάτοι κομψότητα. Σε αυτή τη θεματική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γάμου επικρατούν τα γεωμετρικά φανάρια, τα χριστουγεννιάτικα ζώα σε χρυσό χρώμα και φυσικά τα παγώνια!  Εμείς μάλιστα, θα σου προτείναμε να επιλέξεις και χριστουγεννιάτικα δέντρα από φτερά παγωνιού.

Χριστουγεννιάτικος γάμος 2019 με θέμα παγώνι

Χριστουγεννιάτικος γάμος 2020 ροζ – χρυσό

Μια από τις ιδέες για στολισμό χριστουγεννιάτικου γάμου είναι σε ροζ – χρυσές αποχρώσεις. Επίλεξε ρομαντικά υφάσματα με φτερά και ροζ μεταλλικά φανάρια και συνδύασε τα με χρυσά κηροπήγια για περισσότερη λάμψη . Για το γαμήλιο ανθοστολισμό σου επίλεξε λουλούδια στις αντίστοιχες αποχρώσεις. Τέλος πρόσθεσε μερικές χριστουγεννιάτικες πινελιές όπως χριστουγεννιάτικες μπάλες, στολίδια και ελάφια. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και θα θυμίζει χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Χριστουγεννιάτικος γάμος 2019 ροζ – χρυσό

Χριστουγεννιάτικος γάμος σε κόκκινο – λευκό

Μια πιο κλασική επιλογή αλλά συνάμα και αριστοκρατική είναι να φτιάξεις ένα γάμο τα Χριστούγεννα σε λευκό και κόκκινο. Συνδύασε κρυστάλλινα και μεταλλικά κηροπήγια με λευκά χριστουγεννιάτικα δέντρα και ασημένιες χριστουγεννιάτικες γυάλινες μπάλες σε γυάλινα βάζα διακόσμησης. Χρησιμοποίησε κόκκινες λεπτομέρειες για να δημιουργήσεις κομψές αντιθέσεις.

Χριστουγεννιάτικος γάμος σε κόκκινο – λευκό

Κλασικός χριστουγεννιάτικος γάμος

Τα βασικά χρώματα των Χριστουγέννων είναι το κόκκινο, το πράσινο και το χρυσό. Γιατί λοιπόν να μη βασιστεί ο γάμος σου σε αυτή τη χρωματική παλέτα; Φτιάξε μια μεγαλοπρεπή και χριστουγεννιάτικη δεξίωση γάμου και όχι μόνο. Διάλεξε χρυσά κηροπήγια γάμου, κόκκινα κεριά, στεφάνια και κλαδιά χριστουγεννιάτικα για μια μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα. Χρησιμοποίησε χρυσά λαμπάκια και χριστουγεννιάτικες μπάλες για να ολοκληρώσεις τη ρομαντική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Κλασικός χριστουγεννιάτικος γάμος

Vintage χριστουγεννιάτικος γάμος

Αν πάλι είσαι λάτρης της αντίκας τότε ο vintage χειμωνιάτικος γάμος σου ταιριάζει απόλυτα. Δημιούργησε ένα διαχρονικό χριστουγεννιάτικο στολισμό γάμου, συνδυάζοντας διακοσμητικά σε γήινες αποχρώσεις με εταζέρες και βάζα σε μπρούντζινο, χρυσό χρώμα. Χρησιμοποίησε, επίσης, χριστουγεννιάτικα στολίδια από πέρλες σε εκρού χρωματισμό για ένα chic αποτέλεσμα στο στολισμό της εκκλησίας ή στη χειμωνιάτικη δεξίωση γάμου.

Vintage χριστουγεννιάτικος γάμος

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ευχών γάμου

Ανάλογα με το θέμα που θα επιλέξεις θα στήσεις και το τραπέζι ευχών σου. Φτιάξε ένα DIY βιβλίο ευχών στις αποχρώσεις και το στυλ του υπόλοιπου γάμου. Ύστερα διακόσμησε το τραπέζι σου με φανάρια, κηροπήγια, χριστουγεννιάτικα λουλούδια και διάφορα διακοσμητικά ιδανικά για το χριστουγεννιάτικο στολισμό τραπεζιού. Τέλος, τοποθέτησε σε χριστουγεννιάτικα κουτιά, πιατέλες ή μπωλ τα κουφέτα σου.

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ευχών γάμου

Χριστουγεννιάτικο Candybar γάμου

Χριστουγεννιάτικος γάμος στολισμός εκκλησίας τις περισσότερες φορές διαθέτει και candybar. Για το στήσιμο σε ένα χριστουγεννιάτικο candybar γάμου θα χρειαστείς μερικά γυάλινα είδη. Χρησιμοποίησε γυάλες με καπάκι που θα γεμίσεις με χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια και καραμέλες. Επίλεξε γυάλες με βρυσάκι γεμάτες κοκτέιλ ή χυμούς . Φυσικά, μην ξεχάσεις τις πιατέλες και τις εταζέρες, γυάλινες ή όχι που θα προσφέρεις τα φιλέματα σου. Τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες σε χριστουγεννιάτικες πιατέλες δεν θα μπορούσαν να λείπουν.  Τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα, τα μακαρόνς και τα σοκολατάκια έχουν εξίσου σημαντική θέση στο γαμήλιο candybar σου.

Χριστουγεννιάτικο Candybar γάμου

Χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες

Ανάλογα με την υπόλοιπη διακόσμηση γάμου τα Χριστούγεννα φτιάξε και εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες. Μια ιδέα είναι οι ανοιγόμενες χριστουγεννιάτικες μπάλες που μπορείς να τις γεμίσεις με χιόνι, κομφετί, κουκουνάρια ή ό, τι άλλο έχεις φανταστεί. Μια άλλη επιλογή είναι οι κλασικές και σικ χειροποίητες χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες με τούλι και βελούδινες κορδέλες, χρυσές δαντέλες ή μοντέρνες χριστουγεννιάτικες κορδέλες. Αν πάλι θέλεις κάτι εντελώς διαφορετικό θα σου προτείναμε τη μίνι φοντανιέρα ή τους γυάλινους σωλήνες με φτερά για χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες γάμου.

Χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες

Χριστουγεννιάτικο νυφικό

Τα χριστουγεννιάτικα νυφικά είναι η επιτομή του ρομαντισμού. Μια ιδέα είναι το λευκό νυφικό με χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες, όπως κόκκινη κορδέλα ή κόκκινη ζακέτα. Αν όμως είσαι μια ροκ ψυχή που αγαπάει τη πρωτοτυπία θα σου προτείναμε ένα κόκκινο νυφικό ή ένα πράσινο βελούδινο φόρεμα. Θα κάνεις σίγουρα τη διαφορά.

Χριστουγεννιάτικο νυφικό

Χριστουγεννιάτικη ανθοδέσμη νύφης

Τέλος, το αξεσουάρ της νύφης είναι η γαμήλια ανθοδέσμη για αυτό πρέπει να την επιμεληθείς ανάλογα. Ό,τι λουλούδια και αν επιλέξεις για την σύνθεση σου συνδύασε τα με κουκουνάρια, κλαριά από πεύκο, βελανίδια, βαμβάκι, μούρα και γκι. Το αποτέλεσμα θα είναι φοβερό και χριστουγεννιάτικο.

Χριστουγεννιάτικη ανθοδέσμη νύφης

Φέρε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο γάμο σου και ζήσε τις πιο όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου ενώπιον φίλων και συγγενών. Εξάλλου ο Άγιος Βασίλης, φέτος, σου έκανε ένα μεγάλο δώρο!

[print_link]