παιδικές μπομπονιέρες

DIY παιδικές μπομπονιέρες βάπτισης: 6 πρωτότυπες ιδέες

Έχετε διευθετήσει όλα τα θέματα που αφορούν το στολισμό της βάπτισης του παιδιού σας, τις μπομπονιέρες των καλεσμένων σας και έχετε αφήσει τελευταίες τις παιδικές μπομπονιέρες;

Είναι κάτι που δεν πρέπει να παραλείψετε σε μια βάπτιση αφού είναι γεγονός ότι το μυστήριο της βάπτισης απευθύνεται στα μικρά παιδιά. Τα παιδιά πάντα περιμένουν ένα ξεχωριστό δωράκι με λιχουδιές απ’ το οποίο δεν πρέπει να λείπει σίγουρα και ένα μικρό παιχνίδι. Μπορείτε να φτιάξετε παιδικές μπομπονιέρες που θα ταιριάζουν με το υπόλοιπο θέμα της βάφτισης σας.  Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε παιδικά δωράκια διαφορετικά για αγόρια και κορίτσια.

  1. Vintage παιδικές μπομπονιέρες

Εάν έχετε vintage ή retro θέμα βάπτισης, μπορείτε να φτιάξετε vintage μπομπονιέρες για παιδιά με ξύλινα παιδικά παιχνίδια. Δηλαδή παιχνίδια που έχουν αφήσει εποχή απ’ τα δικά μας παιδικά χρονιά μέχρι των παιδιών μας.

Οι παρακάτω παιδικές μπομπονιέρες είναι ιδανικές καθώς θα ταιριάξουν με το ύφος και τους χρωματισμούς της βάπτισης σας.

Τα ξύλινα vintage δωράκια που μπορείτε να προσφέρετε στους μικρούς σας φίλους είναι

Ξύλινα γιο-γιο, ξύλινες σβούρες, vintage σφυρίχτρες, ξύλινα πάζλ. Για πιο vintage αποτέλεσμα συνδυάστε με πουα ή καρώ χρωματιστά πουγκιά που θα έχετε γεμίσει με μικρά κουφέτα και μάρσμαλοους.

  1. Μοντέρνες παιδικές μπομπονιέρες

Φτιάξτε πρωτότυπες παιδικές μπομπονιέρες με μοντέρνα παιδικά παιχνίδια που θα ξετρελάνουν τους μικρούς σας φίλους!
Ετοιμάστε τους χάρτινες σακούλες με σαπουνόφουσκες σε διαφορά χρώματα, μοντέρνα δωράκια σε σχέδια, κουρδιστά κροκοδειλάκια ή ποντικάκια.

Εάν κάνετε καλοκαιρινή βάπτιση, ένα δώρο όπως το νεροπίστολο θα ξετρελάνει όλα τα παιδιά. Μια άλλη ιδέα για παιδική μπομπονιέρα είναι η κουφετομηχανή, ένα δωράκι που ταιριάζει σε κορίτσια και αγόρια. Γεμιστέ την κουφετομηχανή με mini πολύχρωμα κουφετάκια. Όλα τα παιδιά θα εντυπωσιαστούν!

mpomponiera_paidiki_krokodeilos

  1. Τσάντες (Χάρτινα σακουλάκια ή σακίδια)

Επιλέξτε χρωματιστές χάρτινες σακούλες και γεμιστέ τις με λιχουδιές. Μπορείτε να δέσετε ένα γλειφιτζούρι στο εξωτερικό της τσάντας και μέσα στη σακούλα να βάλετε κουφέτα, marshmallow.

Μπορείτε επίσης, να κολλήσετε πάνω στην τσαντούλα ένα ξύλινο μικρό αντικείμενο με το θέμα της βάφτισης σας.

Μια άλλη ιδέα για παιδική μπομπονιέρα είναι ένα όμορφο σακίδιο, που θα φανεί και πολύ χρήσιμο για μετά.

  1. Χωνάκια & Κουτάκια ποπκορν

Μια οικονομική ιδέα παιδικής μπομπονιέρας είναι τα χωνάκια και τα κουτάκια ποπ-κορν. Γεμίστε τα χωνάκια ή τα κουτάκια ποπ κορν με λιχουδιές και τοποθετήστε μέσα σε ένα καφάσι πάνω στο Candy Table. Γράψτε σε ένα μαυροπίνακα  «Παιδικές Μπομπονιέρες» και προσφέρετε τις στους μικρούς σας φίλους.

paidiki_mpomponiera_xonakia

  1. Βαζάκια ή κουβαδάκια

Άλλη μια ξεχωριστή ιδέα για παιδικές μπομπονιέρες είναι τα βαζάκια με τα καλαμάκια. Γεμίστε τα βαζάκια σας  με στρώσεις από mini κουφετάκια και marshmallow.

Εναλλακτικά, μπορείτε μέσα στα βαζάκια να βάλετε στρώσεις από κακάο, μαρσμάλοους και κουφέτα. Τοποθετήστε ένα καρτελάκι πάνω στο βαζάκι με οδηγίες παραγωγής ροφήματος!

Αντίστοιχα θα μπορούσατε να προσφέρετε, κουβαδάκια μεταλλικά γεμάτα με λιχουδιές (marshmallow, κουφετάκια) .

Είναι ένα δωράκι που ξεφεύγει απ την κλασική παιδική μπομπονιέρα!

  1. Παιδική μπομπονιέρα μπρελόκ

Μια παιδική μπομπονιέρα μπρελόκ με κάποιο στοιχείο είτε απ’ το θέμα της βάπτισης  είτε κάτι διαφορετικό είναι μια ωραία ιδέα.

Βάλτε ένα χρυσό, ασημένιο ή χάλκινο κρίκο πάνω στο αντικείμενο που θα θέλατε και φτιάξτε ένα χειροποίητο μπρελόκ.
Τυλίξτε τα κουφέτα σας σε σε μικρά μαντήλια και φτιάξτε μια κρεμαστή μπομπονιέρα  σε στυλ γούρι.

μπομπονιερα κυκνος

Δημιουργήστε και φτιάξτε τις παιδικές μπομπονιέρες για την βάφτιση του παιδιού σας με διάφορα παιδικά παιχνίδια. Εάν επιθυμείτε να δώσετε ένα δωράκι που να ταιριάζει με το θέμα της βάφτισης σας μπορείτε να το διαμορφώσετε όπως θέλετε. Αντίστοιχα μπορείτε να φτιάξετε και δωράκια γενεθλίων για παιδιά. Εφαρμόστε τις ίδιες ιδέες και σε πάρτυ και σε βάπτιση. Θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες!

 

[print_link]