Γούρια 2021 14 Πρωτότυπες Ιδέες

Γούρια 2021: 14 Πρωτότυπες Ιδέες

Κάθε χρόνο όλοι λίγο πολύ έχουμε κάνει ή μας έχουν κάνει δώρο ένα γούρι για το καλό της επερχόμενης χρονιάς. Φέτος είναι διαφορετικά, δεδομένου μάλιστα των συνθηκών. Μένουμε σπίτι παραπάνω διατηρώντας μικρές ή μεγάλες αποστάσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Για αυτό τόσο ο χρόνος που είναι άπλετος όσο και το ότι θέλουμε να υπενθυμίσουμε την αγάπη μας σε φίλους και συγγενείς μας δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να φτιάξουμε τα δικά μας γούρια 2021. Πιστοί στο ραντεβού μας σου ετοιμάσαμε και φέτος μια λίστα με ιδέες για χειροποίητα γούρια 2021. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα να δημιουργείς!

Γούρι με γυάλινο κουτί και στολίδι ανανά

Για τους πιο καλοκαιρινούς τύπους και δη τροπικούς θα σου προτείναμε στα γούρια 2021 το γυάλινο κουτί με στολίδι ανανά. Χρησιμοποίησε μικρά γυάλινα κουτιά με χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες και γέμισε τα με χιόνι. Έπειτα τοποθέτησε μέσα τα τροπικά στολίδια σου όπως έναν ανανά. Για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε χρυσές χριστουγεννιάτικες κορδέλες και χρυσά γούρια από πλεξιγκλάς. Είναι από τα πρωτότυπα γούρια 2021 που θα μπορεί ο παραλήπτης σου να τα χρησιμοποιήσει όλο το χρόνο.

Γούρι με γυάλινο κουτί και στολίδι ανανά

Γούρι 2021 με υδρόγειο

Στα γούρια 2021 ανήκει και εκείνο με την υδρόγειο. Είναι ιδανικό για χριστουγεννιάτικο δώρο γραφείου αφού θα χρησιμοποιήσεις μίνι διακοσμητική υδρόγειο που θα διακοσμήσεις με κορδέλες και χριστουγεννιάτικα στολίδια. Παίξε με τις αποχρώσεις ανάλογα με τον παραλήπτη σου. Μια ιδέα είναι να κινηθείς στο μπεζ, χρυσό και στο χρώμα του σάπιου μήλου. Είναι μια από τις πιο όμορφες ιδέες για γούρια 2021 αφού είναι unisex.

Γούρι 2021 με υδρόγειο

Επιτραπέζιο γούρι με διακοσμητικό ζωάκι

Αν πάλι θέλεις κάτι πιο παιχνιδιάρικο με μοντέρνα στοιχεία για τα χειροποίητα γούρια σου τότε θα σου προτείναμε να προσθέσεις στα υλικά για γούρια 2021 κάποιο διακοσμητικό ζωάκι, όπως η ζέβρα. Χρησιμοποίησε ξύλινες πλακέτες και κόλλησε πάνω το στολίδι σου, χριστουγεννιάτικα κουδούνια, ξύλινες ευχές και φουντίτσες. Και επειδή τα Χριστούγεννα βρίθουν λάμψης κόλλησε πάνω στη κατασκευή σου χρυσόσκονες στις αποχρώσεις της αρεσκείας σου.

Επιτραπέζιο γούρι με διακοσμητικό ζωάκι

DIY γούρια 2021 με κολοκύθα

Ποιος είπε ότι η κολοκύθα είναι μόνο για το φθινόπωρο; Πρόκειται για μια ανερχόμενη τάση που κερδίζει έδαφος στις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις και γιατί όχι και στα γούρια. Φτιάξε λοιπόν χειροποίητες κολοκύθες από χιονοκουβέρτα και βελούδινα χριστουγεννιάτικα υφάσματα και στόλισε τις με διάφορα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, κορδέλες και κορδόνια. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!

DIY γούρια 2021 με κολοκύθα

Κρεμαστό γούρι 2021 με ελέφαντα

Μια από τις προτάσεις μας για μεταλλικά γούρια 2021 είναι το χειροποίητο κρεμαστό γούρι με διακοσμητικό ελέφαντα. Για μια μοντέρνα αισθητική κινήσου στο ασημί, το μαύρο και το βεραμάν. Κρέμασε το στολίδι σου από έναν κρίκο και πέρνα ενδιάμεσα βεραμάν και γκρι χάντρες. Αφού τελειώσεις με αυτό διακόσμησε τη χριστουγεννιάτικη κατασκευή σου με μαύρη βελούδινη κορδέλα και στρας για περισσότερη λάμψη.

Κρεμαστό γούρι 2021 με ελέφαντα

Μεταλλικό γούρι 2021 με στολίδι σπίτι

Μπορεί να είναι ίσως το πιο επίκαιρο χειροποίητο γούρι για το 2020-2021. Ο λόγος για το μεταλλικό γούρι με ασημένιο στολίδι σπίτι. Φτιάξε DIY συμβολικά γούρια 2021 στολίζοντας τα με φτερά, χάντρες, κορδόνια και στολίδια. Υπενθύμισε με ένα γλυκό τρόπο στο παραλήπτη σου την ανάγκη του να παραμείνει στο σπίτι για τη διασφάλιση την ατομικής αλλά και συλλογικής υγείας.

Μεταλλικό γούρι 2021 με στολίδι σπίτι

Επιτραπέζιο γούρι με μάτι πλεξιγκλάς σε ροζ χρυσό

Το πλεξιγκλάς είναι ένα υλικό που ήρθε για να μείνει. Το ίδιο ισχύει και με το ροζ – χρυσό που ολοένα και περισσότερο το συναντάμε σε διάφορες επιφάνειες ανεξαρτήτου υλικού ή περίστασης. Γιατί, λοιπόν, να μη φτιάξουμε χειροποίητο γούρι με αυτό τον συνδυασμό; Μια ιδέα είναι το επιτραπέζιο γούρι 2021 με μάτι από πλεξιγκλάς σε μαύρο – ροζ. Κόλλησε το πάνω σε ένα ροζ – χρυσό μεταλλικό φύλλο και διακόσμησε το με βελούδινες κορδέλες. Είναι μια εξαιρετική επιλογή ειδικά για σένα που ψάχνεις χειροποίητα γούρια 2021 για γυναίκες.

Επιτραπέζιο γούρι με μάτι πλεξιγκλάς σε ροζ χρυσό

Παιδικό γούρι με χριστουγεννιάτικο σκούφο

Μια άλλη πρωτότυπη ιδέα για χειροποίητα γούρια 2021 είναι για τα πρώτα Χριστούγεννα ενός μωρού. Φτιάξε με τα χεράκια σου γούρι baby’s first Christmas επιλέγοντας χριστουγεννιάτικους σκούφους ανάλογα με το φύλο του μωρού. Έπειτα στόλισε τους με χριστουγεννιάτικα στολίδια σε παλ αποχρώσεις, μπεμπέ ξύλινα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, παιδικά κουδουνάκια. Μην παραλείψεις τις κορδέλες και τα κορδόνια για ένα πιο πλούσιο αποτέλεσμα.

Γούρια 2021 Παιδικό γούρι με χριστουγεννιάτικο σκούφο

DIY παιδικό γούρι με καρουζέλ

Παραμένοντας στα DIY γούρια για παιδιά θα σου προτείναμε το γούρι με καρουζέλ μέσα σε τελάρο κεντήματος. Επίλεξε παλ αποχρώσεις και εδώ ανάλογα με το φύλο του παιδιού. Χρησιμοποίησε λευκά κομμένα υφάσματα πουά, κορδέλες και κορδόνια στις ανάλογες αποχρώσεις. Συνδύασε τα με παιδικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στολίδια καθώς και με ξύλινα διακοσμητικά όπως μικρά αστεράκια. Το γούρι σου δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τα έτοιμα γούρια του εμπορίου.

DIY παιδικό γούρι με καρουζέλ

Γούρια 2021 με φούντες

Όπως και κάθε χρόνο τα γούρια με φούντες υπερπαραγωγή έχουν τη τιμητική τους. Μπορείς να βρεις έτοιμα γούρια 2021 με φούντες είτε να τα φτιάξεις μόνη σου στολίζοντας τις έτοιμες χριστουγεννιάτικες φούντες. Χρησιμοποίησε ξύλινα διακοσμητικά, γούρια από πλεξιγκλάς ή κρεμαστά χριστουγεννιάτικα αστέρια. Πλαισίωσε τα με χριστουγεννιάτικες κορδέλες, χάντρες, στρας και ό,τι άλλο διακοσμητικό έχεις φανταστεί. Σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Γούρια 2021 με φούντες

Κρεμαστό γούρι με χάντρες και ξύλινο ματάκι

Μια από τις μοντέρνες ιδέες για γούρια είναι με χάντρες και ξύλινο μάτι διακοσμητικό. Χρησιμοποίησε υλικά για γούρια 2021 στις αποχρώσεις του λευκού, του γκρι και του μαύρου και ένα κρεμαστό γούρι που θα ενθουσιάσει τον παραλήπτη σου.

Κρεμαστό γούρι με χάντρες και ξύλινο ματάκι

Επιτραπέζιο γούρι με βελούδινο αστέρι

Ένα κομψό και λαμπερό χειροποίητο γούρι που υπόσχεται να σε βγάλει ασπροπρόσωπη είναι το επιτραπέζιο με βελούδινα και χρυσά αστέρια. Κόλλησε πάνω σε μια λεπτή ξύλινη πλάκα χριστουγεννιάτικα κρεμαστά αστέρια με βελούδινη επιφάνεια και μεταλλικά χρυσά. Πρόσθεσε μερικά χρυσά αστέρια κομφετί καθώς και κάποιο χριστουγεννιάτικο στολίδι με φτερό παγωνιού στους ίδιους χρωματισμούς.

Επιτραπέζιο γούρι με βελούδινο αστέρι

Γούρι με ξύλινο διακοσμητικό 21

Μια εύκολη και οικονομική λύση για γούρι 2021 είναι με ξύλινο διακοσμητικό 21, ένα από τα πιο οικονομικά υλικά για γούρια. Διακόσμησε το πάνω σε ένα χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό με βάση και πρόσθεσε μερικά φτερά για περισσότερη chic λεπτομέρεια. Τόσο εύκολα και απλά θα έχεις μια φινετσάτη χριστουγεννιάτικη δημιουργία.

Γούρια 2021 Γούρι με ξύλινο διακοσμητικό 21

Κρεμαστό γούρι με ρόδι κόκκινο από πλεξιγκλάς

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε το κρεμαστό γούρι 2021 στις κλασικές χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις. Φτιάξε με τα χεράκια σου DIY κρεμαστό γούρι με κόκκινο ρόδι πλεξιγκλάς και κορδέλες στις αποχρώσεις του κόκκινου και του πράσινου με μερικές εκρού πινελιές. Πρόσθεσε μερικές χρυσές λεπτομέρειες όπως μεταλλικό κρίκο και ευχές και η κατασκευή σου θα είναι έτοιμη.

Κρεμαστό γούρι με ρόδι κόκκινο από πλεξιγκλάς

Κάνε το χρόνο σου στο σπίτι δημιουργικό και μπες στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα μονομιάς. Φτιάξε χειροποίητα γούρια και άλλα DIY χριστουγεννιάτικα δωράκια για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Να είσαι σίγουρη ότι τόσο η καθημερινότητα σου όσο και η ψυχή σου θα λουστούν σύσσωμες με το μαγικό φως των Χριστουγέννων.

[print_link]