Μπομπονιέρες Γάμου μέχρι 1 Ευρώ 14 Οικονομικές Ιδέες

Μπομπονιέρες Γάμου μέχρι 1 Ευρώ: 13 Οικονομικές Ιδέες

Είπες το μεγάλο ναι και σε λίγο καιρό παντρεύεσαι; Αυτό είναι τέλειο! Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή που θέλεις να επιλέξεις τις μπομπονιέρες γάμου σου αλλά θέλεις να συνδυάσεις τη πρωτοτυπία, τη κομψότητα και την οικονομία. Μην πελαγώνεις! Οι ιδέες είναι πολλές και υπόσχονται να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές φρέσκες ιδέες για μπομπονιέρες γάμου μέχρι 1 ευρώ και στις παρουσιάζουμε. Αφού επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο, σειρά έχουν τα κουφέτα που είναι καθαρά πάνω στις δικές σου γεύσεις και γούστο καθώς και το πόσα χρήματα θέλεις να ξοδέψεις για αυτά.

Μπομπονιέρα με δίχτυ και τούλι

Μια από τις πιο εύκολες ιδέες για μπομπονιέρες γάμου μέχρι 1 ευρώ είναι αυτή με το δίχτυ και το τούλι. Αν θες να φτιάξεις DIY μπομπονιέρες γάμου οικονομικές φτιάξε κάθετα πουγκιά συνδυάζοντας κομμένα υφάσματα όπως τούλι και χοντρό δίχτυ. Έπειτα διακόσμησε εξωτερικά με κορδέλες γκρο και με ένα στρας για περισσότερη λάμψη.

Μπομπονιέρα με δίχτυ και τούλι

Χειροποίητη μπομπονιέρα με τούλι και σύρμα

Μια εύκολη ιδέα για μπομπονιέρες γάμου μέχρι 1 ευρώ είναι με σύρμα. Πως φτιάχνονται; Επίλεξε ημίσκληρο τούλι και έπειτα χρησιμοποίησε σύρμα στους αντίστοιχους χρωματισμούς για να δέσεις τα κουφέτα σου. Αφού τα στερεώσεις καλά με το σύρμα ακολούθα ένα πιο χαλαρό δέσιμο. Στο τέλος πρόσθεσε πέρλες για ένα chic αποτέλεσμα.

Χειροποίητη μπομπονιέρα με τούλι και σύρμα

Οικονομικές DIY μπομπονιέρες με γυάλινους σωλήνες

Για μπομπονιέρες γάμου πρωτότυπες και συνάμα οικονομικές χρησιμοποίησε γυάλινους σωλήνες. Χρησιμοποίησε κορδέλες και κορδόνια σατέν, βαμβακερές και δαντέλες στις αποχρώσεις της υπόλοιπης διακόσμησης γάμου και ολοκλήρωσε τις δημιουργίες σου με ένα στρας. Αποτελούν μια εντυπωσιακή πρόταση για γυάλινες μπομπονιέρες γάμου.

Οικονομικές DIY μπομπονιέρες με γυάλινους σωλήνες

Μπομπονιέρα γάμου με χειροποίητο λουλούδι

Μια ιδέα για ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου είναι με τούλι και χειροποίητο τριαντάφυλλο. Επίλεξε γαλλικό τούλι και δέσε το με σατέν και δαντέλα κορδέλα. Έπειτα διακόσμησε την μπομπονιέρα σου με χειροποίητο τριανταφυλλάκι που θα έχεις φτιάξει από τη σατέν κορδέλα. Πρόκειται για κλασικές μπομπονιέρες γάμου με τούλι και δαντέλα που αποπνέουν φινέτσα και κομψότητα.

Μπομπονιέρα γάμου με χειροποίητο λουλούδι

Μπομπονιέρες γάμου vintage με πουά τούλι και παλ κορδέλες

Αν ψάχνεις οικονομικές vintage μπομπονιέρες γάμου τότε θα προτείναμε με πουά τούλι και κορδέλες τούλι σε παλ χρωματισμούς. Είναι μια κλασική και διαχρονική επιλογή που πάντα κλέβει τις εντυπώσεις. Δώσε χρώμα επιλέγοντας ροζ και βεραμάν κορδέλα. Τελειοποίησε τις δημιουργίες σου στολίζοντας τις με ένα στρας.

Μπομπονιέρες γάμου vintage με πουά τούλι και παλ κορδέλες

Φλοράλ μπομπονιέρες γάμου

Μια από τις πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου 2019 – 2020 είναι με φλοράλ υφάσματα. Διάλεξε φλοράλ ύφασμα γάμου και συνδύασε το με λευκό τούλι. Διακόσμησε εξωτερικά τις μπομπονιέρες σου με χειροποίητο τριανταφυλλάκι από κορδέλα. Είναι ιδανικές για σένα που δηλώνεις αθεράπευτα ρομαντική και ψάχνεις ιδέες για φλοράλ μπομπονιέρες γάμου.

Φλοράλ μπομπονιέρες γάμου χειροποίητες

Μπομπονιέρα γάμου με τούλι και ναυτικό κόμπο

Μια οικονομική ιδέα για DIY μπομπονιέρες είναι με τούλι και κορδόνια. Τα υλικά που θα χρειαστείς για τις μπομπονιέρες γάμου,  πέρα από τα κουφέτα, είναι μόλις 2. Δέσε τα κουφέτα σου μέσα στο τούλι σου και με το κορδόνι φτιάξε ένα ναυτικό κόμπο. Τόσο εύκολα και απλά θα έχεις σικάτες τούλινες μπομπονιέρες γάμου.

Μπομπονιέρα γάμου με τούλι και ναυτικό κόμπο

Boho μπομπονιέρες γάμου με δαντέλα και σπάγκο

Οι boho μπομπονιέρες γάμου με δαντέλα και κορδόνι είναι μια φανταστική λύση για σένα που ψάχνεις οικονομικές DIY μπομπονιέρες. Για τη κατασκευή τους χρησιμοποίησε φαρδιά δαντέλα από όπου θα περάσεις το σπάγκο από τα κενά της. Έτσι θα φτιάξεις χειροποίητα πουγκιά που θα βάλεις μέσα τα κουφέτα σου.

Boho μπομπονιέρες γάμου με δαντέλα και σπάγκο

 

Κλασικές μπομπονιέρες γάμου με τούλι και κλαδί ελιάς

Οι κλασικές μπομπονιέρες γάμου με τούλι και κλαδί ελιάς δεν θα σε βάλουν σε περιττά έξοδα και το αποτέλεσμα θα είναι σικάτο και κομψό. Διακόσμησε το τούλι σου με κορδόνι σε φυσικό χρώμα και μεταλλικά διακοσμητικά μπομπονιέρας, κλαδιά ελιάς. Θα ταιριάξει τέλεια αν είναι γάμος με θέμα ελιά σε λαδί χρώμα.

Κλασικές μπομπονιέρες γάμου με τούλι και κλαδί ελιάς

DIY μπομπονιέρες με γάζα, τούλι και πέρλες

Η μοντέρνα μπομπονιέρα με κομμένα υφάσματα, κορδόνια και πέρλες υπόσχεται να κάνει τη διαφορά. Συνδύασε μαντήλι γάζα και τούλι και δέσε τις μπομπονιέρες με κέρινα κορδόνια σε δύο αποχρώσεις, βάλε στο τέλος μια πέρλα για σχέδιο. Μη διστάσεις να παίξεις με έντονες αποχρώσεις και συνδυασμούς και το αποτέλεσμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη! Είναι ιδανικές και για DIY καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου.

DIY μπομπονιέρες με γάζα, τούλι και πέρλες

Μπομπονιέρα με πουγκί δίχτυ και χειροποίητα λουλουδάκια

Οι μπομπονιέρες με δίχτυ σίγουρα θα κλέψουν τη παράσταση με την απλότητα και το μοντέρνο στυλ τους. Φτιάξε mix & match μπομπονιέρες επιλέγοντας μαντήλι – πουγκί δίχτυ σε καφέ και εκρού αποχρώσεις. Διακόσμησε τα εξωτερικά με χειροποίητα λουλούδια από κορδέλες και με πέρλες για περισσότερη φινέτσα.

Μπομπονιέρα με πουγκί δίχτυ και χειροποίητα λουλουδάκια

Λευκή μπομπονιέρα γάμου με δίχτυ και στρας

Μια εναλλακτική πρόταση της προηγούμενης που ταιριάζει τέλεια αν η διακόσμηση γάμου είναι ολόλευκη είναι με λευκό δίχτυ, λευκό κορδόνι και στρας. Μια απλή κατασκευή που θα ξεχωρίσει για τον αριστοκρατικό της χαρακτήρα.

Λευκή μπομπονιέρα γάμου με δίχτυ και στρας

Μπομπονιέρα με μοντέρνο ριγέ τούλι και στρας

Τέλος, μια μοντέρνα εκδοχή της μπομπονιέρας με τούλι είναι να επιλέξεις κομμένο ύφασμα με σχέδιο στα χρώματα του γάμου σου. Φτιάξε χειροποίητο πουγκί, κάθετο και στόλισε το εξωτερικά με ένα μικρό φιόγκο και ένα στρας. Τόσο εύκολα θα έχεις έτοιμες μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης οικονομικές.

Μπομπονιέρα με μοντέρνο ριγέ τούλι και στρας

Να θυμάσαι πως τη διαφορά δεν τη κάνεις ξοδεύοντας μια περιουσία. Τα βασικότερα συστατικά για ένα πετυχημένο γάμο που θα συζητηθεί είναι η αγάπη, η φαντασία και η δημιουργικότητα. Αν έχεις αυτά τα 3 σου εγγυόμαστε ότι ο γάμος σου θα αφήσει εποχή!

[print_link]