Vintage Glam Γάμος Ιδέες

Vintage Glam Γάμος: Ιδέες για τον πιο Λαμπερό γάμο

Σου αρέσει η λάμψη, η πολυτέλεια και ο ρομαντισμός; Τότε ο Vintage Glam Γάμος είναι αυτό που ψάχνεις! Η Vintage Glam αισθητική είναι εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 1920, όπου η αίσθηση του παλαιού συναντάει τη λάμψη της πολυτέλειας. Ανακάλυψε πρωτότυπες ιδέες για ένα old hollywood γάμο που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Vintage Glam Γάμος και χρωματική παλέτα

Για ένα vintage glam γάμο επίλεξε χρώματα που αναδεικνύουν την αίσθηση της πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής. Φυσικά όποιον συνδυασμό και αν ακολουθήσεις, πρωταγωνιστές θα είναι τα μεταλλικά χρώματα όπως το χρυσό, το χάλκινο κ.ο.κ. Δώσε μια αίσθηση λαμπρότητας με το μπρονζέ και συνδύασε με μαύρο, άσπρο ή ακόμα και κόκκινα χρώματα.

Vintage Glam Γάμος και χρωματική παλέτα

Προσκλητήρια

Τα προσκλητήρια είναι αυτά που θα προϊδεάσουν τους καλεσμένους σου για την αισθητική που θα ακολουθήσεις στον στολισμό του γάμου σου. Για ένα vintage glam γάμο επίλεξε εκρού χαρτί με χρυσές λεπτομέρειες. Για μια έξτρα πινελιά στόλισε εξωτερικά τον φάκελο με χρυσές κορδέλες και κορδόνια. Μια εξαιρετική ιδέα είναι να κάνεις το προσκλητήριο σου με σφραγίδα βουλοκέρι για ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα.

Προσκλητήρια

Vintage Glam μπομπονιέρες γάμου

Ακόμη, θα πρέπει οπωσδήποτε να ταιριάξεις και τις μπομπονιέρες με την υπόλοιπη θεματολογία του γάμου σου. Θα βρεις πάρα πολλές ιδέες για DIY στολισμός γάμου σε χρυσό. Αρχικά, πάρε πουγκιά ή απλό διαχρονικό τούλι και στόλισε τα με εντυπωσιακές γκράντε κορδέλες και κορδόνια. Μπορείς να προσθέσεις εντυπωσιακά καφέ και rustic διακοσμητικά για ένα πιο boho αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, επίλεξε μπομπονιέρες αντικείμενα όπως μια γυάλινη φοντανιέρα, καμπάνα γυάλινη ή αναμνηστικά δωράκια.

Vintage Glam μπομπονιέρες γάμου

Ανθοστολισμός Vintage Glam Γάμου

Για τον ανθοστολισμό γάμου με vintage glam θέμα θα σου προτείναμε πολλά λουλούδια σε παλ αποχρώσεις. Ιδέες όπως ροζ παιώνιες, γαλάζιες και εκρού ορχιδέες κ.λ.π. Μια εξαιρετική επιλογή για μια boho πινελιά αποτελούν τα αποξηραμένα λουλούδια τα οποία μπορείς να μπλέξεις με χρυσά κλαδιά. Συνδύασε τα με πρασινάδες και φτιάξε υπέροχες συνθέσεις για να στολίσεις γυάλινα είδη, στάντ δαπέδου αλλά και για την ανθοδέσμη σου.

Ανθοστολισμός Vintage Glam Γάμου

Τραπέζι ευχών vintage glam γάμου

Στο τραπέζι ευχών ενός vintage glam γάμου θα επικρατήσει το ξύλινο στοιχείο και οι χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες. Επίλεξε ξύλινα διακοσμητικά, γεωμετρικά φανάρια αλλά και χρυσά κηροπήγια για ένα έξτρα αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε βιβλίο ευχών με την ίδια λογική ή εναλλακτικά επίλεξε την υδρόγειο σφαίρα ως εναλλακτικό ευχολόγιο. Για να γεμίσεις τον χώρο και να δώσεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα τοποθέτησε επιδεπέδια γυάλινα βάζα και στόλισε τα με ανθοσυνθέσεις. Δημιούργησε έξτρα ατμόσφαιρα με πολλά κεριά και votive ή λαμπάκια.

Τραπέζι ευχών vintage glam γάμου

Candybar γάμου

Αν θέλεις ο γάμος σου να διαθέτει candybar, τότε κινήσου στην ίδια θεματολογία και σε αυτό. Πάρε γυάλινες εταζέρες και δίσκους και βάλε διάφορα γλυκά. Επίλεξε γυάλινα είδη με καπάκι τα οποία θα γεμίσεις με κουφέτα και μαρσμέλλοου. Μην ξεχάσεις τις γυάλες με βρυσάκι για να κρατήσεις ενυδατωμένους τους καλεσμένους σου με χυμούς, κοκτέιλ ή ό,τι άλλο επιθυμείς. Φρόντισε τα γλυκά σου να είναι στην ίδια χρωματική παλέτα με τον υπόλοιπο γάμο, διότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Candybar γάμου

Χώρος δεξίωσης Γάμου

Διάλεξε ανάλογα και το χώρο της δεξίωσης του γάμου που θα πλαισιώσει αυτή την αξέχαστη ημέρα. Βρες ένα χώρο που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα αλλά και όπου θα μπορεί να διαμορφωθεί όπως το έχεις ονειρευτεί με τον κατάλληλο στολισμό. Διάλεξε ανάμεσα σε πρωτότυπα μέρη για γάμο, vintage κτήματα με φυσικά στοιχεία, είτε μικρά κέντρα δεξιώσεων με ιδιαίτερη αισθητική που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου.

Χώρος δεξίωσης Vintage Glam Γάμου

Στέφανα και σετ γάμου Vintage Glam

Παρότι το σετ γάμου είναι μια από τις υποχρεώσεις του κουμπάρου καλό θα ήταν να δώσεις τις συμβουλές σου για ένα άρτιο αποτέλεσμα. Vintage γάμος με glam στύλ; Τότε σου προτείνουμε επάργυρα χρυσά ή ροζ χρυσά στέφανα γάμου με glam λεπτομέρειες. Για το σετ επίλεξε ένα μεταλλικό δίσκο για ένα πολυτελές αποτέλεσμα. Όσον αφορά την καράφα και το ποτήρι διάλεξε ένα all time classic διάφανο κρυστάλλινο με χρυσές λεπτομέρειες.

Στέφανα και σετ γάμου vintage glam

 

Ο Vintage γάμος σε glam στύλ προσδίσει μια αίσθηση πολυτέλειας από το παρελθόν. Δεν ανήκει ,λοιπόν, άδικα στα πιο ιδιαίτερα θέματα γάμου.  Άφησε το προσωπικό σου γούστο και τη δημιουργικότητα σου να ξεδιπλωθούν και οργάνωσε ένα γάμο με αέρα old hollywood!

[print_link]