8 Πρωτότυπες Ιδέες για Λαμπάδες 2019

Είμαστε σιγά σιγά έτοιμοι να υποδεχτούμε το Πάσχα και να το γιορτάσουμε πηγαίνοντας εκτός των άλλων το Μ. Σάββατο στην εκκλησία με τις πασχαλινές λαμπάδες μας. Είτε είσαι νονός /ά  είτε είσαι γονιός είτε απλά θέλεις να φτιάξεις μόνη σου λαμπάδες χειροποίητες αναζητάς αυτό το κάτι που θα κάνει την διαφορά. Για αυτό και εμείς είμαστε εδώ για να σου παρουσιάσουμε μερικές προτάσεις. Δες πώς θα μετατρέψεις πασχαλινές λαμπάδες σκέτες σε φαντασμαγορικές με τις παρακάτω ιδέες για λαμπάδες 2019!

Πασχαλινή λαμπάδα με θέμα τον «κύκνο»

Μια από τις ιδέες για λαμπάδες 2019 που είναι ιδανική για κορίτσια είναι με τον κύκνο. Χρησιμοποίησε αρωματικές λαμπάδες σε λευκό ή ροζ χρώμα και κόλλησε πάνω διακοσμητικούς κύκνους. Στη συνέχεια, διακόσμησε τις με πασχαλινές κορδέλες, φτερά και πον –  πον. Θα φτιάξεις πολύ εύκολα και με οικονομικά υλικά ρομαντικές πασχαλινές λαμπάδες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Πασχαλινή λαμπάδα με θέμα τον «κύκνο»

Πασχαλινή λαμπάδα με τροπικό θέμα

Μια φανταστική πρόταση για χειροποίητες λαμπάδες 2019 είναι με τροπικό θέμα. Χρησιμοποίησε κορδόνια, κορδέλες και υφάσματα σε έντονα χρώματα. Όταν θα τις δέσεις όπως έχεις φανταστεί πρόσθεσε έναν διακοσμητικό παπαγάλο. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. Δεν ανήκει άδικα στις hot ιδέες για λαμπάδες 2019!

Πασχαλινή λαμπάδα με τροπικό θέμα

Πασχαλινές λαμπάδες vintage

Αν ψάχνεις ιδέες για χειροποίητες λαμπάδες για γυναίκες, τα καμέο, η πέρλες και τα φτερά είναι μια διαχρονική λύση.  Σε μια λευκή λαμπάδα δέσε ρομαντικά υφάσματα  και έπειτα κόλλησε πάνω υφασμάτινα λουλούδια,φτερά, σβαρόφσκι και καμέο. Αν η παραλήπτης σου λατρεύει τις λαμπάδες με κοσμήματα, να είσαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστεί!

Πασχαλινές λαμπάδες vintage

Λαμπάδες πασχαλινές με ναυτικό θέμα

Αν έχεις επιλέξει το ναυτικό θέμα ή το καλοκαιρινό και ψάχνεις ιδέες για DIY λαμπάδες πασχαλινές σου έχουμε τη λύση. Σε μια μπεζ λαμπάδα σκέτη δέσε καλοκαιρινά διακοσμητικά όπως ξύλινο κουπί, άγκυρα κ. α. Προτίμησε, μάλιστα κορδέλες σε καλοκαιρινές αποχρώσεις για να ταιριάζει με το υπόλοιπο θέμα σου. Για περισσότερη λεπτομέρεια, πρόσθεσε μικρά γυάλινα μπουκαλάκια με χρωματιστή άμμο. Είναι ιδανική πρόταση ως πασχαλινές λαμπάδες για αγόρια δημοτικού. Εναλλακτικά αν θες να φτιάξεις μια φαντασμαγορική λαμπάδα για κορίτσι με ναυτικό –  θαλασσινό θέμα επίλεξε να τη στολίσεις με θαλασσόξυλα, χρυσόσκονες, αστερίες και γοργόνες.

Λαμπάδες πασχαλινές με ναυτικό θέμα

Πασχαλινές λαμπάδες με ματάκι

Στις οικονομικές πασχαλινές λαμπάδες ανήκουν και αυτές με το ματάκι. Επίλεξε μια μαύρη ή γκρι σαγρέ λαμπάδα. Δέσε πάνω της κομμάτι φελλού και μαύρο κορδόνι. Τελειοποίησε τη πασχαλινή δημιουργία σου προσθέτοντας ένα ματάκι στα χρώματα που θέλεις. Θα έχεις εντυπωσιακές και minimal πασχαλινές λαμπάδες με οικονομικά υλικά, που όλοι θα κοιτούν.

Πασχαλινές λαμπάδες με ματάκι

Πασχαλινές λαμπάδες με μεταλλικά διακοσμητικά

Στις χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες 2019 είναι με μεταλλικά διακοσμητικά, μαξιλαράκι και κορδέλες. Επίλεξε μια πλακέ σαγρέ λαμπάδα και διακόσμησε την με ένα μαξιλαράκι που θα έχεις φτιάξει μόνη σου από ύφασμα ή κορδέλες σε αντίστοιχες αποχρώσεις. Έπειτα κόλλησε πάνω ένα συρματάκι με βαρκούλα, ελέφαντα ή ο,τι άλλο διακοσμητικό θες. Δε θα δυσκολευτείς να βρεις αυτά τα διακοσμητικά για λαμπάδες πασχαλινές και να φτιάξεις μια chic και καταπληκτική λαμπάδα.

Πασχαλινές λαμπάδες με μεταλλικά διακοσμητικά

Πασχαλινή λαμπάδα με κρεμαστά διακοσμητικά

Στις πρωτότυπες πασχαλινές λαμπάδες είναι και αυτή με κρεμαστά διακοσμητικά όπως το αερόστατο και το σύννεφο. Επίλεξε λαμπάδες σκέτες με τρύπα και κρέμασε από εκεί ένα αερόστατο στο χρώμα που θέλεις, ανάλογα αν πρόκειται για αγόρι ή κορίτσι. Στη συνέχεια, πρόσθεσε υφασμάτινα αστέρια στις αντίστοιχες αποχρώσεις και κορδέλες για περισσότερη λεπτομέρεια. Από την άλλη μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ξύλινο συννεφάκι και να κρεμάσεις από εκεί κορδόνια. Έτσι απλά θα ενθουσιάσεις το βαφτιστήρι σου!

Πασχαλινή λαμπάδα με κρεμαστά διακοσμητικά

Πασχαλινή λαμπάδα με φτερά

Τα φτερά καταλαμβάνουν σημαντική θέση και στις λαμπάδες πασχαλινές 2019. Διάλεξε λαμπάδες σκέτες σε πρωτότυπα σχέδια και υφή. Μετά θα χρειαστείς φτερά παγωνιού, χειροποίητο μαξιλαράκι, φουντίτσες και γούρια. Διακόσμησε τα όπως έχεις σκεφτεί και στερέωσε τα με κορδόνι λινάτσας και κόλλα. Διαφορετικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις φτερά στο αγαπημένο σου χρώμα και να διακοσμήσεις τη λαμπάδα σου με κορδέλες και χάντρες στις αντίστοιχες αποχρώσεις. Ο,τι και να επιλέξεις, σίγουρα όλοι θα σε ρωτάνε από πού την αγόρασες.

Πασχαλινή λαμπάδα με φτερά

Αυτές ήταν μερικές προτάσεις στο πως να φτιάξω πασχαλινές λαμπάδες και να είναι πρωτότυπες. Είναι η αρχή για να φτιάξεις τις δικές σου ανεπανάληπτες πασχαλινές δημιουργίες με μοναδικά πασχαλινά διακοσμητικά που θα εντυπωσιάσουν τους αγαπημένους σου και όχι μόνο!

[print_link]