Πασχαλινά Βαζάκια DIY ιδέες

Πασχαλινά Βαζάκια DIY: 3+1 πρωτότυπες ιδέες

Το Πάσχα είναι συνυφασμένο με τον ερχομό της Άνοιξης και τα χρωματιστά τοπία που είναι γεμάτα ζωάκια. Είναι λοιπόν μια πολύ καλή ευκαιρία για να φτιάξουμε DIY κατασκευές εμπνευσμένες από αυτή τη χαρούμενη ατμόσφαιρα, εύκολα και οικονομικά. Για αυτό η βάση σου θα είναι τα γυάλινα βαζάκια, βαζάκια γλυκού και βαζάκια μαρμελάδας που έχεις ξεχασμένα στο ντουλάπι της κουζίνας και μερικά ακόμα υλικά για πασχαλινές κατασκευές. Σου παρουσιάζουμε λοιπόν, μερικές πρωτότυπες ιδέες για DIY πασχαλινά βαζάκια.

Πασχαλινά βαζάκια με ζαχαρωτά

Μια γευστική πρόταση για DIY πασχαλινά βαζάκια είναι με ζαχαρωτά και σοκολατάκια.  Γέμισε τα γυάλινα βαζάκια σου με λίγο μος τύπου βρύο ή χόρτο και στη συνέχεια πρόσθεσε μαρσμάλλους, σοκολατένια αυγουλάκια και ό,τι άλλο θες. Εξωτερικά στόλισε τα με πασχαλινές κορδέλες, κορδόνια ακόμα και κομμένα υφάσματα σε χαρούμενες αποχρώσεις. Κάτι τόσο απλό μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις! Αποτελεί μια υπέροχη ιδέα για δώρα κεράσματα.

Πασχαλινά βαζάκια με ζαχαρωτά

Πασχαλινά βαζάκια κουνελάκια

Για σένα που ψάχνεις πρωτότυπες και συνάμα οικονομικές ιδέες για πασχαλινή διακόσμηση, σου έχουμε τα βαζάκια κουνελάκια. Γέμισε τα βαζάκια σου με καραμέλες ή χρωματιστή διακοσμητική άμμο (αν δε θέλεις να είναι βρώσιμη κατασκευή) και έπειτα στόλισε το καπάκι με αυτιά πασχαλινού κουνελιού. Φτιάξε τα αυτιά από χαρτόνι, από τσόχα, από φτερά ή από ύφασμα. Στην συνέχεια, πρόσθεσε μερικές πασχαλινές κορδέλες και λουλούδια για περισσότερη λεπτομέρεια. Θα πάρουν κατευθείαν μορφή τα πασχαλινά βαζάκια σου.

Πασχαλινά βαζάκια κουνελάκια

Πασχαλινά βαζάκια με διακοσμητικά

Δε θα μπορούσαν να λείπουν από τις ιδέες για χιεροποίητα πασχαλινά βαζάκια αυτά με τα πασχαλινά διακοσμητικά. Μια περίπτωση είναι να στολίσεις εσωτερικά τα πασχαλινά διακοσμητικά όπως πασχαλινά αυγά, λαγουδάκια και κοτούλες μαζί με λίγο τεχνητό γρασίδι και μικρά κλαδιά. Στη δεύτερη περίπτωση μπορείς να κολλήσεις πάνω στο καπάκι το διακοσμητικό σου και ύστερα αν θέλεις να το χρωματίσεις στο χρώμα της επιλογής σου. Και στις δυο εναλλακτικές τα πασχαλινά βαζάκια διακόσμησης θα είναι μοναδικά και θα ταιριάζουν τέλεια σε πασχαλινή διακόσμηση κουζίνας.

Πασχαλινά βαζάκια με διακοσμητικά

Πασχαλινά βαζάκια με χρυσόσκονη

Μια ακόμα επιλογή που ανήκει στις DIY πασχαλινές κατασκευές είναι να μετατρέψεις γυάλινα βαζάκια σε μοναδικά λαμπερά βαζάκια. Θα χρειαστείς πέρα από τα βαζάκια, κόλλα σπρέι και χρυσόσκονες. Με τόσα λίγα και οικονομικά υλικά πως να μην αποτελούν οικονομικές κατασκευές για Πάσχα;

Πασχαλινά βαζάκια με χρυσόσκονη

Δώσε πασχαλινή πνοή στα γυάλινα βαζάκια που έχεις ξεχασμένα στα ντουλάπια σου. Πάρε έμπνευση και δημιούργησε εντυπωσιακές πασχαλινές κατασκευές με οικονομικά υλικά που όλοι θα ζηλέψουν!

[print_link]