Επιδαπέδια Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά

Επιδαπέδια Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά

Αν θέλεις τα φετινά Χριστούγεννα να πας ένα βήμα παραπέρα τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου τότε μια μοντέρνα ιδέα είναι τα επιδαπέδια χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Χρησιμοποίησε μεγάλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που θα απογειώσουν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό σου ανεξάρτητα από το στυλ που έχεις επιλέξει.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Ξεκινώντας τη λίστα με τα επιδαπέδια χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Οι επιλογές είναι πλέον πολλές. Αυτό μπορεί να είναι ένα κλασικό χριστουγεννιάτικο δέντρο με φύλλωμα, ένα ξύλινο με τάβλες, foam δέντρο, μεταλλικό ή φωτιζόμενο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ό,τι και αν διαλέξεις θα αποτελέσει την αρχή για την επιδαπέδια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του χώρου σου. Χρησιμοποίησε ακρυλικά χριστουγεννιάτικα στολίδια ή χριστουγεννιάτικα παιδικά στολίδια για έναν πιο μπεμπέ χριστουγεννιάτικο στολισμό. Συνδύασε χριστουγεννιάτικες γυάλινες μπάλες ή πλαστικές και φυσικά πολλά λαμπάκια.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Χριστουγεννιάτικες φιγούρες δαπέδου

Στα επιδαπέδια χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά ανήκουν και οι χριστουγεννιάτικες φιγούρες δαπέδου. Διάλεξε μεγάλους καρυοθραύστες, gnome, χιονάνθρωπους στη πιο χριστουγεννιάτικη εκδοχή τους και φτιάξε μια γεμάτη ζωντάνια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Επιδαπέδιες χριστουγεννιάτικες φιγούρες

Χριστουγεννιάτικα ζωάκια για διακόσμηση δαπέδου

Στην ίδια λογική με τις φιγούρες είναι και τα επιδαπέδια χριστουγεννιάτικα ζώα διακόσμησης. Στόλισε ελάφια, ταράνδους, αρκούδες ακόμα και φλαμίνγκο για μια μοντέρνα τροπική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Διάλεξε χριστουγεννιάτικα ελαφάκια εξωτερικού χώρου για τη βεράντα ή το κήπο. Για μια παιδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση επίλεξε λούτρινα ζωάκια για διακόσμηση δαπέδου που θα συνδυάζονται τέλεια με τα πάνινα χριστουγεννιάτικα στολίδια του δέντρου σου.

Επιδαπέδια χριστουγεννιάτικα ζωάκια

Επιδαπέδια χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα διακοσμητικά

Ο φωτισμός σε ένα χριστουγεννιάτικο στολισμό παίζει σημαντικό ρόλο αφού δημιουργεί μια ζεστή και συνάμα γιορτινή ατμόσφαιρα. Για αυτό το λόγο, λοιπόν, διάλεξε επιδαπέδια φωτιζόμενα διακοσμητικά που θα πλαισιώσουν όμορφα τη συνολική διακόσμηση σου. Φωτιζόμενα δεντράκια και φανάρια με χριστουγεννιάτικα σκηνικά μπορούν να φτιάξουν έναν φοβερό χριστουγεννιάτικο στολισμό. Συνδύασε τα με τα αντίστοιχα χριστουγεννιάτικα επιτραπέζια στολίδια και διακοσμητικά για ένα εξαιρετικό και αρμονικό αποτέλεσμα.

Επιδαπέδια χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα διακοσμητικά

Χριστουγεννιάτικα επιδαπέδια φανάρια

Αν πάλι θέλεις μια πιο DIY επιλογή για να διακοσμήσεις στο πάτωμα θα σου προτείναμε τα χριστουγεννιάτικα φανάρια. Διάλεξε μεγάλα φανάρια και διακόσμησε τα με λαμπάκια, κεριά, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και χριστουγεννιάτικες κορδέλες. Επίλεξε διαφορετικά μεγέθη και δημιούργησε ύψη. Μετά το πέρας των Χριστουγέννων μπορείς να βγάλεις τα στολίδια και τα διακοσμητικά και να αναπροσαρμόσεις τη διακόσμηση σου στολίζοντας εκ νέου τα φανάρια σου.

Χριστουγεννιάτικα επιδαπέδια φανάρια

Χριστουγεννιάτικα βάζα διακόσμησης δαπέδου

Στην ίδια λογική με τα φανάρια βρίσκονται τα διακοσμητικά βάζα και διάφορα άλλα διακοσμητικά δαπέδου. Διάλεξε γυάλινα είδη σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Έπειτα στόλισε τα με χριστουγεννιάτικα κλαδιά, κουκουνάρια, λαμπάκια, πλαστικές χριστουγεννιάτικες μπάλες ή γυάλινες καθώς και στολίδια.  Πρόκειται από τις πιο οικονομικές ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αφού δεν θα χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Χριστουγεννιάτικα επιδαπέδια βάζα διακόσμησης

Δώσε έμφαση στη κάθε χριστουγεννιάτικη λεπτομέρεια. Στόλισε γιορτινά κάθε γωνιά του σπιτιού με τα πιο ευφάνταστα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και άσε τη μαγεία των Χριστουγέννων να σε ταξιδέψει.

[print_link]