Boho Pastel Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Ιδέες από το Στόλισε Το

Boho Pastel Χριστουγεννιάτικο Δέντρο: Ιδέες από το Στόλισε Το

Καλώς ήρθες στη δεύτερη σεζόν της πιο χριστουγεννιάτικης σειράς στο Youtube, το “Στόλισε Το”. Τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη, η ομάδα της El Deco και η MarilliasChoice, συνεχίζουν την συγκινητική αποστολή τους για να σκορπίσουν χαρά τα Χριστούγεννα με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το δεύτερο δέντρο είναι boho pastel. Μάθε βήμα – βήμα τι στολίδια, χριστουγεννιάτικες μπάλες και κλαδιά χρησιμοποιήθηκαν για να συνδυάσουν την boho αισθητική με το ρομαντισμό υπό το χριστουγεννιάτικο πρίσμα.

Boho pastel χριστουγεννιάτικο δέντρο

Στο τρίτο επεισόδιο του Στόλισε Το, λαμβάνουμε πρόσκληση από μια κοπέλα που θέλει να κάνει έκπληξη στην αδερφή της και το αγόρι της. Έχουν μετακομίσει, μόλις λίγους μήνες σε αυτό το σπίτι και θα γιορτάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα σε δικό τους σπίτι. Οι αποχρώσεις του σαλονιού είναι παστέλ με το βεραμάν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Για αυτό και εμείς επιλέξαμε ένα boho pastel χριστουγεννιάτικο δέντρο. Φαντάσου ένα δέντρο στολισμένο με έναν αρμονικό συνδυασμό απαλών αποχρώσεων όπως ροζ, πράσινο της μέντας και μπεζ, δημιουργώντας μια ονειρική και αιθέρια ατμόσφαιρα. Έλα μαζί μας καθώς μεταμορφώνουμε το σαλόνι ενός νέου ζευγαριού σε μια χριστουγεννιάτικη όαση που εκπέμπει φρεσκάδα και γοητεία. Αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο Boho Pastel είναι ένας απολαυστικός συνδυασμός δημιουργικότητας και παράδοσης που θα φέρει μια αίσθηση χαράς και μοναδικότητας τις ημέρες των γιορτών. 

https://youtu.be/ceqDPJMvY0E?si=mm6TwVGSC8s5x7YI

Boho pastel δέντρο: Υλικά και στολίδια που θα χρειαστείς

Ενθουσιάστηκες και εσύ με το αποτέλεσμα του boho παστέλ χριστουγεννιάτικου δέντρου και θέλεις να το μεταφέρεις σπίτι σου; Είμαστε εδώ για σένα γιατί σου έχουμε αναλυτική λίστα με όλα τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που θα χρειαστείς για να φτιάξεις το δικό σου ρομαντικό boho δέντρο φέτος τα Χριστούγεννα. Ένα προς ένα τα στολίδια και τα διακοσμητικά συνδυάζουν άψογα τη μποέμικη γοητεία με τη μαγεία της εποχής. Το συνηθισμένο μεταμορφώνεται σε ασυνήθιστο, αποτυπώνοντας την ουσία των γιορτών με φινέτσα και στυλ.

Δέντρο και λαμπάκια

Για ένα Boho pastel χριστουγεννιάτικο δέντρο που αποπνέει φυσική κομψότητα, επίλεξε ένα πλούσιο και κατάφυτο δέντρο με αποσπώμενα κλαδιά δίνοντας την αίσθηση του φυσικού. Θα είναι ο καμβάς για το εορταστικό σου αριστούργημα. Το πλούσιο πράσινο φύλλωμα προσφέρει ένα όμορφο σκηνικό, επιτρέποντας στις παστέλ αποχρώσεις να αναδυθούν με μοναδικό τρόπο. Δημιούργησε μια ζεστή ατμόσφαιρα επιλέγοντας λαμπάκια ζεστού φωτισμού, τα οποία θα πλέξεις σε κάθε κλαδί ξεχωριστά. Αυτά τα φώτα όχι μόνο δημιουργούν μια απαλή και μαγευτική ατμόσφαιρα, αλλά συμπληρώνουν όμορφα τους λεπτούς παστέλ τόνους. Ο συνδυασμός ενός καταπράσινου, πλούσιου και ψηλού δέντρου και της απαλής λάμψης που προσδίδουν τα λαμπάκια, θέτει τις βάσεις για ένα boho pastel χριστουγεννιάτικο δέντρο που εκπέμπει τόσο φυσική ομορφιά όσο και εορταστική μαγεία.

Δέντρο και λαμπάκια

Χριστουγεννιάτικα κλαδιά για boho pastel δέντρο

Καθώς προχωράμε με το στολισμό του δέντρου, σειρά έχουν τα χριστουγεννιάτικα κλαδιά και λουλούδια. Αρχικά, θα σου προτείναμε να επαναχρησιμοποιήσεις τα φθινοπωρινά κλαδιά σου και να προσθέσεις μερικές χριστουγεννιάτικες πινελιές. Επίλεξε τεχνητά λουλούδια σε παστέλ χρωματισμούς όπως το γκρι – γαλάζιο, το σάπιο μήλο και το βεραμάν. Συνδύασε τα με αποξηραμένα κλαδιά όπως είναι τα babala στις αντίστοιχες αποχρώσεις. Για μερικές glam πινελιές πρόσθεσε μερικά χριστουγεννιάτικα λουλούδια σε βεραμάν τόνους με λίγο glitter. Τοποθέτησε τα, στρατηγικά και με φορά προς τα κάτω για να δώσεις μια αίσθηση φυσικής ομορφιάς. Ο συνδυασμός αυτών των λουλουδιών θα εμποτίσει το δέντρο σου με μια φυσική και συνάμα ρομαντική αισθητική.

Χριστουγεννιάτικα κλαδιά για boho pastel δέντρο

Boho pastel χριστουγεννιάτικες μπάλες

Ανέδειξε το Boho Pastel Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σου με το συνδυασμό από γυάλινες και άθραυστες μπάλες. Αρχικά, τόλμησε να παίξεις με τις διαφορετικές υφές. Επίλεξε γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες στο χρώμα της μέντας και συνδύασε τις με μπεζ γούνινες μπάλες. Ενσωμάτωσε, επίσης, γυάλινες μπάλες στο χρώμα της μόκας. Πρόσθεσε στο στολισμό του δέντρου σου, πλαστικές μπάλες ροζ και μπάλες με boho σχέδια για ένα πλούσιο αποτέλεσμα. 

Boho pastel χριστουγεννιάτικες μπάλες

Χριστουγεννιάτικα στολίδια boho ρομαντικά

Σειρά έχουν τα στολίδια. Η πρωτοτυπία και το στυλ τους επαναπροσδιορίζουν το πνεύμα της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Συνδύασε ξύλινα στολίδια με φουντίτσες και χάντρες με ρομαντικά στολίδια ροζ – βεραμάν. Κρεμαστά σπιτάκια σε παστελ αποχρώσεις θα δώσουν πέρα από στυλ και συμβολικό χαρακτήρα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου. Έπειτα, δώσε μια glam νότα στο boho δέντρο σου με εντυπωσιακά γυάλινα στολίδια σε σχήμα σταλακτίτη σε ροζ αποχρώσεις. Θα δώσουν την απαραίτητη λάμψη χωρίς να ξεφύγουν από το boho θέμα σου.  

Χριστουγεννιάτικα στολίδια boho ρομαντικά

Χριστουγεννιάτικη κορυφή και ποδιά δέντρου

Τέλος, αλλά εξίσου σημαντικά είναι η κορυφή και η ποδιά δέντρου. Εμείς επιλέξαμε ένα υπέρλαμπρο φωτιζόμενο αστέρι σαν κορυφή δέντρου που έδεσε τέλεια με τον υπόλοιπο στολισμό. Όσον αφορά τη διακόσμηση κάτω από το δέντρο χρησιμοποιήσαμε μια υφασμάτινη ποδιά σε εκρού χρώμα για να αποφύγουμε οποιαδήποτε χρωματική υπερβολή. Έτσι το δέντρο ολοκληρώθηκε διατηρώντας τη γιορτινή εμφάνιση του με φυσική ομορφιά και glam πινελιές. 

Χριστουγεννιάτικη κορυφή και ποδιά δέντρου

Καθώς απολαμβάνεις τη λάμψη των απαλών αποχρώσεων, των διαφορετικών υφών και των εκλεκτών στολιδιών, το δέντρο σου γίνεται ένας καμβάς δημιουργικότητας που ξεπερνά κάθε τι συμβατό. Αυτό το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο αιχμαλωτίζει το πνεύμα της μποέμικης κουλτούρας, εμποτίζοντας τον χώρο με ζεστασιά και μια νότα μαγείας. Με κάθε προσεκτικά επιλεγμένο στολίδι, το Boho Pastel Χριστουγεννιάτικο Δέντρο γίνεται αντανάκλαση του προσωπικού σου στυλ και του μαγικού χριστουγεννιάτικου κλίματος. 

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]