8 DIY χριστουγεννιάτικα δωράκια για παιδιά

8 DIY Χριστουγεννιάτικα Δωράκια για Παιδιά

Τα παιδιά αγαπούν περισσότερο από όλους τα Χριστούγεννα. Είναι το πνεύμα, η διακόσμηση και προφανώς τα χριστουγεννιάτικα δώρα που τα κερδίζουν και τα γεμίζουν ενθουσιασμό! Μπορείς να δεις τα ματάκια τους να λάμπουν από χαρά με εύκολες και εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Δεν λέμε περισσότερα! Σου παρουσιάζουμε εντυπωσιακά και εύκολα DIY χριστουγεννιάτικα δωράκια για παιδιά.

Χριστουγεννιάτικα βαζάκια με γλυκίσματα

Ένα από τα εύκολα DIY χριστουγεννιάτικα δωράκια για παιδιά είναι τα χριστουγεννιάτικα βαζάκια με γλυκίσματα. Γέμισε γυάλινα βαζάκια με χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια, καραμέλες και λιχουδιές. Έπειτα στόλισε το εξωτερικά με χριστουγεννιάτικες κορδέλες, κορδόνια και διακοσμητικά. Τόσο εύκολα είναι έτοιμο!

Χριστουγεννιάτικα βαζάκια με γλυκίσματα

Χριστουγεννιάτικες σακούλες με παιχνίδια

Μια όμορφη ιδέα για DIY χριστουγεννιάτικα δωράκια για παιδιά που θα χαρίσει χαμόγελα είναι οι χριστουγεννιάτικες σακούλες με παιχνίδια. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία! Επίλεξε χριστουγεννιάτικες συσκευασίες δώρων και σάκους. Έπειτα γέμισε τα με μικρά οικονομικά παιχνίδια και διακοσμητικά που χρησιμοποιούνται εξίσου και στη παιδική μπομπονιέρα μιας βάπτισης όπως σαπουνόφουσκες, μαράκες, σβούρες κ.α. Πρόσθεσε μερικά γλειφιτζούρια και σοκολάτες. Τα παιδικά προσωπάκια θα γεμίσουν με διάπλατα χαμόγελα!

Χριστουγεννιάτικες σακούλες με παιχνίδια

Χριστουγεννιάτικο έλκηθρο

Το έλκηθρο από γλυκά είναι μια εύκολη ιδέα για οικονομικό χριστουγεννιάτικο δώρο για παιδιά. Δημιούργησε ένα χειροποίητο έλκηθρο από ένα μικρό κομμάτι ξύλο, γλειφιτζούρια, σοκολάτες, marshmallow, και κουφέτα. Τα παιδιά θα το λατρέψουν!

Χριστουγεννιάτικο έλκηθρο

DIY χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες

Όλα τα παιδιά μαγεύονται από τις DIY χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες. Για αυτό και εσύ μπορείς να φτιάξεις μερικές με εύκολα υλικά. Βαζάκια γυάλινα, χρυσόσκονες, χιόνι, μικρά χριστουγεννιάτικα στολίδια, μινιατούρες Lemax, κόλλα και μπόλικο νερό είναι τα υλικά που θα χρειαστείς.

DIY χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες

Χριστουγεννιάτικες σοκολάτες και μπισκότα

Πάρε μεγάλες σοκολάτες σε διάφορες γεύσεις και διακόσμησε τις χριστουγεννιάτικα. Χρησιμοποίησε χριστουγεννιάτικα υφάσματα, κουμπιά, τσόχα και άλλα είδη χειροτεχνίας. Δέσε κάπου και μερικά επιπλέον μπισκότα. Μπορεί στα μάτια σου να φαντάζει ένα απλό δώρο αλλά ποιο παιδάκι λέει όχι στις σοκολάτες και τα γλυκά;

Χριστουγεννιάτικες σοκολάτες και μπισκότα για DIY χριστουγεννιάτικα δωράκια για παιδιά

Χριστουγεννιάτικη κούπα / ποτήρι

Μια εξίσου όμορφη πρόταση για DIY παιδικά χριστουγεννιάτικα δώρα είναι η χριστουγεννιάτικη κούπα ή ποτήρι που θα πίνει το γάλα του ή τη ζεστή σοκολάτα. Πάρε μια απλή λευκή κούπα και αποτύπωσε πάνω της το γιορτινό σου πνεύμα. Διακόσμησε την με χριστουγεννιάτικες κορδέλες και παιδικά χριστουγεννιάτικα στολίδια. Γράψε πάνω ένα όμορφο μήνυμα και πρόσθεσε λίγη χρυσόσκονη για περισσότερη μαγεία!

Χριστουγεννιάτικη κούπα ποτήρι για DIY χριστουγεννιάτικα δωράκια για παιδιά

Χριστουγεννιάτικοι σελιδοδείκτες

Μια ιδέα για χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά δημοτικού είναι οι χριστουγεννιάτικοι σελιδοδείκτες. Χρησιμοποίησε ξυλάκια χειροτεχνίας ή γλωσσοπίεστρα από τα φαρμακεία. Διακόσμησε το πάνω μέρους τους κορδέλες, χριστουγεννιάτικα κουδούνια, πον πον, διακοσμητικά κ.α. Φτιάξε χριστουγεννιάτικες φιγούρες και ζωάκια ή ό,τι άλλο φανταστείς!

Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα είναι οι μικρές χαρές της ζωής που δεν χρειάζεται να είναι ακριβά ή περίπλοκα και αυτό τα παιδιά το ξέρουν καλύτερα από όλους!

[print_link]