Ιδέες για DIY ρομαντικά δώρα Αγίου Βαλεντίνου

Ιδέες για DIY ρομαντικά δώρα Αγίου Βαλεντίνου

Φτάνει η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θες να κάνεις ένα διαφορετικό δώρο στον αγαπημένο σου; Οι χειροποίητες επιλογές είναι πάντα οι καλύτερες γιατί φτιάχνονται με αγάπη και προσωπικό γούστο. Βρες εδώ μερικές ιδέες για DIY ρομαντικά δώρα Αγίου Βαλεντίνου.

Γιρλάντα με φωτογραφίες

Αν είστε από εκείνα τα ζευγάρια που λατρεύουν τις φωτογραφίες, σου έχουμε τη λύση. Φτιάξε μια γιρλάντα από φωτογραφίες που να απεικονίζει τη διαδρομή της σχέσης σας. Κάτι σαν χρονολόγιο με τις πολύ σημαντικές, ξεχωριστές στιγμές σας! Θα χρειαστείς κορδόνι, μικρά μανταλάκια και πολλές φωτογραφίες. Μπορείς να προσθέσεις και λαμπάκια για πιο ρομαντικό αποτέλεσμα.

Γιρλάντα με φωτογραφίες

Κάδρο με φιλιά

Αν αναρωτιέσαι, “τι δώρο να πάρω στο αγόρι μου για 14 Φλεβάρη“, τότε φτιάξε κάτι! Μια από τις προτάσεις μας για DIY ρομαντικά δώρα του Άγιου Βαλεντίνου είναι το κάδρο με φιλιά. Φόρα τα πιο έντονα κραγιόν σου και δώσε πολλά φιλιά σε έναν λευκό καμβά ή κάδρο, σαν να φιλάς τον αγαπημένο σου. Είναι εύκολο και τον υπόσχεσαι ότι θα του δώσεις πολλά φιλιά!

Κάδρο με φιλιά

DIY ρομαντικά κεριά

Τα κεριά ανήκουν στα DIY ρομαντικά δώρα Αγίου Βαλεντίνου. Φτιάξε DIY κεριά σε διάφορα μεγέθη κολλώντας πάνω κορδέλες ή κορδόνια. Στη συνέχεια διακόσμησε τα με καρδούλες και διακοσμητικά Αγίου Βαλεντίνου. Μπορείς φυσικά να προσθέσεις και άλλα διακοσμητικά, κουμπιά και φτερά.

DIY ρομαντικά κεριά

Ρομαντικό κουτί Αγίου Βαλεντίνου

Ως γνωστόν ο έρωτας περνάει από το στομάχι για αυτό και εμείς δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Γέμισε ένα κουτί με φτερά ή κομφετί. Πρόσθεσε σοκολατάκια, μαρσμέλοου, cupcakes και άλλα γλυκά.  Στόλισε το με κορδέλες, ρομαντικά διακοσμητικά και άλλα μικροπράγματα που αρέσουν στον αγαπημένο σου.

Ρομαντικό κουτί Αγίου Βαλεντίνου

DIY κούπα του Αγίου Βαλεντίνου

Μια πολύ οικονομική λύση για δώρο του Αγίου Βαλεντίνου είναι η DIY κούπα. Δέσε μια κορδέλα γύρω γύρω και κόλλησε πάνω χρωματιστές καρδιές και ρομαντικά διακοσμητικά. Εναλλακτικά γράψε πάνω με ανεξίτηλο μαρκαδόρο και πρόσθεσε καρδιές από τσόχα ή ο, τι άλλο θες.

DIY κούπα του Αγίου Βαλεντίνου

Δε χρειάζεται ιδιαίτερος χρόνος, κόπος και προετοιμασία για να φτιάξεις ένα ρομαντικό δώρο για το Βαλεντίνο σου. Ωστόσο έχει τεράστια αξία καθώς είναι μοναδικές, φτιαγμένες κατασκευές από τα χεράκια σου με επίκεντρο αποκλειστικά εσάς τους δύο.

[print_link]