prototipos gamos

Πρωτότυπος Γάμος: Κάνε τον Γάμο σου να Ξεχωρίσει

Οργανώνεις το γάμο σου και θέλεις να ξεφύγεις από τα τετριμμένα; Αν ονειρεύεσαι ένα διαφορετικό γάμο με πιο εναλλακτικές και πρωτότυπες ιδέες για γάμο μείνε μαζί μας. Ο πρωτότυπος γάμος σου θα κερδίσει όλα τα βλέμματα και θα κάνει τους καλεσμένους σου να τον θυμούνται για πάντα.

Είσοδος νύφης

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή! Για να κάνεις μια θεαματική αλλά και πρωτότυπη είσοδο θα μπορούσες να φτάσεις στην εκκλησία ή το δημαρχείο μαζί με τον σύντροφο σου. Άλλη μια εξαιρετική ιδέα είναι να φτάσεις με σκάφος, αν το μυστήριο γίνει κοντά στην θάλασσα. Εναλλακτικά, αν είσαι μια ροκ ψυχή, τότε μπορείς να πας στην εκκλησία με μια street ή ακόμα και μια off – road μηχανή. Τέλος, για έναν παραδοσιακό γάμο στην επαρχία ή σε κάποιο νησί θα μπορούσες να συνδυάσεις την είσοδο σου με ζωντανή μουσική.

Είσοδος νύφης-Πρωτότυπος Γάμος

Τοποθεσία δεξίωσης γάμου

Στην συνέχεια έχει σειρά η τοποθεσία του γάμου και η δεξίωση. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για δεξίωση γάμου. Αρχικά μπορείς να επιλέξεις ένα μουσείο ή θερμοκήπιο για τον γάμο σου. Επίσης, μια καλή ιδέα είναι να κάνεις τη δεξίωση σε οινοποιείο, ειδικά αν είσαι λάτρης του κρασιού. Ακόμα, αν έχεις λίγους καλεσμένους μπορείς να κάνεις τη δεξίωση πάνω σε ένα πλοίο ή να οργανώσεις έναν destination wedding (ένα γάμο σε κάποιον εξωτικό προορισμό). Για μια διαφορετική δεξίωση γάμου, που θυμίζει περισσότερο χαλαρό πάρτυ με τους αγαπημένους σου, μπορείς να μετατρέψεις το γάμο σου σε ένα beach party και να κάνεις τo γάμο στην παραλία.

Τοποθεσία δεξίωσης γάμου-Πρωτότυπος Γάμος

 

Χορός έκπληξη για τον γαμπρό

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι ο κλασικός χορός γαμπρού-νύφης είναι λίγο ξεπερασμένος. Εναλλακτικά, επίλεξε να οργανώσεις ένα προσωπικό χορό για τον γαμπρό είτε μόνη είτε με τις φίλες σου. Επίλεξε ένα είδος χορού που σε αντιπροσωπεύει για να νιώθεις άνετα. Αν χρειάζεσαι λίγη βοήθεια κάνε λίγα μαθήματα για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό θέαμα. Έτσι, ο πρωτότυπος γάμος σου θα αφήσει άφωνους τόσο τους καλεσμένους αλλά και τον γαμπρό.

Χορός έκπληξη για τον γαμπρό

Όλα τα υλικά γάμου εδώ

Αρίθμηση Τραπεζίων

Ξέφυγε από την κλασική αρίθμηση τραπεζιού και κάνε κάτι fun και εναλλακτικό. Μπορείς να τοποθετήσεις στην είσοδο της δεξίωσης ένα πλαίσιο με σφηνάκια τεκίλας. Κάτω από τα σφηνάκια τοποθέτησε τις θέσεις και τα ονόματα των καλεσμένων. Αν θέλεις κάτι πιο παραδοσιακό βάλε ταμπελάκια αρίθμησης στο τραπέζι όπου αντί για αριθμούς θα έχουν ονόματα νησιών, τραγούδια ή ταινίες. Ακόμη μπορείς να φτιάξεις συνθέσεις με κορμούς δέντρων και καλάθια και πάνω να τοποθετήσεις τα ταμπελάκια αρίθμησης.

Αρίθμηση Τραπεζίων-Πρωτότυπος Γάμος

Photobooth & Videobooth σαν εναλλακτικό ευχολόγιο

Βρίσκεις τα βιβλία ευχών κάπως παρωχημένα για τα γούστα σου; Τότε φτιάξε μια γωνιά με photobooth για φωτογραφίες που θα μείνουν αξέχαστες. Μια ακόμα πιο φαντασμαγορική ιδέα είναι να νοικιάσεις ένα video booth και να προτρέψεις τους καλεσμένους να τραβήξουν ένα αστείο βίντεο με ευχές και συναισθήματα που τους προκαλεί ο πρωτότυπος γάμος σας. Έτσι θα έχεις ένα πολύ συγκινητικό βίντεο το οποίο θα βλέπεις μετά από χρόνια και θα νιώθεις όπως εκείνη την μέρα. Μπορείς να το τοποθετήσεις δίπλα από το bar με τα ποτά για ακόμα καλύτερα στιγμιότυπα.

Photobooth & Videobooth σαν εναλλακτικό ευχολόγιο

Ζωγράφος για το γάμο

Μια άλλη πρωτότυπη ιδέα που είναι ιδιαίτερα trendy στο εξωτερικό είναι ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει ζωντανά την τελετή ή τη δεξίωση γάμου. Θα δημιουργήσει ένα έργο τέχνης από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου. Θα είναι ένα υπέροχο αναμνηστικό που μπορείς να κρεμάσεις στο σπίτι σου. Μπορείς, επιπλέον, να τον προσλάβεις για να ζωγραφίσει και τους καλεσμένους σου σαν μέρος της διασκέδασης.

Ζωγράφος για το γάμο

Εναλλακτική τούρτα γάμου

Φτιάξε την πιο πρωτότυπη τούρτα γάμου με αστεία θέματα. Επίλεξε μια θεματική τούρτα γάμου με μια αγαπημένη σας σκηνή από σειρά, μια αστεία δική σας φωτογραφία ή ακόμα και τα κατοικίδια σας. Μια ακόμα ωραία ιδέα είναι τα προσωποποιημένα toppers, που θα κάνουν μοναδική την τούρτα του γάμου σου. Εναλλακτικά, μπορείς να αποφύγεις τελείως την ύπαρξη της κλασικής τούρτας και να κάνεις κάποιο γλυκό όπως προφιτερόλ ή μια τούρτα από donuts σε μία γιγαντιαία γυάλα μαρτίνι. Για μια τρελή ιδέα γάμου, μπορείς μάλιστα αντί για γλυκό, να κάνεις μια μεγάλη σύνθεση με τυριά και φρούτα!

Εναλλακτική τούρτα γάμου

Πρωτότυπος γάμος και Bar-Van

Το bar – van είναι μια εξαιρετική προσθήκη που θα αποτελέσει μέρος του στολισμού αλλά και θα ενισχύσει τη διασκέδαση. Είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων χρόνων. Τα περισσότερα bar-van έχουν εντυπωσιακό design που θα πάει σε άλλο level την διακόσμηση δεξίωσης αλλά και τις φωτογραφίες του γάμου σου. Μια έξτρα πρόταση, είναι να φτιάξεις μαζί με το σύντροφο σου και μερικά προσωποποιημένα κοκτέιλ. Με αυτό το τρόπο, θα ωθήσεις τους καλεσμένους σου σε ένα ταξίδι γευσιγνωσίας και διασκέδασης.

Bar-Van-Πρωτότυπος Γάμος

 

Εκπλήξεις Για Καλεσμένους Γάμου

Τα δωράκια για τους καλεσμένους σου αποτελούν μια πολύ ωραία ιδέα να τους ευχαριστήσεις που είναι δίπλα σου την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σου. Αρχικά, μπορείς να έχεις σε μια γωνία στην δεξίωση καλάθια με βεντάλιες και σαγιονάρες. Έτσι θα μπορούν να χορεύουν όλη την νύχτα χωρίς σταματημό. Άλλη μια εξαιρετική ιδέα είναι να φτιάξεις πουγκιά/κουτάκια με hangover kit για να καταφέρουν να επιβιώσουν την επόμενη μέρα. Άλλωστε οι συνέπειες ενός επιτυχημένου πάρτι είναι γνωστές. Τέλος, μπορείς να φτιάξεις DIY μπρελόκ τα οποία θα  μοιράσεις στους καλεσμένους σου. Σαν έξτρα πινελιά μπορείς να προσθέσεις κορδέλες, κορδόνια και ευχαριστήρια καρτελάκια.

Εκπλήξεις Για Καλεσμένους Γάμου

Ο γάμος σου θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα σου. Οργάνωσε τον με όσο περισσότερο χιούμορ και καλή διάθεση για να έχεις ένα ανατρεπτικό και αξέχαστο πρωτότυπο γάμο. Έτσι και αλλιώς αυτό που θα μείνει είναι οι αναμνήσεις.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]