διακόσμηση τραπεζιών γάμου centerpieces

Διακόσμηση τραπεζιών γάμου: 5 υπέροχες ιδέες για centerpieces

Τι είναι τα centerpieces; Τα centerpieces είναι η βασική διακοσμητική κατασκευή που θα χρησιμοποιήσετε για τη διακόσμηση των τραπεζιών γάμου στη δεξίωση σας. Είναι απαραίτητα, καθώς ο στολισμός του τραπεζιού αποτελεί τον πυρήνα της διακόσμησης, μιας και οι καλεσμένοι σας θα έχουν τη μεγαλύτερη οπτική επαφή μαζί του.

Θα πρέπει η διακόσμηση των τραπεζιών σας να ταιριάζει με την προσωπικότητα σας αλλά και με το υπόλοιπο ύφος διακόσμησης που έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής στο γάμο σας. Συνδυάστε αντικείμενα και χρωματισμούς στο ίδιο στυλ.

Προτιμήστε όλα τα τραπέζια να έχουν τα ιδία centerpieces και δώστε περισσότερη σημασία και λεπτομέρεια στο τραπέζι του ζευγαριού.

Απομακρυνθείτε απ’ τις τυπικές επιλογές διακοσμήσεων και επιλέξτε αντικείμενα ασυνήθιστα και διαφορετικά, κάτι που θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

Σημαντικό είναι επίσης να θυμάστε, τα αντικείμενα που θα τοποθετήσετε στα τραπέζια σας να μην είναι πολύ ψηλά. Αυτό έχει βέβαια σχέση και με το σχήμα του τραπεζιού (στρογγυλά ή τετράγωνα). Σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει οι καλεσμένοι σας να μπορούν να δουν ο ενας τον άλλον, καθώς και το ζευγάρι στη σκηνή.

Παρακάτω σας έχουμε μερικές προτάσεις ιδανικές για τη διακόσμηση των τραπεζιών γάμου.

 

Vintage ρουστίκ centerpiece – Διακόσμηση τραπεζιού με κορμούς

Διακοσμήστε τα τραπέζια σας με ξύλινο δίσκο ή κορμό και τοποθετήστε κεριά σε διαφορά ύψη και μεγέθη. Προσθέστε γυάλινα βαζάκια με λουλούδια και κολλήστε πάνω vintage δαντελένιες κορδέλες και μικρά τριανταφυλλάκια. Σαν εναλλακτική ιδέα, μπορείτε στα γυάλινα βαζάκια να βάλετε χρωματιστό νερό και επιπλέοντα κεριά.

Για την αρίθμηση των τραπεζιών γάμου χρησιμοποιήστε ένα μικρό κορμό φέτα που θα δέσει με το ρομαντικό – ρουστικ στυλ.

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ένα μικρό σταντ καρδιά και να βάλετε φωτογραφία με τον σύντροφο σας, έτσι ώστε να δώσετε στα τραπέζια γάμου το δικό σας χαρακτήρα!

Δώστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο χώρο. «Ταξιδέψτε» τους καλεσμένους σε ένα ρομαντικό κόσμο εύκολα & οικονομικά!

rustic vintage centerpiece

Καλοκαιρινή διακόσμηση τραπεζιού

Για μια καλοκαιρινή διακόσμηση τραπεζιών γάμου θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν κοχύλια, αστερίες και αχοιβάδες. Στολίστε το τραπέζι σας με ένα θαλασσινό runner, τοποθετήστε ένα φαναράκι και μια μπάλα γυάλινη με κοχύλια καθώς και ένα μεγάλο διακοσμητικό που να θυμίζει θάλασσα. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη αχοιβάδα, ένα εντυπωσιακό κοράλλι ή ακόμα και ένας φάρος. Σκορπιστέ στο τραπέζι σας δάφορα κοχύλια  και αστερίες.

kalokairino centerpiece

Ρομαντική διακόσμηση τραπεζιού με κεράσματα

Φτιάξτε τη διάθεση των καλεσμένων σας καλωσορίζοντας τους με ένα δροσερό λικέρ στο τραπέζι της δεξίωσης. Δημιουργήστε ένα centerpiece που θα έχει πάνω ένα μπουκάλι γυάλινο με ποτό, κεράσματα του τόπου σας και κουφέτα.

Διαλέξτε ένα κορμό ή ένα ωραίο ξύλινο δίσκο και στολίστε τον με ένα κισσό. Δώστε χαρακτήρα στο centerpiece σας με τα εδέσματα!

centerpiece romantiko me kerasmata

Οικονομική διακόσμηση τραπεζιού με μεταλλικά κουβαδάκια

Φτιάξτε μια οικονομική και εύκολη διακόσμηση για τα τραπέζια σας.

Επιλέξτε runner λινάτσας και διακοσμήστε το τραπέζι σας με διαφορετικά μεγέθη από μεταλλικά κάσπω ζινκ που μπορούν να έχουν κουφέτα ή μάρσμελλοους. Συνδυάστε με ένα μεταλλικό φαναράκι είτε με λουλούδια είτε με κερί που θα δέσει όμορφα με τη country διακόσμηση σας.

country centerpiece

Ρουστίκ διακόσμηση τραπεζιού με στάχυ και λεβάντα

Για ένα εύκολο ρουστίκ DIY centerpiece, σας προτείνουμε να φτιάξετε ένα μπουκέτο από αποξηραμένα λουλούδια όπως λεβάντα και στάχυ, όπου θα το τοποθετήσετε επιμελώς ατημέλητα πάνω σε έναν ωραίο δίσκο. Για την αρίθμηση των τραπεζιών επιλέξτε ξύλινες κορνίζες.

staxi kai levanta centerpiece

Αφού διαβάσατε και είδατε αυτές τις πρωτότυπες ιδέες, ήρθε η στιγμή να δημιουργήσετε και τις δίκες σας κατασκευές. Δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα με το δικό σας χαρακτήρα τα centerpieces για τη διακόσμηση των τραπεζιών σας και προσέξτε να μην ξεφύγετε απ’ το ύφος και την υπόλοιπη διακόσμηση του γάμου.

[print_link]