Χειμωνιάτικος γάμος Frozen

Χειμωνιάτικος γάμος Frozen

Ο γάμος των ονείρων σου βρίσκεται στη μαγευτική παγωμένη αγκαλιά του χειμώνα. Η αγάπη σου για το σύντροφο σου είναι τόσο αγνή και αστραφτερή όσο το φρεσκοπεσμένο χιόνι. Συνδύασε, λοιπόν, την αιθέρια ομορφιά του χειμώνα και των Χριστουγέννων σε έναν DIY γάμο εμπνευσμένο από το μαγικό βασίλειο της Elsa. Οργάνωσε το event σου παίρνοντας έμπνευση από το υπέροχο παραμύθι της Disney, το Frozen. Σε ένα φόντο από χιονισμένα αειθαλή και μια “παγωμένη” αλλά ταυτόχρονα glam χρωματική παλέτα, πες το μεγάλο “Ναι”. Αν ο ο χειμωνιάτικος γάμος Frozen είναι αυτό που έχεις ονειρευτεί για τη μεγάλη μέρα είσαι στο σωστό μέρος. Μάθε τα πάντα για το πως να φτιάξεις έναν παραμυθένιο γάμο που θα μεταφέρει τους καλεσμένους σου σε μια χειμερινή όαση όπου η αγάπη κυριαρχεί και το πνεύμα των Χριστουγέννων αγκαλιάζει κάθε πτυχή του γάμου σου.

Χειμωνιάτικος γάμος Frozen και χρώματα

Πριν ξεκινήσεις να οργανώνεις τον DIY γάμο σου θα χρειαστεί να βρεις τη χρωματική παλέτα που θα κινηθείς. Ο χειμωνιάτικος γάμος Frozen διαθέτει μια χρωματική παλέτα με δροσερές, χειμωνιάτικες αποχρώσεις και glam πινελιές. Παίρνει έμπνευση από το παγωμένο τοπίο μιας χειμωνιάτικης ημέρες. Λευκό, ασημί, γαλάζιο του πάγου και μπλε είναι οι αποχρώσεις που θα είναι πρωταγωνιστές στο στολισμό σου. Οι πινελιές από κρύσταλλο, γυαλί και μέταλλο ενισχύουν περαιτέρω την παγωμένη κομψότητα, δημιουργώντας μια παλέτα που αιχμαλωτίζει την ουσία του Frozen. Αυτός ο προσεκτικά επιμελημένος χρωματικός συνδυασμός εμποτίζει στο γάμο μια αίσθηση διαχρονικού ρομαντισμού και τη μαγευτική γοητεία ενός χιονισμένου παραμυθιού.

Χειμωνιάτικος γάμος Frozen και χρώματα

Ανθοστολισμός για χειμωνιάτικο γάμο Frozen

Σειρά έχει ο “παγωμένος” ανθοστολισμός ενός γάμου Frozen. Είτε κάνεις χριστουγεννιάτικο γάμο είτε χειμωνιάτικο οι επιλογές θα είναι ίδιες ή παραπλήσιες. Χρησιμοποίησε glam ασημένια χριστουγεννιάτικα κλαδιά και συνδύασε τα με λευκά berries. Για τη νυφική ανθοδέσμη μπορείς εκτός από berries να επιλέξεις λευκά τριαντάφυλλα, διάσπαρτα με κλαδάκια brunia για να αποτυπώσεις την παγωμένη γοητεία. Οι πινελιές από ορτανσίες, ορχιδέες ή γαϊδουράγκαθα προσθέσουν μια υπέροχη νότα που θυμίζει τα παγετώδη τοπία. Όσον αφορά τον ανθοστολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης γάμου θα σου προτείναμε να διακοσμήσεις, επίσης, με αστραφτερούς κρυστάλλους ή νιφάδες χιονιού. Για να εμφυσήσεις μια αίσθηση ζεστασιάς, συμπεριέλαβε στις συνθέσεις πρασινάδες, όπως κλαδιά πεύκου ή ευκάλυπτου. Αυτή η προσεκτικά επιλεγμένη επιλογή λουλουδιών θα εναρμονιστεί με το θέμα γάμου επιλέγοντας πομπώδη γυάλινα είδη και σταντ γάμου, που θα δώσουν μια αριστοκρατική νότα στη διακόσμηση.

Ανθοστολισμός για χειμωνιάτικο γάμο Frozen

Πακέτο κουμπάρου για Frozen γάμο

Κάθε λεπτομέρεια στον DIY γάμο σου θα είναι μια ωδή στην καθαρή και γαλήνια ομορφιά ενός παγωμένου τοπίου. Αυτό ισχύει και για το σετ γάμου που θα επιλέξεις. Μπορεί να ανήκει στις υποχρεώσεις κουμπάρου/ας αλλά με μια καλή συνεννόηση και συζήτηση μπορείς να επιλέξεις αυτό που σε αντιπροσωπεύει. Για έναν χειμωνιάτικο γάμο θα σου προτείναμε υπέροχα ασημί επάργυρα στέφανα γάμου με μερικές glam λεπτομέρειες όπως μικρά κρυσταλλάκια. Το σετ μπορεί να ολοκληρωθεί με έναν δίσκο μεταλλικό ασημί για ένα πιο glam αποτέλεσμα. Για τη καράφα και το ποτήρι προτίμησε το κρύσταλλο σαν υλικό για να ενισχύσεις το θέμα σου.

Πακέτο κουμπάρου για Frozen γάμο

Φωτισμός χειμωνιάτικου γάμου Frozen

Απογείωσε τον χειμωνιάτικο γάμο σου με την ανάλογη ατμόσφαιρα. Δώσε ιδιαίτερη έμφαση στο φωτισμό σου και ενίσχυσε τη μαγεία της εποχής και του θέματος. Χρησιμοποίησε λαμπάκια ψυχρού φωτισμού για να δώσεις την αίσθηση του παγωμένου στο χώρο. Κρέμασε από ψηλά κουρτίνες από λαμπάκια που αιωρούνται και δημιουργούν την αιθέρια λάμψη ενός έναστρου ουρανού. Απαλά μπλε και δροσερά λευκά φώτα LED σε αστόλιστα χριστουγεννιάτικα δέντρα ή μέσα σε γυάλινα είδη θα προσθέσουν μια πινελιά παγωμένης ομορφιάς μετατρέποντας τον χώρο σε μια μαγευτική χειμερινή χώρα των θαυμάτων. Τα φανάρια υπό το φως των κεριών μπορούν να τοποθετηθούν στρατηγικά, δίνοντας μια ζεστή και οικεία λάμψη. Καθώς η μέρα μετατρέπεται σε νύχτα, άφησε το χώρο της δεξίωσης να λουστεί από το απαλό φως, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα όπου το πνεύμα του Frozen ζωντανεύει σε κάθε λαμπιόνι και σε κάθε φλόγα κεριού.

Φωτισμός χειμωνιάτικου γάμου Frozen

Candybar για Frozen γάμο

Πάρε έμπνευση από τα παγωμένα τοπία της Νορβηγίας και οργάνωσε ένα γάμο κατευθείαν από την κινηματογραφική Arendelle. Η επιτομή του θέματος θα είναι το candybar για να φιλέψεις τους καλεσμένους σου. Χρησιμοποίησε λευκά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, μεταλλικά κηροπήγια, εταζέρες, φανάρια και πιατέλες σε ασημί χρώμα ή κρυστάλλινα πιάτα. Γέμισε τα με θεματικά γλυκά γάμου με χιονονιφάδες, κρυστάλλους από ζάχαρη και βρώσιμη χρυσόσκονη. Γέμισε γυάλινα είδη με κουφέτα λευκά με βεραμάν, ασημί και γαλάζιες πινελιές. Το ίδιο κάνε και με τα μαρσμέλλοου. Γέμισε γυάλες με καπάκι για να δώσεις ύψος και χρώμα στο τραπέζι σου.

Candybar για Frozen γάμο

Τραπέζι ευχών χειμωνιάτικου γάμου Frozen

Το τραπέζι ευχών μπορεί να είναι το ίδιο με το candybar ή ξεχωριστό. Αυτό εξαρτάται καθαρά από σένα. Στόλισε το επιτραπέζια χριστουγεννιάτικα δέντρα και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που θα δώσουν την αίσθηση του “παγωμένου”. Πλαισίωσε το στολισμό σου με πομπώδη κηροπήγια και φανάρια για την ανάλογη ατμόσφαιρα και πριγκιπικό στυλ. Σειρά έχει το βιβλίο ευχών. Μπορείς να επιλέξεις απλά βιβλία ευχών και να τα διακοσμήσεις όπως έχεις φανταστεί. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις ευχολόγιο με χριστουγεννιάτικες μπάλες, χιονονιφάδες ή ξύλινα διακοσμητικά που θα γράψουν οι καλεσμένοι τις ευχές τους.

Τραπέζι ευχών χειμωνιάτικου γάμου Frozen

Μπομπονιέρες γάμου Frozen

Φυσικά εμπνευσμένα από το θέμα Frozen θα είναι και τα υλικά για μπομπονιέρες που θα επιλέξεις. Μια υπέροχη ιδέα είναι να φτιάξεις εντυπωσιακά πουγκιά με Frozen υφάσματα για γάμο σε βεραμάν χρώμα με glitter. Κάνε ένα περίτεχνο δέσιμο με χριστουγεννιάτικες κορδέλες ασημί και πρόσθεσε στρας ή/και φτερά. Για μπομπονιέρες αναμνηστικά μπορείς να φτιάξεις χειμωνιάτικες μπομπονιέρες γάμου με ανοιγόμενες μπάλες. Γέμισε τις με κομφετί χιονονιφάδες και χιόνι. Στόλισε εξωτερικά με κορδέλες και κορδόνια για ένα πλούσιο αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις και γυάλινες μπομπονιέρες γάμου με μικρά στολίδια γυάλινα ή από πλεξιγκλάς που θα δώσουν την αίσθηση του πάγου. Όλες οι επιλογές είναι άκρως εντυπωσιακές και ανεπανάληπτες.

Μπομπονιέρες γάμου Frozen

Στολισμός δεξίωσης για γάμο Frozen

Μετάτρεψε το πάρτυ ή την δεξίωση του χειμωνιάτικου γάμου σου σε ένα χιονισμένο παραμύθι. Στόλισε το χώρο της δεξίωσης με υφάσματα και κουρτίνες σε αστραφτερό ασημί και παγωμένο μπλε, που θα θυμίζουν παγωμένους καταρράκτες. Όσον αφορά τα τραπέζια της δεξίωσης μπορείς να τα στολίσεις με centerpieces με γυάλινα είδη γεμάτα κλαδιά, κρύσταλλα στολίδια ακρυλλικά διάφανα και λεπτές νιφάδες χιονιού, δημιουργώντας μια χειμωνιάτικη σύνθεση. Αν θέλεις μια πιο ρουστίκ προσέγγιση τότε ενσωμάτωσε στο στολισμό σου πλούσιες γιρλάντες χιονισμένες ή όχι τις οποίες θα στολίσεις με μερικά ρουστίκ διακοσμητικά. Φτιάξε μια όμορφη ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας κηροπήγια με κεριά σε λευκό, ασημί και γαλάζιο του πάγου χρώμα. Πρόσθεσε πινελιές από χιονισμένα κουκουνάρια και κρυστάλλινα στολίδια στη διακόσμηση για να εμφυσήσεις μια γήινη γοητεία, ενώ για glam εμφάνιση επίλεξε χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με ασημένιες παγιέτες. Για ένα αριστοκρατικό αποτέλεσμα θα σου προτείναμε να κρεμάσεις και πομπώδεις πολυελαίους με κρύσταλλα για να θυμίζουν το βασίλειο της Elsa. Μια εξίσου πρωτότυπη ιδέα είναι να επιλέξεις για το στολισμό σου επαγγελματία που φτιάχνει αγάλματα από πάγο. Θα δώσεις έτσι μια ρεαλιστική υπόσταση στο θέμα σου.

Στολισμός δεξίωσης για γάμο Frozen

Νυφικό και αξεσουάρ για γάμο Frozen

Πάρε έμπνευση από τη βασιλική γοητεία της Έλσας και φόρεσε ένα νυφικό που ταιριάζει σε ένα χειμωνιάτικο παραμύθι. Για χειμωνιάτικο γάμο frozen επίλεξε ένα νυφικό με αραχνούφαντες λεπτομέρειες από δαντέλα που θυμίζουν σχέδια παγετού. Το ύφασμα θα είναι απαλό και θα αγκαλιάζει τη σιλουέτα αντικατοπτρίζοντας την αιθέρια ποιότητα του φρεσκοπεσμένου χιονιού. Αν, μάλιστα, είσαι από τις τολμηρές νύφες μπορείς να επιλέξεις ένα φόρεμα με διακριτικές μπλε ή ασημί λευκές λεπτομέρειες, που παραπέμπουν στη χειμερινή παλέτα. Σχετικά με τα αξεσουάρ μπορείς να διαλέξεις ψεύτικη γούνα ή καπελάκι για μια πινελιά ζεστασιάς και κομψότητας, ενσωματώνοντας την κομψότητα μιας βασίλισσας του πάγου. Εναλλακτικά, στόλισε τα μαλλιά σου με αστραφτερά αξεσουάρ, όπως μια τιάρα με κρύσταλλο ή λευκά κλαδιά berries και κρυσταλλάκια. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με ασημένιες ή μπλε γόβες.

Νυφικό και αξεσουάρ για γάμο Frozen

Καθώς οι κρυστάλλινες νιφάδες χιονιού πέφτουν απαλά, ο χειμωνιάτικος γάμος με θέμα Frozen εκτυλίσσεται σαν μια μαγική σκηνή με φόντο τον παραμυθένιο χειμώνα. Η νύφη, στολισμένη με ένα φόρεμα που παραπέμπει στην κομψότητα μιας βασίλισσας του πάγου, και ο γαμπρός, με χειμωνιάτικες αποχρώσεις, ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης μέσα στο αστραφτερό σκηνικό. Τα λαμπερά φώτα, τα λουλούδια που αγκαλιάζουν τον παγετό και η βασιλική διακόσμηση δημιουργούν μια ατμόσφαιρα όπου η αγάπη είναι αχνή σαν νιφάδα χιονιού που στροβιλίζεται απαλά από τους ουρανούς. Γράψε το δικό σου παραμύθι με έναν DIY χειμωνιάτικο γάμο που θα γράψει ιστορία.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]