elegant gamos diakosmisi

Elegant Γάμος: Οι Καλύτερες Ιδέες για τον πιο Κομψό Γάμο

Ο γάμος απαρτίζεται από πολλά μικρά στοιχεία τα οποία θα συντελέσουν για ένα αξέχαστο γεγονός. Σίγουρα η εκλεπτυσμένη αισθητική και η κομψότητα αναβαθμίζουν τη διακόσμηση γάμου και δίνουν ένα ντελικάτο αποτέλεσμα. Η καλά προσεγμένη λεπτομέρεια και τα εκλεκτά υλικά γάμου θα προσδώσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στην ημέρα που θα πεις το μεγάλο “Ναι”. Αν είσαι μια Bride to Be που πρεσβεύει το απλό και σικάτο στυλ, τότε ο Elegant γάμος αποτελεί την νο1 επιλογή σου.

Ανθοστολισμός Elegant Γάμου

Ο elegant γάμος βρίθει από πλούσιες ανθοσυνθέσεις, πλούσια μπουκέτα λουλουδιών και γεμάτες γιρλάντες που αγκαλιάζουν κομψά τον ευρύτερο στολισμό. Παρόλα αυτά, για μια elegant chic διακόσμηση γάμου ο ανθοστολισμός θα πρέπει να είναι απλός και συγχρόνως κομψός. Μπορείς να συνδυάσεις πρασινάδες και λουλούδια σε ουδέτερους τόνους όπως το λευκό, το μπεζ και το εκρού. Τόλμησε, μάλιστα, να προσθέσεις και μια μοντέρνα πινελιά που δεν είναι άλλη από τα αποξηραμένα λουλούδια. Επίλεξε πρασινάδες όπως φτέρη, ευκάλυπτο, μονστέρα κ.α. Δημιούργησε εντυπωσιακές συνθέσεις για τον στολισμό της εκκλησίας αλλά και της δεξίωσης. Χρησιμοποίησε εξαιρετικής ποιότητας βάζα διακόσμησης, σταντ δαπέδου και αψίδες. Φτιάξε υπέροχες λουλουδένιες κατασκευές που θα δώσουν χαρακτήρα στο στολισμό σου.

elegant gamos anthostolismos - louloudia

Elegant Διακόσμηση Γάμου

Ο elegant γάμος συνδυάζει άψογα τη λιτότητα με μοντέρνα glam στοιχεία. Για να επιτευχθεί ο τέλειος elegant στολισμός χρησιμοποίησε καθαρές γραμμές και γεωμετρικά σχέδια. Με αυτή τη λογική μπορείς να επιλέξεις για το τραπέζι δεξίωσης, πολυγωνικά διακοσμητικά όπως γεωμετρικά φανάρια. Συνδύασε τα με κομψά γυάλινα βάζα, μεταλλικά κασπώ και glam minimal κηροπήγια. Υλικά που ταιριάζουν σε αυτό το στυλ γάμου είναι, επίσης, το πλεξιγκλάς και το γυαλί. Με αυτά μπορείς να φτιάξεις την αρίθμηση του τραπεζιού αλλά και το τραπέζι ευχών. Θα δώσουν μια μοντέρνα και λαμπερή νότα στη διακόσμηση. Πέρα από αυτό η ιδιότητα τους να αντανακλούν το φωτισμό θα δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

elegant gamos diakosmisi

Όλα τα υλικά γάμου βρες τα εδώ

Γυάλινα Είδη Διακόσμησης

Όπως ήδη είπαμε το γυαλί είναι ένα από τα must υλικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε έναν elegant γάμο. Τα γυάλινα είδη όχι μόνο δίνουν ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα αλλά αποτελούν και μια οικονομική ιδέα διακόσμησης γάμου. Επίλεξε γυάλες διακόσμησης σε διάφορα μεγέθη και ύψη για μια έξτρα εντυπωσιακή εμφάνιση. Γέμισε τα με μπουκέτα λουλουδιών που δημιουργούν λουλουδένιους καταρράκτες. Εναλλακτικά, γέμισε τα με κεριά και votive, λαμπάκια ή ό,τι άλλο διακοσμητικό γάμου θέλεις.

Γυάλινα Είδη Διακόσμησης

Candybar Για Elegant Γάμο

Δεν θα μπορούσε να λείπει το candybar από την οργάνωση του γάμου σου. Επίλεξε πεντανόστιμα κεράσματα για τους καλεσμένους σου και παρουσίασε τα με ένα elegant στολισμό.  Έτσι θα ολοκληρώσεις το στολισμό του γάμου με τον πιο όμορφο τρόπο. Επίλεξε εταζέρες και βάσεις τούρτας σε απλή γραμμή. Κατά τον ίδιο τρόπο διάλεξε πιατέλες και δίσκους. Προτίμησε κυρίως υλικά από γυαλί και μέταλλο. Για να δροσίσεις τους καλεσμένους σου επίλεξε γυάλες με βρυσάκι. Όσον αφορά τα γλυκίσματα κινήσου και εδώ με μια λιτή αισθητική με μικρές λάμψεις. Κουφέτα με glam λεπτομέρειες, cupcakes και μπισκότα με chic πινελιές είναι μερικά από τα γλυκά που μπορείς να επιλέξεις.

Candybar Για Elegant Γάμο

Σικ Μπομπονιέρες Γάμου elegant

Επιπλέον, αναπόσπαστο κομμάτι είναι και οι DIY μπομπονιέρες γάμου. Διάλεξε εκλεκτά υλικά για μπομπονιέρες και κάνε μοναδικούς συνδυασμούς για ένα ντελικάτο αποτέλεσμα. Το απλό και το λιτό αναδεικνύουν τη φινέτσα που θέλεις να χαρακτηρίσει τον γάμο μου, για αυτό απέφυγε τις υπερβολές. Πάντρεψε το μοντέρνο με το vintage, διαλέγοντας κουτάκια πλεξιγκλάς, διακόσμησε τα με κορδέλες και χρωματιστά βουλοκέρια. Αν από την άλλη θέλεις, τούλινες μπομπονιέρες τότε συνδύασε τις με πέρλες και στρας. Για έξτρα λάμψη προτίμησε τούλια με glitter ή κορδέλες με χάντρες.

elegant mpomponieres gamou chic

 

Χώρος Δεξίωσης Για Elegant Γάμο

Κατόπιν, ασχολήσου με το χώρο της δεξίωσης. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για το vibe που θέλεις να προσδώσεις στον γάμο σου. Διάλεξε κτήμα ή κέντρο για γάμο που αποπνέει μια διαχρονική ομορφιά και εξυμνεί την κομψότητα. Αυτό μπορεί να είναι ένας χώρος κοντά στη θάλασσα ή μια αίθουσα με τζάμια από άκρη σε άκρη.

Χώρος Δεξίωσης Για Elegant Γάμο

Νυφικό Για Elegant Γάμο

Τέλος, το σημαντικότερο ίσως κομμάτι είναι το νυφικό. Είναι αυτό που μαγνητίσει τα βλέμματα και θα αναδείξει τη φυσική σου ομορφιά. Προτίμησε απλά νυφικά σε ίσια γραμμή χωρίς πολλά τούλια και όγκους. Για ένα άκρως καλοκαιρινό γάμο επίλεξε αέρινα φορέματα με δροσερά υφάσματα. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με ένα σικ νυφικό χτένισμα και μερικά πιο εντυπωσιακά αξεσουάρ όπως στέκες ή λουλούδια για τα μαλλιά.

Νυφικό Για Elegant Γάμο

Κάθε λεπτομέρεια μπορεί να συμβάλλει στην δημιουργία μια ατμόσφαιρας κομψότητας και ρομαντισμού. Με την σωστή φινετσάτη διακόσμηση και οργάνωση, ο γάμος σου θα μείνει χαραγμένος για πάντα τόσο στην δική σας μνήμη όσο και των καλεσμένων σας.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]