Χρώμα 2019 Living Coral Boho κοραλί γάμος

Boho Kοραλί γάμος: To πιο hot χρώμα 2019

Αποφασίζεις λοιπόν να κάνεις το γάμο σου εν μέσω του 2019. Τι θα έλεγες λοιπόν για ένα boho κοραλί γάμο; Και μη νομίζεις ότι το λέμε τυχαία! Η Pantone Color Institute επέλεξε για χρώμα 2019 το κοραλί και είναι πολλά υποσχόμενο. Συμβολίζει την έμφυτη ανάγκη μας για αισιοδοξία και θετικές επιδιώξεις, μας αγκαλιάζει με τη ζεστασιά και τη ζωηράδα του χρώματος του προσφέροντας άνεση σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Όλα αυτά έρχονται να δέσουν αρμονικά με την boho κουλτούρα και να δημιουργήσουν την απόλυτη διακόσμηση γάμου!

Στολισμός εκκλησίας

Σε έναν boho κοραλί γάμο, ο στολισμός της εκκλησίας θα γίνει με υφάσματα γάζας στις αποχρώσεις του κοραλί και δαντέλες. Έπειτα πρόσθεσε μακραμέ, ονειροπαγίδες για να ολοκληρώσεις την boho διάθεση που θα έχει ο γάμος σου. Θα σου προτείναμε, μάλιστα και κλουβιά λευκά σε διάφορα μεγέθη για να προσδώσεις στη διακόσμηση του γάμου σου τον ρομαντισμό που του αρμόζει!

Στολισμός εκκλησίας κοραλί

Σετ γάμου

Φτιάξε μόνη σου ένα απίστευτο χειροποίητο σετ γάμου. Επίλεξε δίσκο στις αντίστοιχες αποχρώσεις, καράφα και ποτήρια που θα στολίσεις με χάντρες, πέρλες, κορδέλες και κορδόνια στο κοραλί χρώμα του 2019.

Σετ γάμου boho

Στέφανα γάμου

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην εναρμονιστούν με την υπόλοιπη διακόσμηση και τα στέφανα γάμου. Αν σου αρέσουν τα επάργυρα στέφανα, τότε διάλεξε κάτι στις αποχρώσεις του σάπιου μήλου και του εκρού. Αν θες να φτιάξεις μόνη σου χειροποίητα στέφανα, τότε διάλεξε κορδέλες όπως λινάτσα και δαντέλα. Στο τέλος διακόσμησε τα με τριανταφυλλάκια στις αποχρώσεις του κοραλί και του σωμόν.

Στέφανα boho καλοκαιρινού γάμου

Ανθοδέσμη νύφης

Το απόλυτο αξεσουάρ της νύφης είναι η νυφική ανθοδέσμη. Χρησιμοποίησε, λοιπόν και εδώ το κοραλί χρώμα και επίλεξε λουλούδια στις αποχρώσεις του κοραλί και του σωμόν. Πρόσθεσε μερικά κλαδιά με πράσινα φύλλα, όπως π.χ κισσού ή εναλλακτικά στάχυα.

Ανθοδέσμη νύφης

Τραπέζι ευχών γάμου κοραλί

Το τραπέζι ευχών ενός boho κοραλί γάμου θα διαθέτει κυρίως ξύλινα διακοσμητικά με κοραλί boho πινελιές. Χρησιμοποίησε ξύλινο ή λινό ευχολόγιο καθώς και φανάρια σε γυαλιστερές υφές για να δώσεις μια κομψή και σικ νότα στο στολισμό σου. Και εδώ παίξε με υφάσματα όπως η γάζα και η δαντέλα σε κοραλί και λευκό. Τέλος φτιάξε μια χειροποίητη κατασκευή από ονειροπαγίδες, δαντέλες και κορδόνια που θα ενισχύσουν την boho διακόσμηση σου.

boho korali gamos

Candybar boho κοραλί

Μια ακόμα πτυχή ενός boho γάμου με βάση το κοραλί χρώμα είναι το candybar. Χρησιμοποίησε ξύλινα καλάθια που θα γεμίσεις με κοραλί μάρσμελλοους. Επιπλέον, επίλεξε γυάλες με βρυσάκι που θα προσφέρεις δροσερά αναψυκτικά και κοκτέιλ στους καλεσμένους σου. Μια όμορφη λεπτομέρεια θα ήταν να τα προσφέρεις σε βαζάκια γυάλινα με καλαμάκια στις κοραλί αποχρώσεις του υπόλοιπου γάμου. Πέραν όμως από αυτό, μπορείς να προσθέσεις μια χρωματικά ανάλογη εταζέρα όπου θα προσφέρεις τα γλυκά. Τέλος, χρησιμοποίησε μικρές γυάλες με καπάκι που θα τις χρησιμοποιήσεις για να παρουσιάσεις τα κουφέτα.

Candybar boho κοραλί γάμου

Στολισμός δεξίωσης γάμου κοραλί boho

Ο στολισμός δεξίωσης, πάλι στο αγαπημένο μας χρώμα 2019, το κοραλί. Όπως καταλαβαίνεις οι ονειροπαγίδες, η δαντέλα και τα κοραλί υφάσματα έχουν την τιμητική τους. Διακόσμησε το χώρο με κηροπήγια και κεριά, με κοραλί λουλούδια και ξύλινα στοιχεία όπως καφάσια. Για centerpiece γάμου μπορείς να επιλέξεις κάτι λιτό όπως λευκά διακοσμητικά με τριαντάφυλλά ή γυάλινες μπάλες με τρύπα πάνω σε ξύλινες φέτες κορμού. Έχεις πολλές επιλογές για να διαλέξεις καθότι το κοραλί είναι ένα χρώμα ζωηρό και έντονο που μπορείς να το συναντήσεις σε πολλά πράγματα.

Boho στολισμός δεξίωσης

Μπομπονιέρες γάμου κοραλί boho

Φτιάξε τις πιο boho DIY μπομπονιέρες γάμου! Μια πρωτότυπη επιλογή είναι η ονειροπαγίδα σε τελάρο κεντήματος και λευκό πουά τούλι. Πρόσθεσε υφασμάτινα λουλούδια από κορδέλες. Στο τέλος κόλλησε ένα καλάμι μπαμπού και κρέμασε τα κουφέτα σου από κορδόνια. Eίναι ένα πανέμορφο διακοσμητικό για τους καλεσμένους σου! Mια πιο εύκολη ιδέα για boho μπομπονιέρες σε κοραλί τόνους είναι με έτοιμα κομμένα υφάσματα, όπως τούλι και γάζα. Χρησιμοποίησε βεραμάν γάζα εσωτερικά και λευκό τούλι εξωτερικά. Δέσ’ την «χαλαρά» με κορδόνια σε εκρού και κοραλί αποχρώσεις. Πρόσθεσε και ένα μικρό ματάκι και οι χειροποίητες boho μπομπονιέρες σου είναι έτοιμες!

Μπομπονιέρες boho γάμου

Το κοραλί αποτελεί ένα ζωηρό και ζωντανό χρώμα που είναι το πλέον κατάλληλο για έναν καλοκαιρινό γάμο. Πάρε ιδέες και οργάνωσε τον απόλυτο γάμο του 2019, το δικό σου!

[print_link]