Πως να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο 10 + 2 Ιδέες

Πως να περάσω τον Άγιο Βαλεντίνο: 12 Ιδέες

14 Φλεβάρη. Η γιορτή των ερωτευμένων, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Όλα τριγύρω γεμίζουν με διακοσμητικά και είδη Αγίου Βαλεντίνου. Πρόκειται για μια μέρα που κάποιοι την βλέπουν σαν αφορμή να υπενθυμίσουν στο ταίρι τους τα συναισθήματα τους και κάποιοι άλλοι ορκισμένοι αντί – βαλεντινιακοί που λατρεύουν να τη μισούν! Κάποιοι είναι σε σχέση και κάποιοι άλλοι ζουν την εργένικη ζωή των singles. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, είτε είσαι μόνος είτε έχεις ταίρι, το πως θα περάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο βασίζεται ξεκάθαρα στις προτιμήσεις σου. Εδώ, λοιπόν, θα βρεις μερικές ιδέες έτσι ώστε ο φετινός Βαλεντίνος όχι μόνο να είναι ξεχωριστός αλλά και απόλυτα διασκεδαστικός.

Ρομαντικό δείπνο στο σπίτι

Είναι κοινώς γνωστό πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι και εμείς επαυξάνουμε, για αυτό τι καλύτερο από ένα ρομαντικό – ή και όχι – δείπνο στο σπίτι; Αν έχεις ταίρι τότε επίλεξε το αγαπημένο του φαγητό και συνόδευσε το με ένα εύγευστο μπουκάλι κρασί, μπόλικα κουφέτα και σοκολάτακια. Ύστερα δείτε μαζί ρομαντικές ταινίες ή κάντε τη διαφορά επιλέγοντας ένα θρίλερ. Αν πάλι είσαι μόνη τότε κάλεσε τη παρέα σου για ένα αντί – valentine’s day φαγοπότι μέχρι πρωίας.

Ρομαντικό δείπνο στο σπίτι πως να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο

Περιποίηση και σπα

Μια άλλη επιλογή για το πώς να περάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο είναι να κλείσεις σπα για δυο. Ένα χαλαρωτικό μασάζ σε συνδυασμό με όλες αυτές τις χαλαρωτικές μυρωδιές θα σας ηρεμήσουν, θα διώξουν τις τοξίνες της μέρας, της εβδομάδας και θα σας αλλάξουν τη διάθεση. Διαφορετικά επίλεξε τη κοριτσοπαρέα και πηγαίνετε για μια ολοκληρωμένη γυναικεία περιποίηση και μασάζ.

Περιποίηση και σπα πως να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο

Ρομαντικό hammam

Αν αναρωτιέσαι τι δώρο να πάρω στο αγόρι μου για 14 Φλεβάρη και να είναι και πρωτότυπο, τότε σε έχουμε! Λίγο η θερμοκρασία, λίγο του ότι θα χαλαρώνετε στο ίδιο δωμάτιο μέσα στους υδρατμούς θα δημιουργήσει μια ρομαντική κατάσταση. Δεν λέμε για άλλο από το hammam. Κλείσε για εκείνη την ημέρα δυο θέσεις και ενέτεινε την ερωτική σας διάθεση.

Ρομαντικό hammam

Σινεμά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Άλλη μια ιδέα που προκαλεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον για να γιορτάσεις ρομαντικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι το σινεμά. Βρείτε εισιτήρια για μια ταινία που ανυπομονούσατε και οι δυο να δείτε και επανδρωθείτε με ποπ κορν. Μετά το τέλος της ταινίας απολαύστε παρέα γευστικό street food. Γιατί νηστικό αρκούδι δεν χορεύει!

Σινεμά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δραστηριότητες στη φύση και extreme sports

Πώς να περάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο στα άκρα; Αν είστε αυτό που λέμε αντισυμβατικό ζευγάρι θα σου προτείναμε τις δραστηριότητες στη φύση ή κάποιο extreme sport. Οργάνωσε μια πεζοπορία, μια βόλτα με ποδήλατα στο βουνό, μαθήματα καταδύσεων κ.α Αν πάλι είστε και οι δυο λάτρεις της αδρεναλίνης θα σου προτείναμε rafting, bungee jumping ή ακόμα και πτώση από αεροπλάνο. Θα ζήσετε σίγουρα τις δικές σας ρομαντικές στιγμές σε διαφορετικά μέτρα και σταθμά!

Δραστηριότητες στη φύση και extreme sports

DIY κατασκευές Αγίου Βαλεντίνου

Ένα ρομαντικό βράδυ μπορεί να οργανωθεί με το να φτιάξετε παρέα DIY κατασκευές Αγίου Βαλεντίνου. Φτιάξε κατασκευές με γυάλινα είδη, μικρά DIY ρομαντικά δώρα Αγίου Βαλεντίνου ή ο,τι άλλο σκεφτείτε. Πάρε όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε κάτι. Η όλη διαδικασία θα σας ενθουσιάσει και σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά.

DIY κατασκευές Αγίου Βαλεντίνου

Οινογνωσία

Αν είσαι λάτρης του καλού κρασιού και αναρωτιέσαι “πως να περάσω τον Άγιο Βαλεντίνο”, τότε η οινογνωσία στη γιορτή των ερωτευμένων είναι το ιδανικό ραντεβού για σένα. Πήγαινε με το άλλο σου μισό σε κάποιο μαγαζί που διαθέτει μεγάλη ποικιλία κρασιών και ξεκίνα τις δοκιμές. Συνόδευσε τις με ποικιλία τυριών. Θα γίνει γευστική έκρηξη στους ουρανίσκους σας. Όλο αυτό το σκηνικό, βέβαια μπορείς να το μεταφέρεις και στο σπίτι. Επίλεξε μερικά μπουκάλια κρασιού από κάποια κάβα και φτιάξε πιατέλες με ποικιλία τυριών. Να είσαι σίγουρη πως θα είναι μια απίστευτη βραδιά.

Πως να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο Γευσιγνωσία κρασιού

Πρωινό στο κρεβάτι για τη γιορτή των ερωτευμένων

Για σένα που είσαι ρομαντική ψυχή σου προτείνουμε το πρωινό στο κρεβάτι. Είναι ένα γλυκό ξεκίνημα της ημέρας που σίγουρα θα εκτιμηθεί από το ταίρι σου. Φτιάξε ένα πλούσιο πρωινό και προσάρμοσε την όψη του στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Άσε τη φαντασία και τον έρωτα σου για τον ταίρι σου να μεγαλουργήσουν. Συνόδευσε το με ένα ερωτικό γράμμα που θα περιγράφει τα συναισθήματα σου.

Πως να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο Πρωινό στο κρεβάτι

Βόλτα στο αστεροσκοπείο για τον Άγιο Βαλεντίνο

Τι καλύτερο από το να μετράτε τα αστέρια μαζί; Για αυτό και εμείς θα σου προτείναμε να επισκεφθείτε το αστεροσκοπείο μια ερωτική μέρα σαν κι αυτή. Απολαύστε τον έναστρο ουρανό και ενημερωθείτε για τους αστερισμούς. Και γιατί όχι εξομολογηθείτε την αγάπη σας που φτάνει μέχρι τα αστέρια!

Βόλτα στο αστεροσκοπείο

Πικ νικ στην εξοχή

Φτιάξε μερικά γευστικά καλούδια, πάρε ένα καλό κρασί ή μπύρες και βάλε τα όλα σε ένα καλαθάκι. Είσαι έτοιμη για ένα πικ νικ στην ύπαιθρο. Θα σου προτείναμε μάλιστα να μην πάρει κανείς μαζί του κινητά, tablet και ό,τι άλλο έχει σχέση με τεχνολογία ώστε να αφιερώσετε όλη την ημέρα ο ένας στον άλλον. Το ίδιο ισχύει και αν είσαι μονή. Πάρε τη παρέα σου και απολαύστε τις ομορφιές της φύσης μακριά από τη βαβούρα της πόλης!

Πως να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο Πικ νικ στην εξοχή

Μονοήμερη απόδραση την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Και αν αναρωτιέσαι ακόμα “πώς να περάσω τον Άγιο Βαλεντίνο”, τότε μια από τις αγαπημένες μας επιλογές για τη γιορτή των ερωτευμένων είναι τα ταξίδια! Κάντε μια μονοήμερη απόδραση από τη ρουτίνα και τη πόλη και γνωρίστε ένα καινούριο μέρος μαζί. Μια εκδρομή είναι πάντα καλοδεχούμενη εξάλλου, πόσο μάλλον μια ερωτική μέρα σαν κι αυτή! Αν πάλι δεν θέλετε να είστε δυο ερωτευμένα πιτσουνάκια και απολαμβάνετε τη μεγάλη παρέα κανονίστε πολλά άτομα μια εκδρομή. Θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη!

Μονοήμερη απόδραση την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πάρτυ Αγίου Βαλεντίνου

Τέλος, σου αφήσαμε το πάρτυ του Αγίου Βαλεντίνου. Αν είσαι αναγκαστικά ή κατ’ επιλογή εργένης τότε μπορείς να διοργανώσεις ένα αντί – valentine’s day πάρτυ με τη παρέα για να ξορκίσετε το ρομαντισμό. Υπάρχουν πολλές ιδέες για διακόσμηση πάρτυ Αγίου Βαλεντίνου. Διαφορετικά, μπορείτε όλοι μαζί να επισκεφθείτε τα διάφορα event που διοργανώνονται πια στη πόλη με αφορμή την ημέρα. Αν πάλι έχεις ταίρι αλλά έχεις κάτι μέσα σου από party animal οργάνωσε ένα πάρτυ Αγίου Βαλεντίνου και πέρασε την ημέρα σου ξεσαλώνοντας με το ταίρι σου και ολόκληρη τη παρέα.

Πάρτυ Αγίου Βαλεντίνου

Άδραξε τις ευκαιρίες για να γιορτάσεις και να φτιάξεις όμορφες αναμνήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δεν έχει σημασία αν πιστεύεις ή όχι στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δες το σαν αφορμή για λίγο παραπάνω διασκέδαση και ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα. Είμαστε σίγουροι ό,τι θα απολαύσεις την κάθε στιγμή με τον δικό σου ρομαντικό τρόπο.

 

[print_link]