Τούλινες Μπομπονιέρες Γάμου Glitter 14 Λαμπερές Ιδέες

Τούλινες Μπομπονιέρες Γάμου Glitter: 14 Λαμπερές Ιδέες

Τα τελευταία χρόνια ένα από τα υλικά για μπομπονιέρες γάμου που σαρώνει στις τάσεις γάμου είναι το τούλι με γκλίτερ κομμένο ή σαν ύφασμα. Βλέπουμε να προσαρμόζεται σε κάθε στυλ και χρωματική παλέτα με το αποτέλεσμα να είναι υπέρλαμπρο και φινετσάτο. Αν είσαι από τις νύφες που αγαπάς την λάμψη και τη πρωτοτυπία τότε οι μπομπονιέρες γάμου με γκλίτερ είναι μονόδρομος. Εδώ θα βρεις μερικές εκλεκτές ιδέες για τούλινες μπομπονιέρες γάμου glitter για να πάρεις έμπνευση και να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό για το DIY γάμο σου.

Glam τούλινες μπομπονιέρες γάμου Glitter με τρέσα παγιέτα

Το ασημί το 2024 είναι μια hot επιλογή για τους γάμους. Δώσε έξτρα λάμψη στον glam γάμο σου και φτιάξε DIY μπομπονιέρες γάμου με ασημί τούλι glitter. Κάνε ένα απλό δέσιμο με τρέσα παγιέτα και οι μπομπονιέρες σου θα είναι έτοιμες να κλέψουν τη παράσταση!

Glam τούλινες μπομπονιέρες γάμου Glitter με τρέσα παγιέτα

Τούλινες μπομπονιέρες γάμου glitter με 1€

Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις chic μπομπονιέρα γάμου με τούλι glitter και πέρλα με μόλις 1€. Αυτές οι εντυπωσιακές μπομπονιέρες γάμου 1€ είναι φαντασμαγορικές. Χρησιμοποίησε τούλι με glitter και απλό λευκό τούλι. Κάνε ένα υπέροχο δέσιμο με κορδόνι και στόλισε με πρωτότυπη πέρλα.

Τούλινες μπομπονιέρες γάμου glitter με 1€

Glam ρουστίκ μπομπονιέρα γάμου

Αν ο γάμος σου συνδυάζει την ρουστίκ αισθητική με τη λάμψη του glitter τότε πλαισίωσε το θέμα σου με glam ρουστίκ μπομπονιέρα γάμου. Χρησιμοποίησε κομμένο δίχτυ κύκλο μπεζ και τούλι χρυσό. Συνδύασε αυτά τα δύο και κάνε ένα περίτεχνο δέσιμο με μπεζ κορδόνι.

Glam ρουστίκ μπομπονιέρα γάμου

Τούλινη μπομπονιέρα 2024 ασημί – χρυσό

Στις μπομπονιέρες γάμου 2024 ο συνδυασμός ασημί, χρυσού και χάλκινου είναι η απόλυτη τάση. Συνδύασε χρυσό τούλι με ασημί τούλι glitter. Κάνε το δέσιμο σου με ασημί κορδέλα σαν αλυσίδα και οι μπομπονιέρες σου θα είναι έτοιμες να λάμψουν!

Τούλινη μπομπονιέρα 2024 ασημί - χρυσό

Βρες όλα τα υλικά για μπομπονιέρες εδώ.

Τούλινες μπομπονιέρες γάμου glitter με υφασμάτινο λουλούδι και σύρμα

Απογείωσε την μπομπονιέρα απλή τούλι και δώσε μοντέρνο στυλ στις δημιουργίες σου. Επίλεξε τούλι χρυσό με χρυσόσκονη και κάνε το δέσιμο με χρυσό σύρμα. Έπειτα διακόσμησε με έτοιμο υφασμάτινο λουλούδι ή φτιάξε τα δικά σου DIY λουλουδάκια από κορδέλες που ταιριάζουν με το θέμα γάμου σου.

Τούλινες μπομπονιέρες γάμου glitter με υφασμάτινο λουλούδι και σύρμα

Μπομπονιέρα γάμου glitter με φτερά και στρας

Οι μπομπονιέρες γάμου τούλινες με φτερά είναι μια αριστοκρατική επιλογή. Δώσε στην κλασική μπομπονιέρα γάμου μια έξτρα λάμψη επιλέγοντας τούλι με γκλίτερ με το μέτρο ή κομμένα υφάσματα. Δέσε τις μπομπονιέρες σου με σατέν κορδέλες στις αποχρώσεις και του υπόλοιπου γάμου και συμπλήρωσε διακοσμητικά στρας και φτερά. Είναι εντυπωσιακές elegant chic μπομπονιέρες γάμου.

Μπομπονιέρα γάμου glitter με φτερά και στρας

Vintage γυάλινη μπομπονιέρα φοντανιέρα με ιριδέ ύφασμα

Αν πάλι θέλεις μια εναλλακτική πρόταση για να χρησιμοποιήσεις τα glitter υφάσματα τότε φτιάξε μπομπονιέρες γάμου γυάλινες με εναλλακτικά βαζάκια, μικρές φοντανιέρες και ιριδέ τούλι. Τοποθέτησε τα κουφέτα της αρεσκείας σου μέσα στη φοντανιέρα και τύλιξε τη σε ιριδέ ύφασμα σαν πουγκί. Κάνε περίτεχνο δέσιμο με ασημί κορδέλα και κορδόνι και βάλε σαν έξτρα λεπτομέρεια ένα στρας.

Vintage γυάλινη μπομπονιέρα φοντανιέρα με ιριδέ ύφασμα

Μπομπονιέρα με χάντρα και σύρμα

Μια επιλογή σε τούλινες μπομπονιέρες γάμου glitter που είναι εύκολη στη κατασκευή είναι με τούλι glitter και μια χάντρα. Φτιάξε πλούσια πουγκιά με μπόλικα κομμάτια από τούλι και κάνε ένα χαλαρό δέσιμο με σύρμα όπου θα περάσεις μια χάντρα που θα ταιριάζει με το στολισμό του γάμου σου. Απλή και φινετσάτη!

Μπομπονιέρα με χάντρα και σύρμα

Μισή – μισή τούλινη μπομπονιέρα με glitter

Αν ψάχνεις ιδέες για μπομπονιέρες γάμου πρωτότυπες, οι μισές – μισές τούλινες μπομπονιέρες με glitter είναι must. Φτιάξε τούλινα πουγκιά με λευκά τούλια και στο μισό της κατασκευής πρόσθεσε φαντασμαγορικό ύφασμα με glitter. Κάνε ένα απλό δέσιμο με ασημί σατέν κορδέλα και στρας για ακόμα περισσότερη λάμψη.

Μισή - μισή τούλινη μπομπονιέρα με glitter

Μπομπονιέρα με τούλι glitter και πέρλες

Για μπομπονιέρες γάμου που εξυμνούν τον ρομαντισμό επίλεξε λευκό τούλι glitter. Συνδύασε το με ροζ σύρμα και εκρού πέρλες σε ένα χαλαρό δέσιμο. Οι δημιουργίες σου θα αφήσουν εποχή.

Μπομπονιέρα με τούλι glitter και πέρλες

Τούλινη μπομπονιέρα με glitter και στρας

Όπου λάμψη και χρυσόσκονη εσύ πρώτη; Τότε φτιάξε υπέρλαμπρες τούλινες μπομπονιέρες χρησιμοποιώντας τούλι με γκλίτερ για μπομπονιέρες. Κόψε λωρίδες για να κάνεις το δέσιμο με το ίδιο υλικό και ένα χρυσό κορδόνι. Στη συνέχεια πρόσθεσε στρας και χάντρες.

Τούλινη μπομπονιέρα με glitter και στρας

Glam μπομπονιέρα με ύφασμα glitter σωμόν

Για μια ρομαντική μπομπονιέρα γάμου που εμπνέεται από τα παραμύθια είναι με σωμόν glitter ύφασμα. Χρησιμοποίησε εντυπωσιακά υφάσματα με glitter και συνδύασε τα με φτερά, glam κορδόνια και στρας για ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα.

Glam μπομπονιέρα με ύφασμα glitter σωμόν

Frozen μπομπονιέρα γάμου

Παραμένοντας στον παραμυθένιο γάμο μια τάση των τελευταίων χρόνων είναι ο χειμωνιάτικος γάμος Frozen. Φτιάξε, λοιπόν, αντίστοιχες DIY μπομπονιέρες γάμου με glitter ύφασμα γαλάζιο, ασημένια κορδόνια, φτερά και στρας. Θα κλέψεις τις εντυπώσεις με τις δημιουργίες σου.

Frozen μπομπονιέρα γάμου

Glam μπομπονιέρα γάμου με ιριδέ ύφασμα και ασημί κορδέλα

Τέλος αλλά εξίσου εντυπωσιακή είναι η glam τούλινη μπομπονιέρα με ιριδέ ύφασμα και ασημί κορδέλες. Φτιάξε, λοιπόν, εντυπωσιακές μπομπονιέρες γάμου με ιριδέ ύφασμα και γκρι τούλι. Κάνε ένα όμορφο δέσιμο με ασημί κορδόνι και λευκή κορδέλα με ασημένιες λεπτομέρειες.

Glam μπομπονιέρα γάμου με ιριδέ ύφασμα και ασημί κορδέλα

Τα κομμένα υφάσματα για μπομπονιέρες γάμου με glitter, παγιέτα και μεταλλιζέ εμφάνιση προσθέτουν μια νότα κομψότητας και λάμψης στο γάμο, αφήνοντας στους καλεσμένους μια όμορφη εντύπωση από μια χαρούμενη περίσταση γεμάτη αγάπη και γοητεία, σαν τον γάμο σου.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]