Γυάλινες Καμπάνες Ιδέες για Διακόσμηση & Στολισμό Γάμου

Γυάλινες Καμπάνες: 8 Ιδέες για Διακόσμηση & Στολισμό Γάμου

Οι γυάλινες καμπάνες έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους τόσο στη διακόσμηση σπιτιού όσο και στους στολισμούς γάμου τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για μια on budget επιλογή με μια φαντασμαγορική εμφάνιση. Μπορεί να ενταχθεί σε κάθε στυλ και θέμα γάμου ενώ ταιριάζει σε όλες τις εποχές. Για του λόγου το αληθές, εμείς σου έχουμε ετοιμάσει μερικές ιδέες διακόσμησης για να στολίσεις τις γυάλινες καμπάνες με 8 διαφορετικούς τρόπους. Για γάμο, βάπτιση, αλλά και για σπίτι.

Γυάλινες καμπάνες με κεριά

Η πιο εύκολη και οικονομική ιδέα στολισμού σε γυάλινη καμπάνα είναι με κεριά. Επίλεξε μεγάλες γυάλινες καμπάνες και γέμισε τις με κεριά κολώνες σε διάφορα μεγέθη. Για ένα πιο vintage στυλ μπορείς να τα κάψεις λίγο πριν τα βάλεις ώστε να δίνουν και την αίσθηση του ρομαντικά παλαιακού στυλ.

Γυάλινες καμπάνες με κεριά

Γυάλινες καμπάνες διακόσμησης με λουλούδια

Ποιος δεν ξέρει το γνωστό παραμύθι «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» με το γνωστό τριαντάφυλλο μέσα σε καμπάνα γυάλινη με καπάκι. Αν ο γάμος των ονείρων σου είναι παραμυθένιος τότε φτιάξε το «Forever Rose» της Belle με τριαντάφυλλα. Εναλλακτικά μπορείς να γεμίσεις τις γυάλινες καμπάνες με λουλούδια από τον ανθοστολισμό του γάμου.

Γυάλινες καμπάνες διακόσμησης με λουλούδια

Γυάλινες καμπάνες με λαμπάκια

Για περισσότερη ατμόσφαιρα στο DIY γάμο σου γέμισε γυάλινες καμπάνες μικρές και μεγάλες με λαμπάκια. Τόσο εύκολα και γρήγορα θα έχεις φτιάξει μια φωτεινή και cozy γωνιά που θα αναδείξει όλη τη γαμήλια διακόσμηση.

Γυάλινη καμπάνα με βάση και αποξηραμένα

Για ένα ρουστίκ γάμο ή για ένα γάμο το Φθινόπωρο γέμισε τις καμπάνες σου με αποξηραμένα λουλούδια και φρούτα. Συνδύασε τα με κανέλες και κουκουνάρια. Κατά αυτό το τρόπο ο στολισμός σου θα αποκτήσει χρώμα και στυλ.

γυαλινη καμπανα με αποξηραμενα

Vintage γυάλινες καμπάνες με βιβλία και περγαμηνές

Θες μια κάπως πιο ρομαντική ιδέα διακόσμησης σε γυάλινες καμπάνες; Για έναν vintage γάμο στόλισε εσωτερικά τους γυάλινους θόλους με περγαμηνές, παλιά βιβλία, cameo και πέρλες. Για να φτιάξεις τις περγαμηνές βάλε μέσα σε λεκάνη με νερό μερικά φακελάκια τσαγιού και ρίξε μέσα λευκά χαρτιά για 5 λεπτά ώστε να δημιουργήσουν μια vintage αισθητική. Βγάλε τα να στεγνώσουν για κάμποσες ώρες και σφράγισε τα με βουλοκέρι.

Vintage γυάλινες καμπάνες με βιβλία και περγαμηνές

Γυάλινες καμπάνες με κοχύλια και καλοκαιρινά διακοσμητικά

Σε ένα καλοκαιρινό γάμο μια ιδέα διακόσμησης είναι γυάλινες καμπάνες γεμάτες κοχύλια, αστερίες, κοράλλια και άλλα καλοκαιρινά διακοσμητικά. Διακόσμησε εξωτερικά με χοντρό σχοινί για ένα θαλασσινό αποτέλεσμα.

Γυάλινες καμπάνες με κοχύλια και καλοκαιρινά διακοσμητικά

Χριστουγεννιάτικες γυάλινες καμπάνες

Ο χριστουγεννιάτικος γάμος είναι μια ανερχόμενη τάση των τελευταίων χρόνων που ήρθε για να μείνει. Δεδομένου αυτού ένταξε τις γυάλινες καμπάνες σου στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γάμου στολίζοντας τις με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, στολίδια και χριστουγεννιάτικες γυάλινες μπάλες. Για περισσότερη ατμόσφαιρα πρόσθεσε και λαμπάκια μπαταρίας.

Αν θες να δεις όλα τα σχέδια και μεγέθη σε γυάλινες καμπάνες πάτα εδώ.

Χριστουγεννιάτικες γυάλινες καμπάνες

Γυάλινη καμπάνα με μίνι σκηνικά

Τέλος, μπορείς να φτιάξεις μίνι σκηνικά μέσα σε γυάλινες καμπάνες. Επίλεξε γυάλινη καμπάνα μικρή ή/και μεγάλη και φτιάξε εσωτερικά ένα σκηνικό με κολοκύθες, πουλιά, πεταλούδες, κλαδιά και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Συνδύασε και άλλα υλικά κατασκευών δίνοντας βάση στη λεπτομέρεια.

Γυάλινη καμπάνα με μίνι σκηνικά

Τα γυάλινα είδη παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε έναν DIY γάμο. Μπορούν πολύ εύκολα και οικονομικά να σου δώσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Αυτό που χρειάζεται είναι δημιουργικότητα και φαντασία. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα να οργανώνεις το γάμο που έχεις ονειρευτεί.

[print_link]