Διακόσμηση Τραπεζιού Βάπτισης 22 Ιδέες για να το Στολίσεις μόνη σου

Διακόσμηση Τραπεζιού Βάπτισης: 22 Ιδέες για να το Στολίσεις μόνη σου

Μέρος του στολισμού βάπτισης είναι και η διακόσμηση τραπεζιού βάπτισης. Επηρεάζεται από τα θέματα βάπτισης και το στυλ που έχεις επιλέξει για τη DIY βάπτιση του παιδιού σου. Με λίγη φαντασία και μπόλικο μεράκι μπορείς να φτιάξεις φαντασμαγορικές κατασκευές με τα χεράκια σου. Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα συνδύασε τη διακόσμηση στο τραπέζι δεξίωσης με το τραπέζι ευχών και το candybar. Ψάχνεις ιδέες για να πάρεις έμπνευση; Σου έχουμε μερικές πρωτότυπες προτάσεις που θα απογειώσουν το στολισμό σου και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Επιτραπέζια γιρλάντα για διακόσμηση βάπτισης

Μια πολύ hot τάση στη διακόσμηση τραπεζιού βάπτισης είναι οι επιτραπέζιες γιρλάντες. Ειδικά αν έχεις μακρόστενα τραπέζια αυτή η ιδέα είναι ό,τι πρέπει. Χρησιμοποίησε λουλούδια και αποξηραμένα ανάλογα με την ανθοσύνθεση που έχεις επιλέξει και για το στολισμό της εκκλησίας. Προσάρμοσε τη χειροποίητη γιρλάντα από λουλούδια στη χρωματική παλέτα, το στυλ και την εποχή που θα κάνεις τη βάπτιση. Κατά τόπους στόλισε κεριά και votive, εντυπωσιακά κηροπήγια ή μικρά διακοσμητικά βάπτισης.

Επιτραπέζια γιρλάντα για διακόσμηση βάπτισης

Γυάλινα είδη με λουλούδια και διακοσμητικά

Μια άλλη ιδέα για διακόσμηση τραπεζιού βάπτισης on budget είναι τα γυάλινα είδη με ανθοσυνθέσεις ή διακοσμητικά. Επίλεξε γυάλινα βάζα για στολισμό δεξίωσης και διακόσμησε τα με πλούσια μπουκέτα λουλουδιών ή διάφορα διακοσμητικά. Μερικές προτάσεις στολισμού είναι: χρωματιστό νερό με επιπλέοντα κεριά και λουλούδια, χρωματιστή άμμο και κοχύλια, πέρλες, βότσαλα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Γυάλινα είδη με λουλούδια και διακοσμητικά

Εύκολη διακόσμηση βάπτισης με κουτιά

Από τις πιο εύκολες ιδέες για στολισμό τραπεζιού βάπτισης είναι με κουτιά. Επίλεξε θεματικά ή σκέτα χάρτινα κουτιά σύνθεσης ή γυάλινα και στόλισε τα με διακοσμητικά στικς, λουλούδια ή γλειφιτζούρια. Προσάρμοσε τα στη θεματολογία της βάπτισης για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Εύκολη διακόσμηση βάπτισης με κουτιά

Στολισμός τραπεζιού βάπτισης με καλάθια και καφάσια

Μια εξίσου εύκολη DIY διακόσμηση βάπτισης είναι με καλάθια και καφάσια. Ταιριάζουν τέλεια σε μια καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού ή κοριτσιού αλλά και σε μια ρουστίκ βάπτιση. Γέμισε με raffia, χάρτινο χόρτο ή χαρτί αφής για να προσθέσεις όγκο και έπειτα διακόσμησε με ανθοσυνθέσεις ή θεματικά διακοσμητικά βάπτισης.

Στολισμός τραπεζιού βάπτισης με καλάθια και καφάσια

Διακόσμηση τραπεζιού βάπτισης με γεωμετρικά

Τα γεωμετρικά φανάρια είναι η τάση των τελευταίων χρόνων τόσο στο γάμο όσο και στη βάπτιση. Δίνει μια απαράμιλλη λάμψη και μοντέρνο στυλ ενώ ταιριάζει τέλεια σε κάθε εποχή. Φτιάξε υπέροχα centerpieces βάπτισης με γεωμετρικά φανάρια σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Στόλισε τα κεριά, λαμπάκια, κουφέτα, παιδικά διακοσμητικά, χαλίκια ή ό,τι άλλο θέλεις. Συνδύασε και μια μοντέρνα αρίθμηση τραπεζιών βάπτισης από πλεξιγκλάς ή πρωτότυπες κορνίζες. Στην ίδια λογική με τα terrarium είναι και τα μεταλλικά σταντ τραπεζιού τα οποία μπορείς να διακοσμήσεις με κεριά κολώνες, μπάλες buxus ή ανθοσυνθέσεις.

Διακόσμηση τραπεζιού βάπτισης με γεωμετρικά

Μπάλες με τρύπα για στολισμό τραπεζιού βάπτισης

Για ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα βάπτισης κοριτσιού μια εντυπωσιακή πρόταση είναι με γυάλινες μπάλες με τρύπα. Μπορείς να τις κρεμάσεις από μεταλλικό σταντ ή να τις στολίσεις πάνω σε κομψούς δίσκους και πιατέλες. Γέμισε τις με λουλούδια ή κεριά για έναν ατμοσφαιρικό στολισμό.

Μπάλες με τρύπα για στολισμό τραπεζιού βάπτισης

Γυάλινες καμπάνες για τραπέζι βάπτισης

Παραμένοντας στα γυάλινα διακοσμητικά θα σου προτείναμε τις γυάλινες καμπάνες. Εδώ οι επιλογές είναι τόσες πολλές που δεν θα ξέρεις ποια να διαλέξεις. Μπορείς να αρκεστείς σε μια μίνιμαλ διακόσμηση με καλοκαιρινό καραβάκι αν θέλεις μια καλοκαιρινή διακόσμηση τραπεζιού βάπτισης αγοριού ή να φτιάξεις μια ολόκληρη θεματική παράσταση στο εσωτερικό της. Κλασική ιδέα για βάπτιση κοριτσιού είναι με τριαντάφυλλο Bella.

Γυάλινες καμπάνες για τραπέζι βάπτισης

Κομψός στολισμός βάπτισης με μεταλλικά στεφάνια

Μια chic και elegant ιδέα διακόσμησης βάπτισης είναι τα μεταλλικά στεφάνια. Μπορείς να τα στολίσεις γύρω γύρω με λουλούδια, πρασινάδες ή λαμπάκια. Μια άλλη πρόταση είναι να κρεμάσεις γυάλινους σωλήνες, μικρά μπουκαλάκια ή μπάλες με τρύπα γεμάτα από μικρά στολίδια και υλικά κατασκευών. Είναι ιδανική επιλογή και για γάμο και βάπτιση μαζί.

Κομψός στολισμός βάπτισης με μεταλλικά στεφάνια

Στολισμός τραπεζιού με δίσκους και διακοσμητικά βάπτισης

Μια πιο απλή πρόταση στολισμού είναι να φτιάξεις συνθέσεις με δίσκους, μπωλ ή πιατέλες, διακοσμητικά βάπτισης και αρίθμηση τραπεζιού. Τοποθέτησε τα ομοιόμορφα στα τραπέζια σου και πρόσθεσε προαιρετικά βαζάκια μαρμελάδας ή γυάλινα μπουκάλια με ένα λουλούδι για περισσότερο χρώμα. Είναι εύκολη και γρήγορή επιλογή ενώ μπορεί να αποτελέσει και φθηνή διακόσμηση βάπτισης ανάλογα με το τι θα χρησιμοποιήσεις.

Στολισμός τραπεζιού με δίσκους και διακοσμητικά βάπτισης

Θεματική διακόσμηση τραπεζιού βάπτισης

Αφού αναφερθήκαμε γενικά στο τι μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις έναν ανεπανάληπτο στολισμό τραπεζιού θα σου δώσουμε και μερικές ιδέες για θεματικά DIY centerpieces βάπτισης.

Vintage στολισμός βάπτισης για κορίτσια

Για μια vintage βάπτιση κοριτσιού συνδύασε υδρογείους, μπαούλα και πέρλες. Στόλισε ξύλινα μπαούλα ή μίνι βαλιτσάκια με δαντέλες, λουλουδάκια και πέρλες. Τοποθέτησε μέσα ή στο πλάι κορνίζα με την αρίθμηση του τραπεζιού ή υδρογείους αν έχει βάπτιση με θέμα ταξίδια.

Vintage στολισμός βάπτισης για κορίτσια

Στολισμός με μουστάκια, βέσπες και παπιγιόν

Αυτή η κατασκευή μπορεί να έχει μια πιο μοντέρνα αισθητική αλλά και μια πιο retro εμφάνιση. Για μια μοντέρνα εκδοχή παίξε με το μαύρο και το λευκό. Βάψε άβαφα ξύλινα μουστάκια, καπέλα και παπιγιόν με μαύρο χρώμα και συνδύασε τα με θεματικές κορδέλες και κορδόνια. Αν θέλεις να δώσεις χρώμα πρόσθεσε πολύχρωμα κουφέτα βάπτισης. Αν θέλεις μια πιο vintage βάπτιση αγοριού τότε παίξε με γαλάζιο, εκρού και καφέ χρώμα. Επίλεξε ξύλινα διακοσμητικά και κόλλησε τα σε στικς μέσα σε βάζα διακόσμησης και κασπώ ή σε φέτες κορμού.

Στολισμός με μουστάκια, βέσπες και παπιγιόν

Τροπικός στολισμός βάπτισης

Η τροπική βάπτιση είναι ένα unisex θέμα που ταιριάζει σε κορίτσι, αγόρι αλλά και σε δίδυμα. Είναι η πολύχρωμη και παιχνιδιάρικη οπτική του καλοκαιριού. Συνδύασε κάκτους με παπαγάλους και πολύχρωμα υφάσματα και ράνερ. Πρόσθεσε τροπικά φυλλώματα για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, μπορείς να συνδυάσεις ανανάδες με κηροπήγια, πολύχρωμα λουλούδια και γιρλάντες με τροπικές πρασινάδες.

Τροπικός στολισμός βάπτισης

Στολισμός τραπεζιού για βάπτιση με θέμα παγωτό

Πρόκειται για ένα πολύ χαρούμενο και παιχνιδιάρικο θέμα βάπτισης. Δεν είναι άλλο από το παγωτό. Μια ιδέα κατασκευής είναι να τοποθετήσεις σε έναν λευκό αμφορέα χαρτιά αφής σε ροζ και φούξια χρώμα. Έπειτα πρόσθεσε μια διακοσμητική φράουλα. Μια άλλη πρόταση είναι να στολίσεις κεραμικά κασπώ με  διακοσμητικά βάπτισης ξύλινα παγωτά σε στικ και χαρτιά αφής. Εναλλακτικά μπορείς να φτιάξεις μπάλες παγωτού με χρωματιστά χαρτιά αφής και να διακοσμήσεις με κεράσια.  Θα μοιάζει σαν αληθινό παγωτό!

Στολισμός τραπεζιού για βάπτιση με θέμα παγωτό

Boho στολισμός τραπεζιού

Η boho διακόσμηση αποτελεί μια hot τάση σε κάθε διακόσμηση. Πολύ συχνά τη συναντάμε και σαν επιλογή στις βαπτίσεις ανεξαρτήτου φύλου. Ένα centerpiece για boho βάπτιση αγοριού με θέμα ινδιάνος είναι η DIY σκηνή με καλάμια και φτερά. Αντίστοιχα για boho βάπτιση κοριτσιού μπορείς να φτιάξεις επιτραπέζια ονειροπαγίδα σε φέτα κορμού με δαντέλα και κορδέλες. Πρόσθεσε μικρά μπουκέτα με pampas grass για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Boho στολισμός τραπεζιού

Centerpiece για βάπτιση με θέμα ζωάκια

Για μια βάπτιση με θέμα ζωάκια μπορείς να φτιάξεις και το ανάλογο centerpiece. Πώς; Κόλλησε πάνω σε μια φέτα κορμού μος σε κόκκινο και πράσινο χρώμα. Έπειτα διακόσμησε τη με ξύλινα διακοσμητικά ζωάκια και μια ξύλινη καρτέλα που θα γράφει πάνω το όνομα του νεοφώτιστου.

Centerpiece για βάπτιση με θέμα ζωάκια

Στολισμός τραπεζιού ουράνιο τόξο

Για την διακόσμηση τραπεζιού βάπτισης με θέμα ουράνιο τόξο θα σου προτείναμε να φτιάξεις ένα εξαιρετικό centerpiece βάπτισης με γυάλινα βάζα διακόσμησης, χαρτιά αφής και ξύλινα διακοσμητικά αστέρια. Οι καλεσμένοι σου θα εντυπωσιαστούν!

Στολισμός τραπεζιού ουράνιο τόξο

Τραπέζι βάπτισης με θέμα αερόστατο

Για μια βάπτιση με θέμα αερόστατο κατασκεύασε πρωτότυπο DIY αερόστατο. Διάλεξε ξύλινα καλάθια ή μπωλ και κόλλησε μερικά καλάμια περιμετρικά. Έπειτα χρησιμοποίησε χάρτινα φανάρια για το πάνω μέρος του αερόστατου. Τέλος γέμισε το με διακοσμητικά σε στικς ή με γλειφιτζούρια που θα φιλέψεις τους καλεσμένους σου.

Τραπέζι βάπτισης με θέμα αερόστατο

Κασπώ μονόκερος για βάπτιση

Φέρε τη μαγεία που κρύβει το θέμα βάπτισης μονόκερος στο τραπέζι σου. Μπορείς να φτιάξεις DIY κασπώ «μονόκερος» με τούλι , διακοσμητικά λουλούδια κ. α. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις κουτιά σύνθεσης και να τα γεμίσεις με λουλούδια στις αποχρώσεις της υπόλοιπης διακόσμησης. Διαφορετικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις βαζάκια του γλυκού και να τα διακοσμήσεις με χρυσόσκονες και διακοσμητικά ώστε να σχηματιστούν μικροί μονόκεροι.

Κασπώ μονόκερος για βάπτιση

Στολισμός τραπεζιού βάπτισης ανά εποχή

Φυσικά μια άλλη διακοσμητική DIY πρόταση βάπτισης είναι να φτιάξεις το στολισμό του τραπεζιού της δεξίωσης ανάλογα με την εποχή που θα γίνει η βάπτιση του μωρού σου. Κάθε εποχή μας δίνει μια γκάμα χρωμάτων και φινετσάτων μοτίβων που ταιριάζουν τέλεια σε ένα event όπως είναι η βάπτιση του παιδιού σου.

Καλοκαιρινός στολισμός τραπεζιού δεξίωσης

Ο πλέον διαδεδομένος στολισμός τραπεζιού είναι ο καλοκαιρινός. Ως είθισται οι περισσότερες βαπτίσεις γίνονται το καλοκαίρι για αυτό και οι επιρροές είναι από το καλοκαιρινό τοπίο. Χρησιμοποίησε καλοκαιρινά διακοσμητικά, κοχύλια, άγκυρες και φάρους για να διαμορφώσεις μια θαλασσινή διακόσμηση τραπεζιού. Συνδύασε τα με κεριά και votive αλλά και μικρά φανάρια καλοκαιρινά. Εδώ μπορείς να προσαρμόσεις θέματα βάπτισης όπως η γοργόνα, το μάτι, η θάλασσα και πολλά άλλα.

Καλοκαιρινός στολισμός τραπεζιού δεξίωσης

Φθινοπωρινός στολισμός τραπεζιού δεξίωσης

Η νέα τάση είναι η φθινοπωρινή βάπτιση με ό,τι αυτό συγκαταλέγεται. Η διακόσμηση επηρεάζεται από την γήινη χρωματική παλέτα και τα φθινοπωρινά στοιχεία. Μια ιδέα λοιπόν είναι να φτιάξεις φαντασμαγορικά centerpieces για βάπτιση αγοριού ή κοριτσιού με φθινοπωρινά διακοσμητικά. Χρησιμοποίησε αποξηραμένα λουλούδια και φρούτα, διακοσμητικές κολοκύθες και ζωάκια για να φτιάξεις υπέροχες συνθέσεις για το τραπέζι.

Φθινοπωρινός στολισμός τραπεζιού δεξίωσης

Χριστουγεννιάτικος – χειμωνιάτικος στολισμός τραπεζιού δεξίωσης

Τα Χριστούγεννα από μόνα τους σου δίνουν μια εντυπωσιακή και παραμυθένια διακόσμηση. Αν έχεις αποφασίσει να βαπτίσεις το παιδάκι σου τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις για το χριστουγεννιάτικο στολισμό τραπεζιού δεξίωσης. Διάλεξε μαγικές χριστουγεννιάτικες φιγούρες και ζωάκια, διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα δέντρα με στολίδια και χριστουγεννιάτικες μπάλες άθραυστες ή γυάλινες. Εναλλακτικά, φτιάξε υπέροχες χριστουγεννιάτικες γιρλάντες DIY. Φυσικά και οι ιδέες για DIY χριστουγεννιάτικα centerpieces είναι πραγματικά άπειρες. Βρες το στυλ σου και δημιούργησε.

Χριστουγεννιάτικος – χειμωνιάτικος στολισμός τραπεζιού δεξίωσης

Ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού βάπτισης

Για μια ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού βάπτισης κινήσου σε πιο ζωηρά χρώματα και μοτίβα. Μη φοβηθείς να παίξεις με παραπάνω από 3 αποχρώσεις. Διάλεξε ανοιξιάτικα διακοσμητικά και μερικά πασχαλινά στολίδια για να δημιουργήσεις με τα χεράκια σου υπέροχες ανοιξιάτικες συνθέσεις. Χρησιμοποίησε χρωματιστά κασπώ, γυάλινα βάζα ή κουτιά και στόλισε τα με νάνους, πουλάκια και πεταλούδες. Συνδύασε τα με παιχνιδάρικα υφάσματα και ράνερ για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού βάπτισης

Ολοκλήρωσε το στολισμό της βάπτισης με ένα πρωτότυπο στολισμό δεξίωσης. Δώσε έμφαση στη λεπτομέρεια και φτιάξε με τα χεράκια σου ανεπανάληπτα centerpieces. Με λίγη φαντασία και εκλεκτά υλικά βάπτισης θα φτιάξεις κάτι μοναδικό!

[print_link]