Vintage μπομπονιέρες γάμου ιδεες Diy

Vintage Μπομπονιέρες Γάμου: 9 Ρετρό Ιδέες που θα λατρέψεις

Ένας vintage γάμος είναι διαχρονικός και συνεχώς παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των ζευγαριών που πρόκειται να παντρευτούν.  Αν λοιπόν δηλώνεις και εσύ λάτρης ενός ρομαντικού vintage γάμου είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να εμπνευστείς για ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια ενός γάμου: τις χειροποίητες μπομπονιέρες. Εδώ σου έχουμε μαζέψει μερικές πανέμορφες ιδέες για DIY vintage μπομπονιέρες γάμου.

Vintage Μπομπονιέρες γάμου με cameo

Μια από τις vintage μπομπονιέρες γάμου δε θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτή με το τούλι και τα cameo. Χρησιμοποίησε κομμένο μαντήλι τούλι και δέσ’ το με κορδέλες σε παλ αποχρώσεις του ροζ, του βεραμάν, του γκρι. Έπειτα διακόσμησε τη με ένα cameo. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις κουτί που θα το συνδυάσεις χρωματικά με το διακοσμητικό μπομπονιέρας cameo που θα επιλέξεις.

Μπομπονιέρα γάμου με cameo

Vintage μπομπονιέρες τούλι

Στις vintage μπομπονιέρες ανήκουν και οι κλασικές μπομπονιέρες γάμου τούλινες. Μια πρόταση είναι να φτιάξεις με κορδέλα ένα σατέν τριανταφυλλάκι και να προσθέσεις μια εκρού κορδέλα, παντρεύοντας το vintage και το ρομαντισμό σε μια μπομπονιέρα με τούλι. Μια παραλλαγή είναι η μπομπονιέρα με στρας. Δέσε το τούλι σου με σατέν κορδέλα και πρόσθεσε μια δαντέλα σχηματίζοντας ένα “λαιμό”. Κόλλησε πάνω στο δέσιμο ένα στρας για περισσότερη λάμψη ή αλλιώς πέρλες για ρομαντισμό. Έτσι είναι έτοιμες οι vintage μπομπονιέρες γάμου σου!

vintage mpomponieres gamou toulines

Ρετρό μπομπονιέρες με πουά

Μια πρωτότυπη ιδέα για ρετρό μπομπονιέρες γάμου είναι το πουά τούλι. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις μια κλασική μπομπονιέρα γάμου vintage προσθέτοντας μια δαντελένια κορδέλα σε παλ χρωματισμούς. Αποτελεί μια μοναδική πρόταση για αριστοκρατική μπομπονιέρα γάμου. Εναλλακτικά φτιάξε μια πιο “χαμηλή” σε ύψος μπομπονιέρα, χρησιμοποιώντας πολλά τούλια μαζί. Ό,τι και να αποφασίσεις να ξέρεις πώς οι πουά μπομπονιέρες θα εντυπωσιάσουν!

ρετρο vintage μπομπονιερες τουλι πουα

Μπομπονιέρα γάμου με κλεψύδρα

Μια από τις ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου είναι με κλεψύδρα. Μπορείς να διακοσμήσεις τις γυάλινες μπομπονιέρες γάμου προσθέτοντας ένα φτερό στις αποχρώσεις του υπόλοιπου γάμου πάνω στη κλεψύδρα. Έπειτα κρέμασε τα κουφέτα σου από τις κορδέλες. Εναλλακτικά, μπορείς να κολλήσεις την κλεψύδρα πάνω σε ένα βότσαλο και να προσθέσεις μεταλλικά διακοσμητικά για μπομπονιέρες γάμου, π.χ. διακοσμητική καρδιά. Το κόστος ανεβαίνει λίγο, αλλά να ξέρεις πώς είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο που μπορούν να κρατήσουν οι καλεσμένοι σου ως αναμνηστικά δωράκια.

Μπομπονιέρα γάμου με κλεψύδρα

Μπομπονιέρες με σύρμα και πέρλες

Σε αυτήν την ιδέα, το κόστος κατεβαίνει πολύ! Τα υλικά για τις μπομπονιέρες γάμου που θα χρειαστείς είναι μόλις 3. Δέσε το τούλι σου χαλαρά με σύρμα και πέρνα μικρές πέρλες. Θα σου συνιστούσαμε μάλιστα να επιλέξεις χρώματα όπως το εκρού και το χάλκινο για να δώσεις την αίσθηση του παλιού. Πάντως τα υλικά για μπομπονιέρες vintage που θα χρειαστείς είναι αρκετά οικονομικά όποτε είναι μια πολύ προσιτή επιλογή!

Μπομπονιέρες με σύρμα και πέρλες

Μπομπονιέρες γάμου φλοράλ

Μια ιδέα που έχουμε να σου προτείνουμε για ρομαντικές vintage μπομπονιέρες γάμου είναι οι φλοράλ. Επίλεξε αέρινα φλοράλ υφάσματα και τούλι και φτιάξε χειροποίητες ρομαντικές μπομπονιέρες μιας άλλης εποχής. Μπορείς να προσθέσεις χειροποίητα λουλουδάκια από κορδέλες ή και φτερά. Αυτή η πρόταση είναι ιδανική και για μπομπονιέρες βάπτισης vintage οικονομικές.

Vintage μπομπονιέρες γάμου φλοράλ

Ρετρό Μπομπονιέρα με δίχτυ

Επίσης μια εύκολη χειροποίητη μπομπονιέρα γάμου είναι αυτή με το τούλι και το χοντρό δίχτυ σε λευκό χρώμα. Στόλισε με στρας για περισσότερη λάμψη και ετοίμασε τις πιο οικονομικές ρετρό μπομπονιέρες!

Vintage μπομπονιέρες γάμου με τούλι δίχτυ

Ρουστίκ vintage μπομπονιέρα γάμου

Μια πιο ρουστίκ επιλογή για vintage μπομπονιέρα γάμου είναι με πουγκιά καμβάς σε φυσικό χρώμα. Γέμισε τις με τα κουφέτα της αρεσκείας σου και διακόσμησε εξωτερικά το πουγκί με λουλούδια από φλοράλ κορδέλες και σπάγκο.

Ρουστίκ vintage μπομπονιέρες γάμου

Vintage μπομπονιέρα γάμου δαντέλα

Μια ρομαντική μπομπονιέρα γάμου είναι αυτή με το υπέροχο πουγκί δαντέλας. Γέμισε το με τούλι και κουφέτα. Στο τέλος φτιάξε έναν όμορφο φιόγκο από κορδέλα ή κορδόνι και είναι έτοιμες! Πρόσθεσε, αν επιθυμείς και κάποιο ευχαριστήριο καρτελάκι, αλλα πρόσεχε μην το παρακάνεις! Η δαντέλα είναι από μόνη της πολύ ιδιαίτερο υλικό, δε χρειάζεται να προσθέσεις πολλά διακοσμητικά μπομπονιέρας.

Φτιάξε το DIY στολισμό γάμου σου και τις μπομπονιέρες έτσι ακριβώς όπως τις έχεις ονειρευτεί και κάνε έναν ανεπανάληπτο γάμο που θα θυμάσαι όχι μόνο εσύ και ο αγαπημένος σου αλλά και όλοι οι καλεσμένοι σας!

[print_link]