diy μαρτυρικα 2019 ιδεες πρωτοτυπες

DIY Μαρτυρικά 2019: 9 ιδέες που θα λατρέψεις!

Τα μαρτυρικά βάπτισης είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του μυστηρίου και έχουν το ανάλογο ύφος ανάλογα με το φύλο του παιδιού. Πολλές φορές, έχουμε πει ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και αυτό δεν διαφέρει ούτε εδώ. Αν λοιπόν ψάχνεις ιδέες για μοντέρνα DIY μαρτυρικά βάπτισης που θα κλέψουν τις εντυπώσεις είσαι στο κατάλληλο μέρος. Σου παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο hot ιδέες για DIY μαρτυρικά 2019.

Μαρτυρικά σε μαξιλάρακι

Στα DIY μαρτυρικά 2019 συγκαταλέγονται επάξια τα μαξιλαράκια με τον σταυρό. Πιο αναλυτικά, τα υλικά για μαρτυρικά που θα χρειαστείς είναι 1 ζικ ζακ ψαλίδι, ύφασμα (να μην είναι διάτρητο), τούλι, σταυρούς, κορδέλες και κόλλα σιλικόνης. Φτιάξε τα μαξιλαράκια κόβοντας αρχικά σε μικρά τετραγωνάκια το ύφασμα της αρεσκείας σου. Έπειτα τοποθέτησε τούλι στο εσωτερικό για γέμισμα και κόλλησε με θερμόκολλα τις άκρες. Στόλισε με κορδέλες και σταυρούς της αρεσκείας σου.

Μαρτυρικά σε μαξιλάρακι

Μαρτυρικά βάπτισης μπρελόκ

Το μπρελόκ ανήκει στις πρωτότυπες ιδέες για χειροποίητα μαρτυρικά. Πάρε ένα κρίκο μπρελόκ και κρέμασε του ένα χοντρό κορδόνι. Έπειτα στόλισε τον με υφάσματα, διακοσμητικά για μαρτυρικά όπως ματάκια, χάντρες, κουμπιά κ.α. και έναν σταυρό στις αντίστοιχες αποχρώσεις. Έτσι, θα ξεφύγεις από τις κλασικές επιλογές και οι καλεσμένοι σου σίγουρα θα το αξιοποιήσουν και μετά τη βάπτιση.

Μαρτυρικά βάπτισης μπρελόκ

Μαρτυρικά σε γυάλινο σωλήνα

Αν ψάχνεις ιδέες για ιδιαίτερα χειροποίητα μαρτυρικά βάπτισης, εδώ σε έχουμε! Ο μίνι γυάλινος σωλήνας με τον βεραμάν σταυρό και τη φουντίτσα είναι μια εναλλακτική ιδέα από τα κλασικά μαρτυρικά, που θα εντυπωσιάσει. Πρόσθεσε και μια κορδέλα στις αντίστοιχες αποχρώσεις και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

Μαρτυρικά σε γυάλινο σωλήνα

Ιδιαίτερα μαρτυρικά με σύρμα χαλκό

Μια άλλη ιδέα για μαρτυρικά πρωτότυπα βάπτισης, είναι τα βραχιολάκια με σύρμα. Φτιάξε βραχιολάκια βάπτισης από χάλκινο σύρμα. Έπειτα διακόσμησε τα με κορδέλες, φτερά, πέρλες και ματάκια. Μη ξεχάσεις και τους σταυρούς που θα επιλέξεις και είναι έτοιμα!

Ιδιαίτερα μαρτυρικά με σύρμα

Μαρτυρικά κολιέ με γυάλινο σωλήνα

Κλέψε τις εντυπώσεις και φτιάξε απίστευτα μαρτυρικά βάπτισης κολιέ με γυάλινο σωλήνα. Το μπουκαλάκι δένεται με κορδόνι και γίνεται μακρύ κολιέ. Πριν όμως, γέμισε το με γκλίττερ, άμμο, χάντρες ή και κοχύλια ανάλογα με το θέμα της βάπτισης. Το αποτέλεσμα θα είναι φαντασμαγορικό και ανεπανάληπτο!

Μαρτυρικά κολιέ με γυάλινο σωλήνα

Μαρτυρικά με πον πον και ματάκι

Μια πρωτότυπη ιδέα είναι να συνδυάσεις σε ένα χειροποίητο βραχιόλι από κορδόνι, πον – πον, ματάκι και σταυρό. Θα δώσεις χρώμα, στις κατασκευές σου που θα τις κάνει να ξεχωρίζουν. Πρόσθεσε και κάποια δαντέλα κορδέλα για περισσότερη λεπτομέρεια!

Μαρτυρικά με πον πον και ματάκι

Μαρτυρικά για βάπτιση αγοριού με παπιγιόν

Τα μαρτυρικά με παπιγιόν είναι μια καταπληκτική πρόταση για βάπτιση αγοριού. Ιδιαίτερα προτιμάται για βαπτίσεις με vintage θέμα. Χρησιμοποίησε κορδέλες σε navy μπλε και φτιάξε μαρτυρικά για αγόρι που μπορούν να φορεθούν σαν βραχιόλι.

Μαρτυρικά για βάπτιση αγοριού με παπιγιόν

Ρομαντικά μαρτυρικά με λουλούδια

Μια ρομαντική ιδέα για μαρτυρικά είναι με χειροποίητα λουλούδια από κορδέλες και δαντέλα. Επίλεξε κορδέλες – δαντέλες σε λευκό και σάπιο μήλο για να φτιάξεις τα βραχιόλια. Τέλος, δημιούργησε χειροποίητα λουλούδια από κορδέλες στις ίδιες αποχρώσεις και πρόσθεσε σαν τελείωμα μικρά σταυρουδάκια φίλντισι.

Ρομαντικά μαρτυρικά με λουλούδια

Μαρτυρικά βάπτισης κολιέ

Τέλος, μια πρωτότυπη ιδέα για μαρτυρικά βάπτισης κοριτσιού είναι τα μαρτυρικά κολιέ. Διάλεξε κορδέλα σε ροζ αποχρώσεις και έπειτα κόλλησε πάνω τον σταυρό και ένα φτερό. Αφού το φτιάξεις κρέμασε το από ένα κορδόνι στις ίδιες αποχρώσεις και είναι έτοιμο!

Μαρτυρικά βάπτισης κολιέ

Κάνε τη διαφορά ξεκινώντας από τις λεπτομέρειες και φτιάξε μια μοναδική βάπτιση για το παιδάκι σου που θα την θυμάστε για πολλά χρόνια!

[print_link]