Εναλλακτικές κορυφές χριστουγεννιάτικων δέντρων

Εναλλακτικές Κορυφές Χριστουγεννιάτικων Δέντρων

Κάθε χρόνο η διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου γίνεται προσωπική υπόθεση στο καθένα από εμάς αφού θέλουμε να ξεπεράσουμε το στολισμό των προηγούμενων Χριστουγέννων. Βαρέθηκες να στολίζεις κάθε χρόνο το κλασικό χριστουγεννιάτικο αστέρι ή κορυφή δέντρου άγγελος στο δέντρο σου και ψάχνεις πρωτότυπες ιδέες για κορυφή δέντρου; Είμαστε εδώ για σένα και σου έχουμε μερικές ιδέες για εναλλακτικές κορυφές χριστουγεννιάτικων δέντρων που θα απογειώσουν τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2020.

Εναλλακτική κορυφή χριστουγεννιάτικου δέντρου με πουλί

Μια από τις ιδέες για εναλλακτικές κορυφές χριστουγεννιάτικων δέντρων που αγαπάμε ιδιαίτερα είναι τα χριστουγεννιάτικα ζώα όπως είναι τα πουλιά. Αν έχεις επιλέξει μια ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τότε θα σου προτείναμε πρωτότυπες κορυφές δέντρων όπως φασιανό ή κουκουβάγια. Αν πάλι δηλώνεις λάτρης της λάμψης που διέπουν τα Χριστούγεννα τότε επίλεξε σαν κορφή του δέντρου σου διακοσμητικά παγώνια με εντυπωσιακά φτερά.

Εναλλακτική κορυφή χριστουγεννιάτικου δέντρου με πουλί

Χριστουγεννιάτικη κορυφή δέντρου με σκούφους

Στα κλασικά χριστουγεννιάτικα δέντρα θα σου προτείναμε μια πρωτότυπη ιδέα για κορυφή δέντρου όπως τα σκουφάκια! Τοποθέτησε το χριστουγεννιάτικο σκούφο σου στη κορυφή του δέντρου σου και θα είναι έτοιμο. Δεν είναι δύσκολο στη τοποθέτηση αφού θα τον φορέσεις στο πιο ψηλό κλαδί. Αν γιορτάζεις τα πρώτα Χριστούγεννα με μωρό τότε στόλισε ροζ ή γαλάζιους χριστουγεννιάτικους σκούφους. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο κλασικό και παιχνιδιάρικο τότε θα σου προτείναμε τον σκούφο των Ξωτικών ή ένα καπέλο εποχής.

Εναλλακτικές κορυφές χριστουγεννιάτικων δέντρων Χριστουγεννιάτικη κορυφή δέντρου με σκούφους

Κορυφές χριστουγεννιάτικων δέντρων με κλαδιά

Τα χριστουγεννιάτικα κλαδιά μπορούν εξίσου να αποτελέσουν μια εντυπωσιακή κορυφή δέντρου. Επίλεξε λουλούδια για χριστουγεννιάτικο δέντρο και σφήνωσε τα στο ψηλότερο σημείο του χριστουγεννιάτικου δέντρου σου. Για περισσότερο όγκο μπορείς πριν τα διακοσμήσεις να φτιάξεις μικρά ματσάκια και να συμπεριλάβεις και φτερά. Διακόσμησε μερικά διάσπαρτα στο δέντρο σου ταιριάζοντας τα με τα υπόλοιπα χριστουγεννιάτικα στολίδια και τις μπάλες σου.

Κορυφές χριστουγεννιάτικων δέντρων με κλαδιά

Κορυφή δέντρου με φιόγκο

Μια εξίσου μοντέρνα ιδέα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν κορυφές δέντρων είναι οι χριστουγεννιάτικοι φιόγκοι. Μπορείς είτε να βρεις έτοιμους φιόγκους και να τους στερεώσεις με σύρμα στο κλαδί του δέντρου είτε να φτιάξεις χειροποίητους φιόγκους από χριστουγεννιάτικες κορδέλες. Αν πάλι δεν θέλεις να φτιάξεις φιόγκους μπορείς να φτιάξεις μια χριστουγεννιάτικη σύνθεση με διάφορες κορδέλες. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εξαιρετικό.

Εναλλακτικές κορυφές χριστουγεννιάτικων δέντρων Κορυφή δέντρου με φιόγκο

Εναλλακτικά αστέρια για την κορυφή του δέντρου

Αν πάλι θέλεις να κάνεις την αλλαγή στο φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά δεν μπορείς να αποχωριστείς την ιδέα του χριστουγεννιάτικου αστεριού σου έχουμε πρόταση. Επίλεξε εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα αστέρια κρεμαστά: γούνινα, με παγιέτες ή glitter. Διάλεξε διάφορα χρώματα δίνοντας μια μοντέρνα πινελιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου.

Εναλλακτικά αστέρια για την κορυφή του δέντρου

Στόλισε και φέτος γιορτινά το χώρο σου και άφησε το πνεύμα των Χριστουγέννων να σε κατακλύσει. Βάλε τη προσωπική σου πινελιά και γιόρτασε με το δικό σου προσωπικό στυλ και αισθητική.

[print_link]