Διακόσμηση Bachelor Οργάνωσε το τέλειο πάρτυ νύφης

Διακόσμηση Bachelorette: Οργάνωσε το Τέλειο Πάρτυ Νύφης

Το bachelor και το bachelorette αντίστοιχα ανήκει στις αρμοδιότητες της κουμπάρας ή του κουμπάρου. Εκείνοι είναι αυτοί που θα οργανώσουν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτυ της εργένικης ζωής και από Miss θα γίνει Mrs. Αν, λοιπόν, είσαι κουμπάρα και ψάχνεις ιδέες για διακόσμηση bachelorette νύφης είσαι στο κατάλληλο μέρος. Εδώ θα μάθεις όλα όσα θα χρειαστείς για να κάνεις το bachelorette party της νύφης αξέχαστο.

Θέμα bachelorette παρτυ

Για τη διακόσμηση bachelor αρχικά θα χρειαστεί να επιλέξεις θέμα και χρωματική παλέτα. Σαν πρώτο βήμα αποφάσισε αν θέλεις να οργανώσεις ένα bachelorette στο σπίτι ή σε ανάλογα μαγαζιά για bachelorette. Αν επιλέξεις το πρώτο η θεματολογία σου μπορεί να είναι ακόμη πιο διευρυμένη αφού θα αναλάβεις το στολισμό του πάρτυ εσύ. Κινήσου στο κλασικό ροζ ή στο λευκό – χρυσό για ένα πιο λαμπρό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, αν η νύφη είναι boho μπορείς να φτιάξεις μια boho διακόσμηση πάρτυ με πρασινάδες και ξύλινα διακοσμητικά. Όσον αφορά το θέμα του πάρτυ μπορεί συνδυαστεί με οινογνωσία, ένα ταξίδι, μπάρμπεκιου, brunch ή ό,τι άλλο ταιριάζει στα γούστα της νύφης. Καλό θα ήταν να αφουγκραστείς τα θέλω της γιατί μη ξεχνάς ότι εκείνη είναι η πρωταγωνίστρια!

Θέμα bachelorette παρτυ

Λουλούδια και μπαλόνια για διακόσμηση bachelor

Για το bachelor νύφη απαραίτητα διακοσμητικά είναι τα λουλούδια και τα μπαλόνια. Γέμισε διακοσμητικά βάζα και γυάλινα είδη με πλούσια μπουκέτα από τα αγαπημένα της λουλούδια στις αποχρώσεις του υπόλοιπου στολισμού. Διακόσμησε τα στο πάτωμα ή πάνω στο τραπέζι δημιουργώντας ένα πομπώδες και χρωματιστό μοτίβο. Φυσικά δεν μπορούν να λείπουν και τα μπαλόνια. Μη τα τσιγκουνευτείς! Φούσκωσε μπόλικα έτσι ώστε να γεμίσει ο χώρος. Πέρα από το ότι θα στολίσουν το χώρο θα λειτουργήσουν και σαν backdrop για τις φωτογραφίες που θα βγάλετε.

Candybar για Bachelorette

Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει για αυτό και ένα ολοκληρωμένο μπάτσελορ διαθέτει τόσο μπουφέ όσο και αρκετό αλκοόλ. Για αυτό θα σου προτείναμε να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση του candybar. Επίλεξε φαγητά, μπισκότα για μπάτσελορ και τούρτα με θέμα που θα σερβίρεις σε εταζέρες, πιατέλες και πρωτότυπα είδη σερβιρίσματος ειδικά για bachelorette πάρτυ. Το ίδιο ισχύει και με το αλκοόλ δεν χρειάζεται να πιείτε μέχρι τελικής πτώσης αλλά ένα ποτήρι κρασί ή σαμπάνια είναι απαραίτητο.

Candybar για Bachelorette

Αξεσουάρ Bachelor και Backdrop

Στη διακόσμηση bachelorette συγκαταλέγονται αν μη τι άλλο και τα bachelor party αξεσουάρ που θα χρησιμοποιηθούν αλλά και το backdrop για τις φωτογραφίες. Επίλεξε πρωτότυπα team bride αξεσουάρ, photobooth, γυαλιά, στεφανάκια, βραχιολάκια team bride κ.α. Φτιάξε ένα kit και μοίρασε το σε κάθε καλεσμένη. Όσον αφορά το backdrop, το χώρο δηλαδή που θα λειτουργήσει σαν φόντο για τις φωτογραφίες σας μια ιδέα στολισμού είναι τα μπαλόνια. Διαφορετικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις διακοσμητικά Bachelorette, γιρλάντες λουλουδιών, κορδέλες, μπόες, πομ – πομ ή χρωματιστά υφάσματα και ράνερ.  Αποτυπώστε τις όμορφες στιγμές σας για να μείνουν ανεξίτηλες στα χρόνια.

Αξεσουάρ Bachelor και Backdrop

Φωτισμός bachelorette με λαμπάκια

Στις πρωτότυπες ιδέες για στολισμό bachelor είναι ο φωτισμός με λαμπάκια.  Δημιούργησε μια ολόκληρη διακόσμηση βασισμένη σε λαμπάκια γιρλάντες, βροχή κ. ο. κ. Διαμόρφωσε αυτό το στολισμό ανάλογα με τον χώρο που έχεις. Εναλλακτικά, μπορείς να βάλεις λαμπάκια μπαταρίας μέσα σε γυάλινες καμπάνες, βαζάκια του γλυκού, γυάλες κ.α. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

Φωτισμός bachelorette με λαμπάκια

Δωράκια για νύφη bachelor

Τέλος, κάνε μια έκπληξη στη νύφη και τις καλεσμένες με δώρα για bachelorette. Μια πρόταση είναι να γεμίσεις κασπώ ή βαζάκια γυάλινα με μικρά γυναικεία αξεσουάρ όπως κραγιόν, μανό και ό, τι άλλο χρειάζεται μια γυναίκα. Μια άλλη ιδέα είναι το χειροποίητο λουλουδένιο στεφανάκι σε συνδυασμό με σαγιονάρες και γυαλιά. Εναλλακτικά, μπορείς να τους κάνεις δώρο κουπόνια για περιποίηση πριν την ημέρα του γάμου. Φτιάξε τα όμορφα και συμπεριέλαβε τα στη διακόσμηση πάρτυ τοποθετώντας τα σε μια γωνία όλα μαζί.

Δωράκια για νύφη bachelor

Οργάνωσε ένα άπαιχτο bachelorette πάρτυ για τη φίλη σου και ζήστε όλες μαζί ένα ξέφρενο πάρτυ προς τιμήν  της τελευταίας μέρας πριν το γάμο. Γεμίστε με αναμνήσεις και όμορφες στιγμές που θα σας συντροφεύουν για όλη σας τη ζωή.

[print_link]