βαπτιση μονοκερος

Βάπτιση Μονόκερος: DIY Μπομπονιέρες & Στολισμός

Έρχεται η μέρα που θα βαπτίσεις τη μικρή σου πριγκίπισσα και ονειρεύεσαι κάτι παραμυθένιο; Τότε είναι ιδανικό για σένα το θέμα βάπτιση κορίτσι μονόκερος. Οργάνωσε την κάθε λεπτομέρεια, από τα προσκλητήρια μέχρι τις μπομπονιέρες βάπτισης μονόκερος για να θυμίζει το μυστήριο αλλά και η δεξίωση μια πανέμορφη παραμυθένια ιστορία. Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες και υλικά για βάπτιση μονόκερος για να φτιάξεις όλα όπως τα έχεις φανταστεί.

Προσκλητήρια βάπτισης μονόκερος

Σε μια βάπτιση μονόκερος όλα ξεκινούν από τα προσκλητήρια. Προϊδέασε τους καλεσμένους σου με θεματικά προσκλητήρια. Μπορείς είτε να εκτυπώσεις έτοιμα σχέδια ή να τα φτιάξεις μόνη σου από χαρτόνια και μικρά διακοσμητικά λουλούδια. Εναλλακτικά, μπορείς να δέσεις κορδέλες στις αντίστοιχες αποχρώσεις σε γυάλινους σωλήνες. Ύστερα να τους γεμίσεις με άμμο στις ίδιες αποχρώσεις και να βάλεις μέσα το χαρτί με τις πληροφορίες του μυστηρίου. Μην αγχώνεσαι! Είναι πολύ εύκολο και θα σε γλιτώσει από αρκετά έξοδα.

Προσκλητήρια βάπτισης μονόκερος

Μπομπονιέρα βάπτισης «μονόκερος»

Στην συνέχεια μερίμνησε για τις μπομπονιέρες της βάπτισης. Σε αυτό το σημείο μπορείς να προσφέρεις είτε μια μπομπονιέρα για μικρούς και μεγάλους είτε να τις διαχωρίσεις σε παιδική μπομπονιέρα και αυτή για τους ενήλικες. Όπως και να έχει οι επιλογές σου είναι απεριόριστες. Μια πρόταση είναι κρεμαστή μπομπονιέρα με ξύλινο διακοσμητικό και κορδέλες ή μια μπομπονιέρα πουγκί με θεματικό διακοσμητικό. Αν πάλι θέλεις να προσφέρεις και στους μικρούς καλεσμένους σου ένα αναμνηστικό δωράκι, μπορείς να βρεις πολλά υλικά για μπομπονιέρες που τα συνδυάζεις μαζί με ζαχαρωτά μέσα σε μια χάρτινη τσάντα. Ζωγράφισε πάνω στην τσάντα τα ματάκια και κόλλησε ένα χάρτινο κερατάκι για να μοιάζει με μονόκερο. Οι λύσεις είναι πολλές για να φτιάξεις εντυπωσιακές αλλά συνάμα και οικονομικές μπομπονιέρες μονόκερος.

Μπομπονιέρα βάπτισης «μονόκερος»

Διακόσμηση εκκλησίας

Στο πακέτο βάπτισης μονόκερος ανήκει και η διακόσμηση της εκκλησίας. Επίλεξε υφάσματα – ράνερ σε αποχρώσεις ροζ, λιλά και βεραμάν και χρησιμοποίησε τα στη διακόσμηση του εξωτερικού χώρου. Επιπλέον χρησιμοποίησε λευκά καλάθια και πανέρια για τις μπομπονιέρες δίνοντας έναν ρομαντικό χαρακτήρα. Παίξε με φανάρια σε διάφορα μεγέθη αλλά στις ίδιες αποχρώσεις. Επιπλέον τοποθέτησε στη διακόσμηση σου μικρούς και μεγάλους διακοσμητικούς μονόκερους για να ολοκληρωθεί ο στολισμός βάπτισης μονόκερος.

Διακόσμηση εκκλησίας μονόκερος

Σετ βάπτισης μονόκερος

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το σετ βάπτισης. Τα ρουχαλάκια του νεοφώτιστου μπορούν να μπουν σε κουτιά βάπτισης με θέμα τον μονόκερο. Αυτό μπορεί να συνδυαστεί μάλιστα και με το κουτί για τα μαρτυρικά δίνοντας ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Μια πρόταση για περισσότερη λεπτομέρεια είναι τα ρούχα του παιδιού να είναι στις αποχρώσεις του συγκεκριμένου θέματος.

Candybar

Στη βάπτιση μονόκερος δεν θα μπορούσε να λείπει το θεματικό candybar. Επίλεξε εταζέρες ροζ και λευκές καθώς και γυάλες με καπάκι που θα γεμίσεις με μαρσμέλλοους και κουφέτα. Μη ξεχάσεις τις γυάλες με βρυσάκι ώστε να δροσιστούν οι καλεσμένοι σου μετά το μυστήριο. Χρησιμοποίησε ποτήρια, πιάτα, καλαμάκια και χαρτοπετσέτες που ταιριάζουν απόλυτα σε μια βάπτιση με θέμα τον μονόκερο.

Candybar βάπτισης μονόκερος

Γλυκά βάπτισης

Σημαντικό ρόλο σε μια θεματική βάπτιση παίζουν και τα γλυκά που θα επιλέξεις. Επίλεξε, λοιπόν, μια τούρτα μονόκερος και πρόσφερε στους καλεσμένους σου cupckakes στο ίδιο μοτίβο. Επάνδρωσε επίσης το candybar με γλειφιτζούρια, cake pops, ζαχαρωτά και σοκολοτάκια στην ίδια θεματική.

γλυκά βάπτισης μονόκερος

Τραπέζι ευχών

Ήρθε η ώρα όπου οι καλεσμένοι σου θα αφήσουν τις ευχές τους για το μικρό σου αγγελούδι. Στόλισε το τραπέζι ευχών σου με διακοσμητικά ανάλογα με το θέμα, πρόσθεσε γιρλάντες με μονόκερους και βάλε κάπου στη μέση το ευχολόγιο σου που φυσικά πάλι να απεικονίζει τον μονόκερο.

Τραπέζι ευχών

Διακόσμηση δεξίωσης

Ο πάρτυ της δεξίωσης πρέπει και αυτός να είναι μέσα στο θέμα. Για αυτό επίλεξε μπαλόνια, χάρτινες μπάλες, γιρλάντες και υφάσματα σε ροζ, μωβ, λευκό, βεραμάν και κίτρινο χρώμα. Μπορείς, μάλιστα να ταιριάξεις και τα είδη σερβίτσιου σου με το θέμα και να αφήσεις τους καλεσμένους σου με το στόμα ανοιχτό!

Διακόσμηση δεξίωσης

Centerpieces βάπτισης

Για το τραπέζι δεξίωσης φτιάξε εντυπωσιακά centerpieces βάπτισης με θέμα τον μονόκερο. Μπορείς να φτιάξεις DIY κασπώ «μονόκερος» με τούλι , διακοσμητικά λουλούδια κ. α. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις κουτιά σύνθεσης και να τα γεμίσεις με λουλούδια στις αποχρώσεις της υπόλοιπης διακόσμησης. Μια ακόμα λύση είναι να χρησιμοποιήσεις βαζάκια του γλυκού και να τα διακοσμήσεις με χρυσόσκονες και διακοσμητικά ώστε να σχηματιστούν μικροί μονόκεροι.

Centerpieces βάπτισης μονόκερος

Αφού έχεις επιλέξει σαν θέμα βάπτισης τον μονόκερο χρησιμοποίησε τη φαντασία σου για να δημιουργήσεις κάτι εντυπωσιακό και ανεπανάληπτο. Παίξε με τα υλικά και τα χρώματα συνδυάζοντας τα με πανέμορφα διακοσμητικά. Η βάπτιση αυτή θα θυμίζει ένα γλυκό παραμύθι.

[print_link]