Τα αγαπημένα μας Lemax για το 2018

Τα αγαπημένα μας φωτιζόμενα συλλεκτικά σπιτάκια Lemax 2018

Είναι τόσες πολλές οι επιλογές στα σπιτάκια Lemax που κάθε χρόνο ξετρελαινόμαστε! Κάποιοι έχουμε τα αγαπημένα μας φωτιζόμενα συλλεκτικά σπιτάκια Lemax που τα βλέπουμε κάθε χρόνο και μας αρέσουν πάντα διότι είναι κλασσικά. Άλλοι κοιτάμε τις λεπτομέρειες και ανακαλύπτουμε αγαπημένα μας στοιχεία αλλά και το χιούμορ των σχεδιαστών. Κάθε αντικείμενο έχει μέσα του μήνες σκέψης, προετοιμασίας και αγάπης. Ωστόσο ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας Lemax για το 2018.

Σπίτια Lemax

Μερικά από τα αγαπημένα μας φωτιζόμενα συλλεκτικά σπιτάκια Lemax για το 2018 είναι για παράδειγμα το ΠΑΤΙΝΆΖ FATHER & DAUGHTER DANCE, όπου οι μπαμπάδες χορεύουν τα κοριτσάκια τους ενώ ακούγεται μουσική  ή το ΣΠΊΤΙ DECORATING THE HOUSE που όλη η οικογένεια στολίζει εσωτερικά και εξωτερικά το σπίτι με χριστουγεννιάτικα στολίδια και λαμπάκια. Με πολλές λεπτομέρειες είναι και το αγρόκτημα που επισκέπτεται ο Άγιος Βασίλης το ΣΠΙΤΙ CHRISTMAS FARM που ταιριάζει σε πολλά χωριά.

Σπίτια Lemax

Προσόψεις Lemax

Οι αγαπημένες μας προσόψεις είναι η PARISIAN STAIRS, ταιριαστή με τα χωριά εποχής αλλά εντυπωσιακή και μεμονωμένη και η DASHER’S ADVENT STABLE που είναι τόσο χαρούμενη και πολύχρωμη.

Προσόψεις Lemax

Σιδηροδρομικός Σταθμός

Κάθε χωριό που «σέβεται τον εαυτό του» έχει οπωσδήποτε τρένο και σιδηροδρομικό σταθμό! Πέρα από τα αγαπημένα μας φωτιζόμενα συλλεκτικά σπιτάκια Lemax 2018 έχουμε και σκηνικά για τρένα. Το ΤΡΕΝΟ STARLIGHT EXPRESS έρχεται να δέσει τέλεια με τα βαγόνια και τις ράγες του και ο ΣΤΑΘΜΟΣ EAST LAKE STATION φωτισμένος και στολισμένος γιορτινά!

Σιδηροδρομικός Σταθμός

Πατινάζ και Χόκεϊ στον Πάγο

Τα πατινάζ μας αρέσουν! Δεν το κρύβουμε! Έχουν κίνηση, μουσική και κάνεις χάζι να βλέπεις τις φιγούρες να χορεύουν. Τα αγαπημένα μας είναι το ΠΑΤΙΝΑΖ VILLAGE SKATING POND με κινούμενες φιγούρες και το ΧΟΚΕΪ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ με τους αθλητές του χόκεϊ να παίζουν και τους δικούς τους να τους επευφημούν.

Πατινάζ και Χόκεϊ στον Πάγο

Παιχνιδάδικο «Η κιβωτός του Νώε»

Η «κιβωτός του Νώε» είναι ένα κομμάτι που ξεχωρίζει. Μας αρέσει ο παραλληλισμός της κιβωτού των ζώων με το παιχνιδάδικο που είναι γεμάτο με λούτρινα ζωάκια. Είναι σίγουρα ιδιαίτερο το ΣΠΙΤΙ NOAH’S ARK TOYS και το θεωρούμε υπέροχο δώρο για γονείς με μικρά παιδιά ή για παιδιά που ξεκινάνε το δικό τους χωριό.

Παιχνιδάδικο «Η κιβωτός του Νώε»

Εργοστάσιο Ποπκορν

Αυτό το σπιτάκι που έχει γούστο είναι το εργοστάσιο GOURMET POPCORN FACTORY. Και στην πραγματικότητα θα μας άρεσε ένα εργοστάσιο ποπ-κορν να ψήνει και να μοσχομυρίζει ο αέρας!

Εργοστάσιο Ποπκορν

Δεν είναι μόνο αυτά. Έχουμε κι άλλες αδυναμίες, πολλές φορές δεν μπορούμε να διαλέξουμε. Κοιτώντας τα σπιτάκια αυτά χαζεύουμε. Σίγουρα θα βρεις και δικά σου αγαπημένα με μια βόλτα!

[print_link]