8 DIY Πασχαλινές Λαμπάδες για Δασκάλους

8 DIY Πασχαλινές Λαμπάδες για Δασκάλους

Το Πάσχα έρχεται και τα σχολεία κλείνουν είναι μια ευκαιρία για να ευχαριστήσεις τη δασκάλα των παιδιών φτιάχνοντας με τα χεράκια σου πασχαλινά δωράκια για δασκάλους. Μια από αυτές τις ιδέες είναι και οι πασχαλινές λαμπάδες για δασκάλους. Βάλε όλη σου τη μαεστρία και τη πασχαλινή σου διάθεση και φτιάξε μόνη ή με τη βοήθεια των παιδιών φανταστική χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για τη δασκάλα ή το δάσκαλο. Εμείς σου παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για να ξεκινήσεις

Πασχαλινή λαμπάδα για δάσκαλο / δασκάλα με διακοσμητικά

Η πιο γιορτινή ιδέα για πασχαλινές λαμπάδες για δασκάλους είναι με πασχαλινά διακοσμητικά. Επίλεξε λαγουδάκια, πασχαλινά αυγά και διάφορα άλλα πασχαλινά στολίδια και ξεκίνα να διακοσμείς τις πασχαλινές λαμπάδες σκέτες. Χρησιμοποίησε χρώματα ανάλογα με το φύλο και το στυλ του δασκάλου. Χειροποίητα δώρα όπως η πασχαλινή λαμπάδα σίγουρα θα τους ενθουσιάσουν!

Πασχαλινή λαμπάδα για δάσκαλο δασκάλα με διακοσμητικά

Πασχαλινή λαμπάδα με κορδέλες

Μια πιο εύκολη πρόταση για DIY πασχαλινή λαμπάδα για δασκάλα είναι με κορδέλες.Εδώ τα υλικά για πασχαλινές λαμπάδες που θα χρειαστείς είναι εξ ολοκλήρου κορδέλες. Ανάλογα με το στυλ του δασκάλου ή της δασκάλας παίξε σε έντονες αποχρώσεις ή σε πιο παλ αν σκέφτεσαι να φτιάξεις ρομαντικές πασχαλινές λαμπάδες.

Πασχαλινή λαμπάδα με κορδέλες για δασκάλους

Πασχαλινή λαμπάδα με ξύστρες και μολύβι

Και τι άλλο θα ταίριαζε περισσότερο στις πασχαλινές λαμπάδες για δασκάλους από μολύβια και ξύστρες. Κόλλησε πάνω στη χειροποίητη λαμπάδα σου ξύστρες και μολύβια. Συμπλήρωσε κορδέλες και κορδόνια σε έντονες αποχρώσεις δίνοντας ένα παιχνιδιάρικο στυλ στη πασχαλινή κατασκευή σου.

Πασχαλινή λαμπάδα για δασκάλους με ματάκι

Η πασχαλινή λαμπάδα με ματάκι ταιριάζει εξίσου και σε δάσκαλο και σε δασκάλα. Έχει , μάλιστα υψηλή θέση ήδη από τις πασχαλινές λαμπάδες 2019. Επίλεξε αρωματικές πασχαλινές λαμπάδες και στόλισε τις με απλά κορδόνια ή φελλό. Αφού τελειώσεις με το στόλισμα του κεριού πρόσθεσε διακοσμητικό ματάκι. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό και σικάτο.

Πασχαλινή λαμπάδα για δασκάλους με ματάκι

Πασχαλινή λαμπάδα για δασκάλα με ευχές

Η πασχαλινή λαμπάδα με ευχές είναι εξίσου ιδανική για πασχαλινό δώρο σε δασκάλους. Αν πρόκειται για γυναίκα θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις διακοσμητικές ευχές από πλεξιγκλάς ενώ αν πρόκειται για άντρα διακοσμητικές ξύλινες ευχές. Σε κάθε περίπτωση μη ξεχάσεις τα μικρά διακοσμητικά όπως είναι τα στρας, οι χάντρες και οι φουντίτσες.

Πασχαλινή λαμπάδα για δασκάλα με ευχές

Πασχαλινή λαμπάδα με κουκουβάγια

Η κουκουβάγια είναι το ζώο της σοφίας και έτσι βλέπουν τα παιδιά τη δασκάλα τους. Γιατί λοιπόν να μη φτιάξεις μια πασχαλινή λαμπάδα με κουκουβάγια; Βάλε μια παιδική πινελιά στη κατασκευή σου επιλέγοντας πασχαλινές λαμπάδες σε έντονα χρώματα, τυπωμένα διακοσμητικά και παιχνιδιάρικες κορδέλες.

Πασχαλινή λαμπάδα με κουκουβάγια

Πασχαλινή λαμπάδα για δασκάλα με λουλούδια

Πάσχα και άνοιξη πάνε μαζί για αυτό αν θέλεις να φτιάξεις πασχαλινή λαμπάδα για δασκάλα θα σου προτείναμε σαν βασικό στοιχείο τα λουλούδια. Επίλεξε διακοσμητικά λουλούδια ή ακόμα καλύτερα φτιάξε χειροποίητα λουλούδια από υφάσματα στις αποχρώσεις της άνοιξης. Συμπλήρωσε μερικά στρας ή πέρλες και η DIY πασχαλινές λαμπάδες είναι έτοιμες.

Πασχαλινή λαμπάδα για δασκάλα με λουλούδια

Πασχαλινή λαμπάδα με στάχυα

Τέλος, αν θέλεις να φτιάξεις ρουστίκ πασχαλινές λαμπάδες για τους δασκάλους των παιδιών σου, σου έχουμε ιδέα. Διακόσμησε τα σκέτα πασχαλινά κεριά με στάχυα και ξύλινα διακοσμητικά. Αν η δασκάλα είναι ρομαντική ψυχή τότε πρόσθεσε και φλοράλ υφάσματα στο στολισμό της πασχαλινής λαμπάδας.

Πασχαλινή λαμπάδα με στάχυα

Είτε φτιάξεις μόνη σου είτε με τα παιδιά τις πασχαλινές λαμπάδες για τους δασκάλους ώθησε τα να γράψουν εκείνα χειροποίητες πασχαλινές κάρτες με τις δικές τους ευχές και σκέψεις. Να είσαι σίγουρη ότι η δασκάλα θα ξετρελαθεί και τα παιδιά θα ευχαριστηθούν όλη τη διαδικασία.

[print_link]