DIY χριστουγεννιάτικες γιρλάντες 8 Οικονομικές ιδέες

Χριστουγεννιάτικες Γιρλάντες DIY: 12 Οικονομικές ιδέες

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και εμείς ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις. Ένα χαρακτηριστικό διακοσμητικό των Χριστουγέννων είναι οι χριστουγεννιάτικες γιρλάντες. Ωστόσο, μπορεί να θέλουμε κάτι διαφορετικό από τις κλασικές πράσινες γιρλάντες του εμπορίου, οπότε γιατί να μη φτιάξουμε μόνοι μας χειροποίητες γιρλάντες; Όχι μόνο το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό αλλά θα έχει και συναισθηματική αξία. Σου ετοιμάσαμε, λοιπόν μερικές ιδέες για DIY χριστουγεννιάτικες γιρλάντες.

DIY Γιρλάντα με χριστουγεννιάτικες μπάλες

Μια ιδέα για DIY χριστουγεννιάτικες γιρλάντες είναι με χριστουγεννιάτικες μπάλες. Επίλεξε τα χρώματα που θέλεις και φτιάξε χριστουγεννιάτικες γιρλάντες στολισμένες με στολίδια και μπάλες στερεώνοντας τη μια δίπλα στην άλλη ή πάνω σε κλαδιά ελάτου. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως γιορτινό και χρωματιστό!

diy χριστουγεννιάτικη Γιρλάντα με χριστουγεννιάτικες μπάλες

Χειροποίητη χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με φωτογραφίες

Οι χειροποίητες χριστουγεννιάτικες γιρλάντες με φωτογραφίες έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία. Συγκαταλέγεται μάλιστα στα φθηνά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά γιατί δεν χρειάζεσαι πολλά υλικά. Κρέμασε είτε σε σπάγκο είτε σε γιρλάντα από λαμπάκια φωτογραφίες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στερέωσε τις με μανταλάκια και η χριστουγεννιάτικη γιρλάντα σου είναι έτοιμη!

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με φωτογραφίες

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με κουκουνάρια και αποξηραμένα

Η γιρλάντα με κουκουνάρια και αποξηραμένα βρίσκεται ψηλά στις ιδέες διακόσμησης με χριστουγεννιάτικες γιρλάντες. Αυτό γιατί θα δώσει μια ρουστίκ και μυρωδάτη νότα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου και επειδή αποτελεί μια χριστουγεννιάτικη ιδέα διακόσμησης χωρίς έξοδα!

diy Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με κουκουνάρια και αποξηραμένα

Γιρλάντα με χριστουγεννιάτικα λουλούδια

Σου προτείνουμε επίσης τη γιρλάντα με λουλούδια, κλαδιά όπως τα αλεξανδρινά. Τι πιο χριστουγεννιάτικο από αυτήν την κατασκευή; Χρησιμοποίησε κλαδιά ελάτου, κουκουνάρια, λαμπάκια και φυσικά αλεξανδρινά για να φτιάξεις μια φαντασμαγορική γιρλάντα.

Γιρλάντα με χριστουγεννιάτικα λουλούδια

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με κλαδιά

Μια παραλλαγή της προηγούμενης είναι η χειροποίητη χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με κλαδιά και χριστουγεννιάτικα φυλλώματα. Ταιριάζει τέλεια σε μια μίνιμαλ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ή σε σκανδιναβική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με κλαδιά

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με χαρτόνι

Η χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με χαρτόνι ανήκει στα οικονομικά χριστουγεννιάτικα στολίδια χειροποίητα. Όχι άδικα αφού το μόνο που θα χρειαστείς είναι κορδόνια και πολύχρωμα χαρτόνια. Σχεδίασε και κόψε χριστουγεννιάτικα στολίδια ροζ, κόκκινα, λευκά, πράσινα κ. α . Φτιάξε χάρτινα αστέρια, χριστουγεννιάτικα δέντρα και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει.

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με χαρτόνι

DIY Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με κορδέλες

Μια άλλη οικονομική πρόταση για DIY χριστουγεννιάτικες γιρλάντες είναι με χριστουγεννιάτικες κορδέλες. Δέσε σε ένα κορδόνι, κορδέλες σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Αυτό ήταν! Η γιρλάντα σου είναι έτοιμη. Έτσι γρήγορα και οικονομικά θα έχεις τέλεια χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με κορδέλες

DIY γιρλάντα Χριστουγέννων με χάντρες

Μια πολύ hot πρόταση για χριστουγεννιάτικη γιρλάντα που συναντάμε τα τελευταία χρόνια είναι με χάντρες. Συνδύασε ξύλινες χάντρες λευκές, φυσικές και κόκκινες και φτιάξε μια υπέροχη γιρλάντα που ταιριάζει σε μια boho χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

DIY γιρλάντα Χριστουγέννων με χάντρες

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με pom – pom

Αντί για χάντρες μπορείς, επίσης, να χρησιμοποιήσεις πολύχρωμα πομ – πομ και να φτιάξεις μοναδικές γιρλάντες με πομ – πομ, δίνοντας μια έθνικ και παιχνιδιάρικη αίσθηση στον bohemian χριστουγεννιάτικο στολισμό σου.

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με pom - pom

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα χειροποίητη με φουντίτσες

Μια εύκολη ιδέα για χειροποίητες γιρλάντες χριστουγεννιάτικες είναι με φουντίτσες. Είτε μπορείς να τις πάρεις έτοιμες είτε να τις φτιάξεις μόνη σου από τα ανάλογα κορδόνια στις αποχρώσεις που θέλεις. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα χειροποίητη με φουντίτσες

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με μπισκότα

Μια εύγευστη ιδέα για χριστουγεννιάτικη γιρλάντα είναι με μπισκότα. Φτιάξε χριστουγεννιάτικα μπισκότα σε διάφορα σχέδια και προτού τα ψήσεις, κάνε μια μικρή τρυπούλα. Όταν είναι έτοιμα πέρνα τα σε κορδόνι και φτιάξε τη χειροποίητη γιρλάντα σου. Είναι ιδανικά και για χριστουγεννιάτικα στολίδια 2019.

diy χριστουγεννιάτικες γιρλάντες με μπισκότα

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με κλαδιά και λαμπάκια

Για το τέλος σου αφήσαμε μια κάπως κλασική ιδέα για χριστουγεννιάτικη γιρλάντα. Επίλεξε κλαδιά ελάτου και άλλα χριστουγεννιάτικα κλαδιά και πλέξε πάνω τους χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Θα ταιριάξει τέλεια στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού ή σκάλας.

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με κλαδιά και λαμπάκια

Πάρε έμπνευση και φτιάξε με τα χεράκια σου πανέμορφες χριστουγεννιάτικες γιρλάντες  από διάφορα υλικά δημιουργώντας τη πιο γιορτινή διακόσμηση.

[print_link]