Boho Διακόσμηση Σπιτιού 2024

Boho Διακόσμηση Σπιτιού 2024: Χρώματα & Στυλ

Η άνοιξη έφτασε και θέλεις να ανανεώσεις την διακόσμηση του σπιτιού σου; Τότε σου έχουμε τις καλύτερες ιδέες για την πιο boho διακόσμηση σπιτιού 2024. Το συγκεκριμένο στυλ διακόσμησης προέρχεται από την ανάμειξη του bohemian και της χίπικης κουλτούρας . Ο συνδυασμός χρωμάτων σε γήινους και έντονους χρωματισμούς αλλά και τα έντονα μοτίβα είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της boho διακόσμησης σπιτιού. Αν η χαλαρή διάθεση και το αντισυμβατικό στυλ σε αντιπροσωπεύει τότε μείνε μαζί μας.

Color trends για το 2024 και boho διακόσμηση

Τάση για την σεζόν 2024 αποτελούν χρώματα τα οποία συνδυάζονται με πολλές αποχρώσεις αλλά και διαφορετικά στυλ διακόσμησης. Μέσα στα πιο hot χρώματα βρίσκονται το έντονο ροδακινί, το πράσινο, το κίτρινο και το λιλά τα οποίο μπορούν να συνδυαστούν με πιο γήινες αποχρώσεις και να δώσουν μια εκλεπτυσμένη boho αισθητική.

Color trends για το 2024 και boho διακόσμηση

Boho διακόσμηση σαλονιού 2024

Ένας από τους βασικότερους χώρους του σπιτιού είναι το σαλόνι καθώς εκεί περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας και φυσικά φιλοξενείς τους φίλους σου. Η boho διακόσμηση σπιτιού 2024 διέπεται από χαλαρή ατμόσφαιρα με έθνικ πινελιές χρησιμοποιώντας χρωματιστά και σε διάφορα μεγέθη μαξιλάρια. Ακόμα πρόσθεσε φυτά και κασπώ τα οποία θα δώσουν μια ανάσα δροσιάς στον χώρο σου. Το πράσινο στοιχείο είναι ένα από τα κυριότερα στοιχεία για την μποεμ διακόσμηση σπιτιού. Αν θέλεις το boho chic σαλόνι που ονειρεύεσαι, μη φοβηθείς να συνδυάσεις πολλά χρώματα, υφές, aztec μοτίβα αλλά και ξύλινα στοιχεία.

Boho διακόσμηση σαλονιού 2024

Βρες εδώ όλα τα διακοσμητικά σπιτιού.

Boho διακόσμηση τοίχου

Επιπλέον, η boho διακόσμηση σπιτιού 2024 αναδεικνύει τα ξύλινα και πιο eco διακοσμητικά. Κρέμασε επιτοίχια διακοσμητικά όπως μακραμέ που είναι νο1 επιλογή για boho διακόσμηση, ονειροπαγίδες ή ακόμα και καθρέπτες σε μπεζ αποχρώσεις. Μπορείς μάλιστα να τα συνδυάσεις φτιάχνοντας ένα bohemian gallery στον τοίχο σου, Εναλλακτικά μπορείς να φτιάξεις μόνη σου DIY στεφάνια με φυσικά ή ακόμα και με τεχνητά λουλούδια για σένα που δεν το έχεις με την καθημερινή φροντίδα των φυσικών λουλουδιών.

Boho διακόσμηση τοίχου

Boho διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Με την ίδια λογική πρέπει να κινηθείς και στην διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας. Συνδύασε χρωματιστά υφάσματα , ριχτάρια και μαξιλάρια με έντονα και ακανόνιστα μοτίβα. Σίγουρα πρέπει και εδώ να είναι έντονο το φυσικό στοιχείο, ξύλινα και πράσινα στοιχεία. Δηλαδή θα μπορούσες να προσθέσεις ξύλινα διακοσμητικά όπως ξύλινα κουτιά και κασπώ ή ακόμα μακραμέ κουρτίνες με ξύλο. Έτσι θα καταφέρεις να φέρεις μια boho ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα σου.

Boho διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Boho διακόσμηση γραφείου- κομοδίνου

Για την boho διακόσμηση του γραφείου σου ή του κομοδίνου σου επίλεξε μικρά κακτάκια ή διακοσμητικά λουλούδια. Μπορείς να προσθέσεις γυάλινα είδη και βάζα σε έντονα χρώματα για μια πιο ανοιξιάτικη διάθεση. Διαφορετικά τοποθέτησε σκέτα κεριά πάνω σε ξύλινους δίσκους για μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Αν θέλεις ριζικές αλλαγές τότε αντικατέστησε το κομοδίνο σου με έπιπλα boho. Όπως, ένα τραπέζι ρατάν το οποίο ταιριάζει απόλυτα στην boho αισθητική.

Boho διακόσμηση γραφείου- κομοδίνου

Boho διακόσμηση μπαλκονιού

Το καλοκαίρι πλησιάζει και σίγουρα θέλεις να ανανεώσεις και την διακόσμηση του μπαλκονιού σου για τις ζεστές ημέρες που έρχονται. Τι καλύτερο από boho style έπιπλα και όμορφες μαξιλάρες σε διάφορα χρώματα για την πιο bohemian διακόσμηση. Γέμισε το μπαλκόνι σου με πολλά φυτά και κασπώ αλλά και φανάρια σε διάφορα μεγέθη. Δημιούργησε την πιο summery ατμόσφαιρα για να απολαύσεις με τους αγαπημένους σου.

Boho διακόσμηση μπαλκονιού

Βoho διακοσμητικά σπιτιού

Τα φυσικά στοιχεία αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό της boho διακόσμησης. Γέμισε το σπίτι σου με ξύλινα στοιχεία ,όπως ξύλινα κασπώ, φανάρια, καλάθια. Τοποθέτησε φυτά και γλάστρες σε κάθε γωνιά και δώσε χρώμα στο σπίτι σου με έναν συνδυασμό γήινων και έντονων χρωμάτων σε μαξιλάρια, υφάσματα και ριχτάρια. Ακόμα άλλαξε κάποια από τα μικροέπιπλα που ήδη έχεις με έπιπλα boho για να το πας ένα βήμα παραπέρα.

Βoho διακοσμητικά σπιτιού

Boho Glam Αισθητική

Εναλλακτικά για σένα που είσαι λάτρης της λάμψης και της glam διακόσμησης, υιοθέτησε τη boho glam αισθητική. Συνδύασε φυσικά στοιχεία με χρυσά και μεταλλικά όπως χρυσούς καθρέπτες, κηροπήγια και ό,τι άλλο σου αρέσει και κάνε τον χώρο σου να λάμψει. Πινελιές σε ασημί , χρυσό ή χάλκινο θα μετατρέψουν αμέσως το σπίτι σου με μια glam αισθητική. Οι χάντρες και τα κρόσσια αντιπροσωπεύουν το boho στυλ, ενώ τα χρυσά διακοσμητικά είναι πολύ glam, ανάμιξε αυτά τα στοιχεία. Τόλμησε το διαφορετικό, συνδύασε την μποέμ αισθητική με glam στοιχεία και θα δεις ότι το αποτέλεσμα θα είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό.

Boho Glam Αισθητική

Τα boho style έπιπλα και διακοσμητικά έχουν κυριαρχήσει στις ιδέες για διακόσμηση τα τελευταία χρόνια. Τα boho σπίτια αποτελούν αυθεντικούς μοναδικούς χώρους με ζωντάνια τα οποία μπορείς να διακοσμήσεις με άπειρους συνδυασμούς , χωρίς περιορισμούς. Το boho στυλ διακόσμησης είναι προσαρμόσιμο τόσο σε μοντέρνα όσο και πιο κλασικά σπίτια. Έτσι μπορείς εύκολα και με μικρές πινελιές να μετατρέψεις το σπίτι σου με την boho αισθητική. Άλλωστε τα boho σπίτια αποτελούν την νο1 τάση και για την φετινή σεζόν.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]