boho gamos kalokairinos

Boho γάμος: Ο γάμος του φετινού καλοκαιριού

Ο καλός σου και εσύ είστε χαρακτήρες άνετοι και χαλαροί; Αντιπαθείτε τα στημένα και τα δήθεν; Τότε, το στυλ του γάμου που σας ταιριάζει είναι ο boho γάμος. Ο γάμος σε στυλ boho είναι μια υπέροχη ευκαιρία για διακοπές και σου δημιουργεί το αίσθημα της ελευθερίας, της δημιουργικότητας και της χαλαρής διάθεσης! Οι boho γάμοι γίνονται κατά κύριο λόγο το καλοκαίρι.

Για το νυφικό χρησιμοποιούνται υλικά όπως μετάξι, σιφόν και κεντητές δαντέλες. Όσον αφορά το μήκος του φορέματος, είναι τις περισσότερες φορές maxi. Αν διαθέτεις τον κατάλληλο σωματότυπο, ένα crop-top νυφικό με ένα κοντό μπούστο και ψηλόμεση φούστα είναι η πιο trendy και στυλάτη επιλογή. Το γαμήλιο χτένισμα είναι ρομαντικό, παιχνιδιάρικο, με ελαφρώς ατημέλητα μαλλιά, πλεξούδες και κοτσίδες. Χρησιμοποιούνται ευρέως στολίδια και αξεσουάρ για τα μαλλιά: λουλούδια, κορδέλες, chains κ.α.

Boho διακόσμηση γάμου

Στη DIY διακόσμηση γάμου μπορείς να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και να ανακατέψεις πολλά στοιχεία μαζί. Κρόσσια, δαντέλες και αέρινα υφάσματα συνδυάζονται με πον-πον και φτερά, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο. Φρόντισε να κινηθείς σε φυσικές αποχρώσεις και παστέλ χρώματα.

Ο χώρος για το μυστήριο και για το πάρτυ γάμου πρέπει να ακολουθεί αυτόν τον κανόνα. Το ίδιο ισχύει για τις λαμπάδες γάμου και τα στέφανα. Μην φοβηθείς να πρωτοτυπήσεις. Τα κλασσικά στέφανα γάμου μπορούν να  «μεταμορφωθούν» αν επιλέξεις να τα κάνεις σαν τα στεφανάκια με τα λουλούδια που φοράνε οι παράνυφες ή τα παρανυφάκια. Μπορούν να φτιαχτούν από φρέσκα λουλούδια ή από αποξηραμένα ανθάκια. Μια άλλη πρόταση είναι να συνδυάσεις αποξηραμένα ή μεταξωτά/ τεχνητά λουλούδια με χειροποίητα λουλούδια από δαντέλα. Οι λαμπάδες γάμου μπορούν να είναι δύο ξύλινες ή κεραμικές μεγάλες γλάστρες επάνω στις οποίες θα τοποθετηθούν μεγάλα κεριά και αντίστοιχα διακοσμητικά. Εξάλλου στον boho γάμο η διακόσμηση δεν ακολουθεί κανόνες και οι γραμμές είναι ανάλαφρες.

Boho διακόσμηση γάμου

Boho νυφική ανθοδέσμη

Μην ξεχαστείς και ακολουθήσεις τις φυσικές αποχρώσεις και τα παστέλ στο μπουκέτο σου! Αντίθετα μάλιστα, εκεί θα ανακατέψεις διάφορα είδη λουλουδιών και θα επιλέξεις την πιο πολύχρωμη και funky ανθοδέσμη του καλοκαιριού. Όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα σε αυτήν!

Boho νυφική ανθοδέσμη

Τραπέζι ευχών σε boho γάμο

Η διακόσμηση δεξίωσης σε στυλ boho είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τα πιο τολμηρά πειράματα! Αρκεί μπόλικη φαντασία και η απαραίτητη διάθεση, ώστε να συνδυάσεις φαινομενικά αταίριαστα πράγματα. Για παράδειγμα, στο τραπέζι ευχών μπορείς να βάλεις μια vintage πορσελάνη μαζί με χειροποίητα σημαιάκια πάρτυ από πολύ φαρδιές κορδέλες ή να γεμίσεις vintage φλυτζάνια τσαγιού με διάφορα κουφέτα. Ταιριάζουν πολύ τα κουφέτα τύπου βότσαλο σε μια τέτοια πρόταση. Επίσης μπορείς να γεμίσεις τα συσκευασίες ρυζιού με πολύχρωμα πέταλα από τα λουλούδια της ανθοδέσμης σου.

Τραπέζι ευχών σε boho γάμο

Boho μπομπονιέρες

Τέλος, αφήσαμε το πιο σημαντικό, τις μπομπονιέρες γάμου! Πώς θα σου φαινόταν η μπομπονιέρα σου να είναι μια ονειροπαγίδα; Οι ονειροπαγίδες είναι ένα αξεσουάρ διακόσμησης ιδανικό για bohemian-ethnic ντεκόρ, το οποίο αποτελεί συγχρόνως και πρωτότυπο αναμνηστικό δώρο γάμου για τους καλεσμένους σου.

Boho μπομπονιέρες

Και μην ξεχνάς, το σημαντικότερο είναι να αφεθείτε ελεύθεροι και να το απολαύσετε. Έτσι, αυτό το πάρτυ γάμου θα μείνει αξέχαστο σε όλους!

[print_link]