σάπιο μήλο για γαμο και βαπτιση

Σάπιο μήλο: Βάλε χρώμα σε Γάμο και σε Βάπτιση

Η αλήθεια είναι πως το χρώμα του σάπιου μήλου είναι ένα χρώμα που φοριέται πολύ. Πολλές νύφες και μαμάδες το επιλέγουν για το γάμο και τη βάπτιση αντίστοιχα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα και υλικά, με τα οποία μπορούμε πραγματικά να μαγέψουμε τους προσκεκλημένους μας.

Σάπιο μήλο σε μπομπονιέρες βάπτισης

Σάπιο μήλο στις μπομπονιέρες βάπτισης: Αν πιάνουν τα χέρια σου και σου αρέσει το diy, θα ξετρελαθείς με την παρακάτω μπομπονιέρα. Μια χειροποίητη ονειροπαγίδα, φτιαγμένη με κορδόνι λινάτσας, δαντέλα και κορδέλες σε σάπιο μήλο. Τι πιο ρομαντικό; Τα χειροποίητα λουλουδάκια από τις ίδιες κορδέλες δίνουν όγκο και δημιουργούν έμφαση. 

σαπιο μηλο μπομπονιερες βαπτισης

Σάπιο μήλο σε παιδικές μπομπονιέρες

Για παιδικές μπομπονιέρες, διάλεξε ένα αντικείμενο – παιχνίδι όπως μια όμορφη ξύλινη σβούρα, ένα μεταλλικό ποδήλατο, μια μαράκα κ.α. Διακόσμησέ τα με κορδέλες, κομμάτια δαντέλας και πέρλες. Καλό θα ήταν να διαλέξεις ένα προϊόν με ελάχιστη επεξεργασία (όχι βαμμένο ή λουστραρισμένο), ώστε να δένει αρμονικά με το ύφος του «φυσικού» και με την vintage αίσθηση! 

Σάπιο μήλο σε παιδικές μπομπονιέρες

Σάπιο μήλο σε μπομπονιέρες γάμου

Σάπιο μήλο για μπομπονιέρες γάμου: Χρησιμοποίησε πουγκιά δαντέλας και βάλε μέσα ένα μαντήλι υφάσματος σε σάπιο μήλο να αχνοφαίνεται ή και να εξέχει. Μια άλλη ιδέα είναι το λινό πουγκί διακοσμημένο με vintage διακοσμητικά μπομπονιέρας, όπως cameo και αντίστοιχες κορδέλες.

Σάπιο μήλο σε μπομπονιέρες γάμου

Στέφανα Γάμου

Από τον ρομαντικό σου γάμο δεν μπορούν να λείπουν και τα ασορτί ρομαντικά στέφανα γάμου. Είναι πολύ της μόδας τα χειροποίητα στέφανα που φτιάχνονται με τα ίδια υλικά που διάλεξες για τις μπομπονιέρες σου. Μια ωραία ιδέα για vintage στέφανα γάμου είναι η παρακάτω: Στέφανα με κορδέλα γιούτα και κορδέλες δαντέλας σε λευκό και σάπιο μήλο.

Διακόσμηση σε σάπιο μήλο

Συνδύασε το σάπιο μήλο με πιο ήρεμα χρώματα όπως το εκρού, το μπεζ, το λευκό. Για το τραπέζι των ευχών μπορείς να συνδυάσεις υφάσματα σε σάπιο μήλο και εκρού. Για πιο ρομαντικό ύφος προτίμησε ύφασμα δαντέλας. Τοποθέτησε πάνω στα υφάσματα, γυάλες με καπάκι γεμισμένες με περλέ κουφέτα, λευκά ή ροζ. Μπορείς να προσφέρεις τα μαρσμέλοους σε χωνάκια vintage ύφους ή σε ξύλινα λευκά τελάρα. Για το τραπέζι της δεξίωσης χρησιμοποίησε vintage συρτάρια με όμορφα λουλούδια, μεταλλικά εκρού κηροπήγια ή κλουβιά με κεριά. Μην ξεχάσεις να τα διακοσμήσεις με κορδέλες στο αντίστοιχο χρώμα ώστε να δένουν αρμονικά με το σύνολο.

διακοσμηση σαπιο μηλο

Έχοντας επιλέξει ένα τόσο ιδιαίτερο χρώμα, να είσαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα είναι όντως vintage! Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι στα αγγλικά το σάπιο μήλο λέγεται old rose! Η νοσταλγία και ο ρομαντισμός που αποπνέει αυτό το χρώμα θα ξετρελάνει τους καλεσμένους σου και πάνω από όλα εσένα.

 

[print_link]