Το χιονισμένο χωριό Vail Village

Vail Village Lemax: Πώς να φτιάξω ένα χιονισμένο χωριό με μινιατούρες

Το χιονισμένο χωριό Vail village Lemax θα σε κάνει να θέλεις να χουχουλιάσεις μπροστά από ένα τζάκι, με πιτζάμες, καρό κουβερτάκι και μια κούπα καυτή σοκολάτα. Το χωριό είναι ντυμένο στα άσπρα και πολύς κόσμος έχει έρθει να περάσει τις διακοπές του στο βουνό απολαμβάνοντας τη φύση ή τις πίστες του σκι.

Το χιονισμένο χωριό Vail Village Lemax και το στήσιμο του

Τα ξύλινα καταφύγια φτιαγμένα από ολόκληρους κορμούς, τα πέτρινα σπιτάκια και τα χιονισμένα σαλέ συνθέτουν ένα υπέροχο ορεινό χωριό που σφύζει από χρώματα και ζωντάνια. Οι σχολές του σκι και τα après-ski μπαρ είναι συνέχεια γεμάτα με κόσμο.Αυτό όμως που θα σας αρέσει περισσότερο στο Vail είναι η δυνατότητα εκπληκτικών στησιμάτων. Καταρχάς υπάρχει το «βουνό», οπότε στο σχεδιασμό και το μοντάρισμα του χωριού μας έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε με τα ύψη, να δημιουργήσουμε επίπεδα και οπωσδήποτε να στήσουμε πλαγιές για να κάνουν σκι οι σκιέρ μας. Συμβουλή: Τα συμπληρωματικά στοιχεία παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στο Vail. Θα χρειαστείς σίγουρα πολύ χιόνι: Mπαμπακόχιονο ή χιόνι βάτα και χιόνι crystal για να σκορπίσεις στο τέλος αποδίδοντας τη φυσικότητα του τοπίου. Οπωσδήποτε θα βάλεις πολλά δεντράκια, μικρά, μεσαία, μεγάλα, χιονισμένα και μη, στολισμένα με φωτάκια ή απλά.

Το χιονισμένο χωριό Vail Village και το στήσιμο του

Φιγούρες για σκι του Vail Village

Αυτό που θα σε ενθουσιάσει στο Vail village είναι οι φιγούρες. Φιγούρες που κάνουν σκι, που κατεβαίνουν την πλαγιά, που κάνουν σλάλομ SLALOM RACER. Εντυπωσιακή η φιγούρα του σκιέρ που πετάει στον αέρα CATCHING AIR. Το σνόουμπορντ δεν μπορεί να λείπει. Μια έφηβη ξεκουράζεται για να συνεχίσει ακάθεκτη SNOWBORDING BREATHER. Το ερωτευμένο ζευγαράκι συναντήθηκε στο σκι που έχει το χιονισμένο χωριό Vail Village Lemax και από τότε είναι αχώριστοι FIRST SKI DATE. Γλυκιά εικόνα ο μπαμπάς που κάνει γέφυρα και το παιδάκι του περνάει μέσα από τα πόδια του COMING THROUGH.

Φιγούρες για σκι του Vail Village

Φιγούρες του Vail Village

Δύο μπόμπιρες κάνουν «αγγελάκια» στο χιόνι χασκογελώντας SNOW ANGELS. Άλλοι μικρούληδες επισκέπτες του Vail έφτιαξαν με τους γονείς τους μια ολόκληρη οικογένεια χιονάνθρωπους NEW FRIENDS TO PLAY WITH. Παραδίπλα, ένας κύριος μαζεύει «πυρομαχικά» READY FOR A FIGHT για να ξεκινήσει ο χιονοπόλεμος. Οι τρεις φυσιολάτρες με τα χιονοπέδιλα ξεκινάνε την πεζοπορία SNOWSHOE WALKERS.

Φιγούρες του Vail Village

Παρέες γύρω από την φωτιά

Το χιονισμένο χωριό Vail Village Lemax έχει δυο παρέες έχουν ανάψει φωτιά έξω στο χιόνι. Στο CAMPFIRE FONDUE ετοίμασαν ένα πεντανόστιμο φοντύ. Η «φωτιά» στο συγκεκριμένο σκηνικό φωτίζεται με μπαταρία και πραγματικά τραβάει την προσοχή. Το μεγάλο φαγοπότι γίνεται μετά από μια κουραστική, αλλά διασκεδαστική βόλτα με τα έλκηθρα. Και στο SLEDDING POTLUCK  η «φωτιά» έχει φως.

Παρέες γύρω από την φωτιά

Είστε έτοιμοι για χειμερινές διακοπές; Γιατί με τις μινιατούρες του Vail Village σίγουρα θα μπείτε στο κλίμα των διακοπών και της εκδρομής στο βουνό!

[print_link]