Φθινοπωρινή Διακόσμηση 2023 Τάσεις, Χρώματα και Υλικά

Φθινοπωρινή Διακόσμηση 2023: Τάσεις, Χρώματα & Υλικά

Η φθινοπωρινή διακόσμηση 2023 αγκαλιάζει πιο πολύ από ποτέ την φύση. Οι τάσεις της φθινοπωρινής διακόσμησης για το 2023 αντλούν έμπνευση από το περιβάλλον, με έμφαση στα cozy στοιχεία για να δημιουργήσουν μια φιλόξενη και άνετη ατμόσφαιρα. Εμείς σου έχουμε τις πιο hot  τάσεις στα φθινοπωρινά διακοσμητικά και τη χρωματική παλέτα που επικρατούν τη φθινοπωρινή περίοδο 2023.

Φθινοπωρινά χρώματα για διακόσμηση 

Στη φθινοπωρινή διακόσμηση 2023 συναντάμε χρώματα εμπνευσμένα από τα φύλλα του φθινοπώρου, όπως το πορτοκαλί, το βαθύ κόκκινο, το πλούσιο καφέ και το μουσταρδί. Συμπλήρωσε αυτές τις ζεστές αποχρώσεις με γήινα ουδέτερα χρώματα όπως το μπεζ, το γκρι και το πράσινο της ελιάς. Θα δώσεις αυτόματα στο χώρο σου μια σικάτη ζεστασιά.

Φθινοπωρινά χρώματα για διακόσμηση 

Διακοσμητικά και υλικά διακόσμησης

Αγκάλιασε τη φιλική προς το περιβάλλον διακόσμηση με έμφαση στα φυσικά και βιώσιμα υλικά. Το ξύλο, το μπαμπού και ο φελλός είναι εξαιρετικές επιλογές για έπιπλα και διακοσμητικά. Ενσωμάτωσε ανακυκλώσιμα στοιχεία στη διακόσμηση σου, όπως ανακυκλωμένα ξύλινα έπιπλα ή επαναχρησιμοποιημένα vintage κομμάτια.

Διακοσμητικά και υλικά διακόσμησης

Διακοσμητικές φθινοπωρινές κολοκύθες

Σειρά έχουν οι κολοκύθες. Πώς θα μπορούσαν να λείπουν άλλωστε; Φέτος οι τάσεις αναφέρονται στις κολοκύθες με βελούδινες και ζεστές υφές από την μια και από την άλλη πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι γυαλιστερές κολοκύθες. Έτσι θα συνδυάσεις μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα με το στυλ και την κομψότητα.

Διακοσμητικές φθινοπωρινές κολοκύθες

Φθινοπωρινά κλαδιά και φύλλα

Σημαντική προσθήκη στη φθινοπωρινή διακόσμηση 2023 είναι τα φθινοπωρινά κλαδιά και φύλλα. Είτε θέλεις αποξηραμένα είτε τεχνητά θα σου προτείναμε να κινηθείς σε σκούρες αποχρώσεις δίνοντας μια αριστοκρατική εμφάνιση. Στόλισε τα σε μεγαλειώδη βάζα διακόσμησης ή λιτά γυάλινα είδη ανάλογα με το ύφος που θέλεις να προσδώσεις στο χώρο σου.

Φθινοπωρινά κλαδιά και φύλλα

Vintage διακοσμητικά για φθινοπωρινό στολισμό

Επιπλέον, μπορείς να δώσεις μια διαχρονική πινελιά στο σπίτι ή τη βιτρίνα σου με  vintage διακοσμητικά ή αντίκες κομμάτια, όπως κηροπήγια, φανάρια ακόμα και έπιπλα εμπνευσμένα από τον παλιό καιρό. Μπορείς, μάλιστα, για τη φθινοπωρινή διακόσμηση σαλονιού να χρησιμοποιήσεις βιβλία με vintage εξώφυλλο. Η ανάμειξη παλαιών και νέων στοιχείων δημιουργεί μια μοναδική και εκλεκτική εμφάνιση.

Vintage διακοσμητικά για φθινοπωρινό στολισμό

Για όλα τα φθινοπωρινά πάτα εδώ

Ρουστίκ φθινοπωρινή διακόσμηση

Αν από την άλλη θέλεις κάτι ακόμα πιο φυσικό το ρουστίκ στυλ αγροικίας παραμένει δημοφιλές στη φθινοπωρινή διακόσμηση. Ψάξε για παλιά ξύλινα έπιπλα και συνδύασε τα με βαζάκια μαρμελάδας και μεταλλικά διακοσμητικά. 

Ρουστίκ φθινοπωρινή διακόσμηση

Μίνιμαλ φθινοπωρινή διακόσμηση

Εναλλακτική διακοσμητική πρόταση είναι η μινιμαλιστική αισθητική. Κινήσου σε αποχρώσεις όπως το βαθύ δαμασκηνί, το μπλε ναυτικό και το πράσινο του δάσους. Αγκάλιασε τον μινιμαλισμό με μερικά φθινοπωρινά διακοσμητικά που ξεχωρίζουν αποφεύγοντας τη βαβούρα και τη βαριά διακόσμηση. Ακολούθησε καθαρές γραμμές και μοντέρνα σχέδια αποφεύγοντας την υπερβολή. Οι πινελιές από χαλκό, ορείχαλκο και χρυσό μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά κομψότητας στη φθινοπωρινή διακόσμηση.

Μίνιμαλ φθινοπωρινή διακόσμηση

Φθινοπωρινά διακοσμητικά 

Επιπρόσθετα, μπορείς να ενσωματώσεις στο στολισμό σου εποχιακά διακοσμητικά για φθινοπωρινή διακόσμηση 2023 όπως νανάκια gnome, κουκουβάγιες, μανιτάρια, φθινοπωρινά στεφάνια και κεριά. Μπορείς, ακόμα καλύτερα, να φτιάξεις μια μοναδική φθινοπωρινή διακόσμηση που θα αποτελείται από δικές σου DIY φθινοπωρινές συνθέσεις και κατασκευές. Έτσι θα αντικατοπτριστεί το στυλ και το γούστο σου. 

Φθινοπωρινά διακοσμητικά 

Halloween διακοσμητικά

Τέλος, το Halloween έχει κάνει αισθητή τη παρουσία του, πλέον και στη χώρα μας. Για αυτό η Halloween διακόσμηση σπιτιού το φθινόπωρο δίνει μια ανατριχιαστικά funky πινελιά στο χώρο. Χρησιμοποίησε γλυκές Halloween φιγούρες , φωτιζόμενες κολοκύθες και Halloween στολίδια. Μια ακόμα πιο εκλεκτή ιδέα στολισμού είναι τα φωτιζόμενα σπιτάκια Lemax της σειράς Spooky Town. Είναι πραγματικά απίθανα!

Halloween διακοσμητικά

Για όλα τα Halloween διακοσμητικά πάτα εδώ

Το κλειδί για μια επιτυχημένη φθινοπωρινή διακόσμηση είναι να δημιουργήσεις μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που θα ευθυγραμμίζεται με το προσωπικό σου γούστο. Ανακάτεψε και συνδύασε αυτές τις τάσεις, τα χρώματα και τα διακοσμητικά για να δημιουργήσεις την δική σου φθινοπωρινή όαση.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]