Glam Disco Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Χριστουγεννιάτικη Ανανέωση Studio

Χριστούγεννα στον Fipster: Funky Disco Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

H δεύτερη σεζόν της πιο χριστουγεννιάτικης σειράς στο Youtube, το “Στόλισε Το” είναι πιο εντυπωσιακή και γιορτινή από ποτέ. Τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη: η ομάδα της El Deco και η MarilliasChoice, και φέτος σκορπίζουν χαρά στολίζοντας χριστουγεννιάτικα δέντρα. Υπάρχει όμως και ένα επεισόδιο SOS. Τι εννοούμε; Ο Fipster εκπέμπει βοήθεια! Σε ένα έξτρα επεισόδιο κάνουμε μια χριστουγεννιάτικη ανανέωση studio και ένα εντυπωσιακό funky disco χριστουγεννιάτικο δέντρο με 80s επιρροές. Αν είσαι από αυτούς που τολμούν, έλα να δούμε τα στολίδια, τις μπάλες και τα διακοσμητικά που χρειάστηκαν για ένα funky αποτέλεσμα.

Funky Disco χριστουγεννιάτικο δέντρο

Σε ένα πρωτοφανές επεισόδιο o Fipster ανανεώνει το AX BAX studio στο Rawhouse. Η ομάδα του Στόλισε το καλείται να στολίσει ένα ολόκληρο στούντιο με πολύχρωμα στολίδια και glam πινελιές. Έτσι προέκυψε το καθόλα εντυπωσιακό και γεμάτο πρωτοτυπία Glam funky Disco χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οραματίσου πέρα ​​από τα παραδοσιακά στολίδια και καλωσόρισε την funky διάθεση της ντίσκο στολίζοντας ένα δέντρο με αστραφτερά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, ντισκόμπαλες και καρυοθραύστες με neon γιορτινές φορεσιές. Αφήστε τη φαντασία σου ελεύθερη και δες πως μπορείς να μεταμορφώσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου σε έναν εντυπωσιακό διακοσμητικό πρωταγωνιστή σε ένα στούντιο που εκπέμπει το πνεύμα των Χριστουγέννων με αέρα φρεσκάδας και νεανικότητας. Φυσικά, δεν μείναμε μόνο στο στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, αφού ντύσαμε γιορτινά το στούντιο από άκρη σε άκρη. Έλα μαζί μας και πάρε έμπνευση.

https://youtu.be/BMr1WMtHPyY?si=THZsqQRfnI7vDT-p

Glam disco χριστουγεννιάτικο δέντρο και κλαδιά

Για να αναδείξεις την πολυχρωμία σε ένα glam disco χριστουγεννιάτικο δέντρο θα χρειαστείς λευκό “χιονισμένο” καμβά. Για αυτό το λόγο επίλεξε ένα πλούσιο χιονισμένο δέντρο το οποίο θα αναδείξεις με λαμπάκια θερμού φωτισμού. Έπειτα για να δώσεις τρισδιάστατη αίσθηση και glam εμφάνιση προχώρα με τα χριστουγεννιάτικα κλαδιά. Συνδύασε εντυπωσιακά αποξηραμένα κλαδιά φοίνικα χρυσά, με τεχνητά φύλλα μονστέρας χρυσά και ροζ χριστουγεννιάτικα κλαδιά με glitter. Με αυτές τις υπέρλαμπες πινελιές θα δώσεις στο δέντρο σου την απαραίτητη λάμψη και κομψότητα.

Glam funky disco χριστουγεννιάτικο δέντρο και κλαδιά

Funky χριστουγεννιάτικες μπάλες για disco δέντρο

Σειρά έχουν οι χριστουγεννιάτικες μπάλες. Επίλεξε μια έντονη χρωματική παλέτα από άθραυστες χριστουγεννιάτικες μπάλες με funky μοτίβα και παιχνιδιάρικα σχέδια. Κινήσου σε χρώματα όπως το ροζ, το μπλε, το πράσινο και το χρυσό. Διάλεξε ντισκόμπαλες ροζ, μπάλες με glitter, παγιέτες και γοργονέ σχέδια. Συνδύασε τις με έντονες πράσινες μπάλες, χρυσές glitter μπάλες και σκέτες. Τόλμησε να παίξεις με τα μεγέθη και τα σχέδια για ένα αντισυμβατικό χριστουγεννιάτικο αποτέλεσμα.

Funky χριστουγεννιάτικες μπάλες για disco δέντρο

Χριστουγεννιάτικα στολίδια καρυοθραύστες

Αυτό που ξεχωρίζει στο glam disco χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι τα στολίδια καρυοθραύστες. Κρέμασε κατά τόπους πρωτότυπους καρυοθραύστες με χριστουγεννιάτικες φορεσιές σε neon μεταλλικούς τόνους. Κινήσου σε χρώματα όπως το μπλε ηλεκτρίκ, το πράσινο και το ροζ. Παίξε τόσο με στολίδια όσο και με χριστουγεννιάτικες φιγούρες ώστε να γεμίσεις τα κενά που τυχόν υπάρχουν στο δέντρο. Θα απογειώσουν το θέμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου σου με έναν μοναδικό τρόπο.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια καρυοθραύστες

Χριστουγεννιάτικη ανανέωση στούντιο ΑΧ ΒΑΧ

Και όπως ήδη έχουμε πει σε αυτό το επεισόδιο δεν στολίσαμε μόνο το χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά ολόκληρο το στούντιο του Αχ Βαχ. Βάσει, όμως του θέματος επιλέξαμε και τα υπόλοιπα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, τα οποία συνδυάστηκαν και με στολίδια που ήδη υπήρχαν. Δες πως στολίσαμε διάφορες γωνιές και προσάρμοσε τις στο δικό σου χώρο.

Funky χριστουγεννιάτικος στολισμός βιβλιοθήκης

Για έναν νεανικό και funky χριστουγεννιάτικο στολισμό βιβλιοθήκης κινήσου στις ανάλογες αποχρώσεις όπως το glam disco χριστουγεννιάτικο δέντρο. Χρησιμοποίησε επιτραπέζιους καρυοθραύστες με metallic εμφάνιση και στόλισε τα ράφια με χριστουγεννιάτικες γιρλάντες tinsel. Πρόσθεσε μερικές πλαστικές μπάλες σε αντίστοιχα χρώματα για ένα πλούσιο αποτέλεσμα. Εμείς συμπεριλάβαμε στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιβλιοθήκης και μερικά φωτιζόμενα σπιτάκια Lemax με θέμα τα ζαχαρωτά και ένα εντυπωσιακό συλλεκτικό καρουζέλ Lemax με ήχο, κίνηση και φως.

Funky χριστουγεννιάτικος στολισμός βιβλιοθήκης

Χριστουγεννιάτικα ζωάκια και φιγούρες

Σε άλλες γωνιές του στούντιο στολίστηκαν υπέροχα χριστουγεννιάτικα ζωάκια και φιγούρες όπως αρκουδάκια, καρυοθραύστες, ρομαντικά σαλιγκάρια και πολλά άλλα. Όλα αυτά πλαισιώθηκαν φανταστικά με χιονισμένα κλαδιά birch τα οποία στολίσαμε με στολίδια fast food και χρυσά κλαδιά μηλιάς.

Λαμπάκια και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για επαγγελματικό χώρο

Τέλος, στολίσαμε και άλλα μέρη του χώρου με πλούσια γιρλάντα τυλιγμένη με πολύχρωμα λαμπάκια, διακοσμητικά γλειφιτζούρια και άλλα διακοσμητικά για χριστουγεννιάτικη βιτρίνα και όχι μόνο. Επιπλέον, δώσαμε χριστουγεννιάτικη όψη και σε ένα διακοσμητικό δέντρο στολίζοντας το με στολίδια και πλούσια κόκκινα λουλούδια. Το στούντιο ήταν από άκρη σε άκρη γιορτινό!

Λαμπάκια και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για επαγγελματικό χώρο

Ένα glam disco χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να μην αποτελεί κλασική επιλογή αλλά είναι σίγουρο ότι θα ξεχωρίσει ότι θα μετατρέψει το σπίτι σου σε μια εκθαμβωτικά μοντέρνα χριστουγεννιάτικη όαση. Ο συνδυασμός των neon χρωμάτων, των glam λουλουδιών, της ντισκομπάλας και της ζεστής λάμψης από τα λαμπάκια θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που αντικατοπτρίζει την αίγλη μιας πίστας ντίσκο. Άφησε, λοιπόν, τη δημιουργικότητά σου να λάμψει καθώς μεταμορφώνεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου στο πρωταγωνιστή του χώρου σου, δίνοντας μια πινελιά λάμψης και 80s αίγλης που θα κάνουν αυτές τις γιορτές πραγματικά αξέχαστες.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]