Άγιος Βαλεντίνος Ρομαντική διακόσμηση σπιτιού

Άγιος Βαλεντίνος: Ρομαντική Διακόσμηση Σπιτιού

Αν έχεις περιορισμένο budget, δε σημαίνει ότι πρέπει να περάσεις μια βαρετή μέρα του Άγιου Βαλεντίνου. Φτιάξε μόνη σου μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι με εύκολα και οικονομικά DIY διακοσμητικά για Άγιο Βαλεντίνο. Βρες μοντέρνες ιδέες για να γίνει ο Άγιος Βαλεντίνος μια αξέχαστη μέρα με το ταίρι σου!

Στεφάνι καρδιά από ρολό χαρτιού

Φτιάξε μια ρομαντική διακόσμηση με στεφάνι καρδιά. Θα χρειαστείς χρώματα και ρολό χαρτιού. Κόψε το ρολό σε κύκλους και τσάκισε το έτσι ώστε να έχει σχήμα καρδιάς. Στη συνέχεια κόλλησε τις μεταξύ τους. Θα δημιουργήσεις μια ευχάριστη και ερωτική διακόσμηση που θα ζηλέψει και ο ίδιος ο Άγιος Βαλεντίνος!

Στεφάνι καρδιά από ρολό χαρτιού

Κάδρο με καρδιές

Μια φρέσκια ιδέα αν ψάχνεις για ερωτικό δείπνο διακόσμηση είναι τα κάδρα με καρδιές. Αναλυτικότερα, σχημάτισε πάνω σε λευκούς καμβάδες μια καρδιά και στη συνέχεια κόλλησε πάνω διάφορα διακοσμητικά. Φτιάξε καρδιές από χρυσόσκονες, κουμπιά, φτερά, υφάσματα ή πον-πον. Να είσαι σίγουρη ότι το σπίτι σου θα βγάζει ερωτισμό!

Κάδρο με καρδιές

Διακόσμηση τραπεζιού Άγιος Βαλεντίνος

Για ένα ρομαντικό δείπνο χρειάζεται και μια ρομαντική διακόσμηση τραπεζιού. Γέμισε γυάλες σε διάφορα μεγέθη με κόκκινα λουλούδια, ροδοπέταλα και στο τέλος βάλε μέσα ένα κερί ή φωτάκια μπαταρίας. Εναλλακτικά μπορείς να τις γεμίσεις με νερό και ροδοπέταλα και να βάλεις ρεσώ να επιπλέουν!

Διακόσμηση τραπεζιού Άγιος Βαλεντίνος

DIY κουρτίνα από ψεύτικα λουλούδια

Αν έχεις φτιάξει ένα ρομαντικό δωμάτιο με κεριά πρόσθεσε μια ξεχωριστή πινελιά. Φτιάξε μια κουρτίνα από τεχνητά λουλούδια! Πώς; Σε ένα κλαδί ξύλου δέσε κορδόνια μακριά και έπειτα κρέμασε κατά μήκος τους ψεύτικα λουλούδια. Εμείς θα σου προτείναμε τριαντάφυλλα αλλά όλα έχουν να κάνουν με το δικό σου στυλ!

DIY κουρτίνα από ψεύτικα λουλούδια

DIY μαγεμένο τριαντάφυλλο της Belle

Αναρωτιέσαι για τι πρόκειται; Μα μιλάμε για το μαγεμένο τριαντάφυλλο από την Πεντάμορφη και το Τέρας. Φτιάξε το μόνη σου με μερικά απλά υλικά. Θα χρειαστείς μια γυάλινη καμπάνα, κόκκινο τριαντάφυλλο και λαμπάκια μπαταρίας. Θα κερδίσεις τις εντυπώσεις!

DIY μαγεμένο τριαντάφυλλο της Belle

Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μια μέρα που είτε την πιστεύεις είτε όχι μπορεί να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Δώσε, στην ημέρα το ρομαντισμό που της αξίζει εύκολα, οικονομικά και πάντα με την προσωπική σου πινελιά!

 

[print_link]