Ιδέες για DIY Βάπτιση σε Γκρι

Ιδέες για DIY Βάπτιση σε Γκρι Αποχρώσεις

Ένα από τα πιο πρωτότυπα χρώματα για DIY βάπτιση είναι το γκρι χρώμα. Μπορείς να βρεις μοναδικές ιδέες για βάπτιση κορίτσι αλλά και φοβερές ιδέες για βάπτιση αγόρι. Πρόκειται για ένα ουδέτερο χρώμα που με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να φτιάξεις έναν υπέροχο στολισμό βάπτισης unisex. Πέρα από αυτό, είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε κάθε εποχή και προσαρμόζεται σε πολλά διαφορετικά στυλ. Αν, λοιπόν, αποφάσισες να οργανώσεις μια ανεπανάληπτη βάπτιση για το παιδάκι σου σου έχουμε μερικές ιδέες για DIY βάπτιση σε γκρι για να πάρεις έμπνευση και να ξεκινήσεις να δημιουργείς.

Χρωματικοί συνδυασμοί για DIY βάπτιση σε γκρι

Μια από τις ιδέες για DIY βάπτιση σε γκρι είναι οι χρωματικοί συνδυασμοί που θα επιλέξεις. Για μια ρομαντική βάπτιση κορίτσι κινήσου στο γκρι, το baby pink και το λευκό. Για περισσότερη λάμψη πρόσθεσε μερικές χρυσές λεπτομέρειες. Αν από την άλλη θέλεις μια μοντέρνα βάπτιση αγοριού τότε συνδύασε το γκρι με το κίτρινο με καφέ ξύλινες πινελιές. Ανάλογα με την εποχή, το στυλ και το φύλο του μωρού επίλεξε και τα υφάσματα βάπτισης.

Χρωματικοί συνδυασμοί για DIY βάπτιση σε γκρι

Μπομπονιέρες βάπτισης σε γκρι

Οι DIY μπομπονιέρες βάπτισης μπορούν εξίσου να προσαρμοστούν στη χρωματική σου παλέτα. Επίλεξε υλικά για μπομπονιέρες με βάση τις γκρι αποχρώσεις. Επίλεξε κομμένα υφάσματα, έτοιμα πουγκιά, κουτάκια βάπτισης ή γυάλινα είδη για να στήσεις τις χειροποίητες μπομπονιέρες σου. Διακόσμησε τις με γκρι, λευκές, ροζ ή κίτρινες κορδέλες και κορδόνια καθώς και μικρά διακοσμητικά για μπομπονιέρες που ταιριάζουν με την αισθητική που έχεις επιλέξει. Αν, μάλιστα, έχεις επιλέξει γυάλινα βαζάκια, γυάλινους σωλήνες ή κουτάκια θα σου προτείναμε να επιλέξεις και τα ανάλογα, χρωματικά, κουφέτα βάπτισης για περισσότερη λεπτομέρεια.

Μπομπονιέρες βάπτισης σε γκρι

DIY μαρτυρικά βάπτισης σε γκρι

Στις ιδέες για DIY βάπτιση σε γκρι μπορούμε να βρούμε και τα χειροποίητα DIY μαρτυρικά. Επίλεξε τα υλικά για μαρτυρικά ανάλογα με την χρωματική σου παλέτα. Μια πρωτότυπη πρόταση είναι τα μαρτυρικά μαξιλαράκια με γκρι πουά ύφασμα με ροζ κορδέλα και λευκό σταυρουδάκι. Αν θέλεις κάτι πιο κλασικό φτιάξε μαρτυρικά από γκρι κορδόνι και στόλισε τα με πολύχρωμες κορδέλες και μικρά διακοσμητικά. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις μαρτυρικά βραχιολάκια, κολιέ ή μπεγλέρια που είναι η απόλυτη τάση τα τελευταία χρόνια στις βαπτίσεις.

DIY μαρτυρικά βάπτισης σε γκρι

Τραπέζι ευχών σε γκρι χρώμα

Φτιάξε ένα εξίσου φαντασμαγορικό τραπέζι ευχών σε γκρι χρώμα. Χρησιμοποίησε υφάσματα στα χρώματα του γκρι – ροζ και του γκρι – κίτρινου αντίστοιχα. Επίλεξε μεταλλικά κασπώ τα οποία θα συνδυάσεις με ξύλινα ή μεταλλικά κηροπήγια και φανάρια ανάλογα με το στυλ της βάπτισης που έχεις επιλέξει. Πρόσθεσε μεταλλικά καλάθια ή ξύλινα καφάσια τα οποία θα γεμίσεις με τις μπομπονιέρες σου ή με άλλα διακοσμητικά βάπτισης. Για να δώσεις ύψος στο τραπέζι ευχών πρόσθεσε και διακοσμητικά βάζα και σταντ βάπτισης με τον ανθοστολισμό σου. Φυσικά για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα βρες και τα ανάλογα βιβλία ευχών.

Τραπέζι ευχών σε γκρι χρώμα

Candybar βάπτισης σε γκρι χρώμα

Σε μια βάπτιση με βασικό χρώμα το γκρι μπορείς να φτιάξεις και το ανάλογο candybar. Πλαισίωσε το με δίσκους, μπωλ, εταζέρες ξύλινες ή μεταλλικές χρυσές ώστε να ταιριάζουν με τη συνολική εικόνα. Γέμισε κασπώ και γυάλες με καπάκι με μαρσμέλλοου και πεντανόστιμα κουφέτα της αρεσκείας σου ενώ μην αμελήσεις τις γυάλες με βρυσάκι για να δροσίσεις τους καλεσμένους σου. Πρόσφερε τους χυμό, αναψυκτικό ή ό,τι άλλο θες χρησιμοποιώντας γυάλινα βαζάκια με καλαμάκια στις αποχρώσεις της υπόλοιπης βάπτισης. Επειδή, όπως είπαμε η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, φτιάξε ή πάρε έτοιμα γλυκίσματα βάπτισης στις αποχρώσεις της βάπτισης. Διάλεξε χρωματιστά cupcakes, μπισκότα, cake pops ακόμη και την τούρτα της βάπτισης. Η τελική εικόνα του candybar θα είναι ινσταγκραμική και κομψότατη!

Candybar βάπτισης σε γκρι χρώμα

Δεξίωση βάπτισης σε γκρι

Τέλος, μπορείς να φτιάξεις μια φαντασμαγορική αλλά συνάμα εύκολη διακόσμηση βάπτισης και στη δεξίωση ή το πάρτυ. Φτιάξε συνθέσεις με λουλούδια, μπαλόνια και χάρτινα φανάρια ή μπάλες με βασική απόχρωση το γκρι. Δημιούργησε έναν υπέροχο στολισμό τραπεζιού με κομψά υφάσματα και ράνερ. Έπειτα φτιάξε DIY centerpieces βάπτισης χρησιμοποιώντας βάζα διακόσμησης, γυάλινα είδη, κεριά και votive. Αν μάλιστα έχεις μακρόστενα τραπέζια μπορείς να φτιάξεις και φοβερές, πλούσιες γιρλάντες. Ό,τι και αν επιλέξεις συνδύασε το με την αρίθμηση των τραπεζιών.

Δεξίωση βάπτισης σε γκρι

Η βάπτιση σε γκρι, με τις δικές σου προσωπικές πινελιές μπορεί να μετατραπεί σε κάτι ανεπανάληπτο. Η ουδετερότητα του χρώματος σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις με διάφορα χρώματα και στυλ. Από μια αριστοκρατική βάπτιση κοριτσιού μέχρι μια καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό με την δική σου συμβολή.

[print_link]