Halloween Διακόσμηση Εύκολες Ιδέες ανανέωσης

Halloween Διακόσμηση: Εύκολες Ιδέες Ανανέωσης

Το Halloween μπορεί να μας έρχεται από το εξωτερικό αλλά ολοένα και περισσότεροι το καλωσορίζουν σαν μια ακόμη ευκαιρία γιορτής. Είτε κάνεις ένα Halloween πάρτυ ή απλά θέλεις να φτιάξεις μια Halloween διακόσμηση σπιτιού ή βιτρίνας οι τρόποι για να το πετύχεις είναι πολύ εύκολοι. Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες ανανέωσης για να φέρεις το Halloween στο χώρο σου γρήγορα και εύκολα.

Halloween διακοσμητικά ιδέες

Φτιάξε μια θεματική διακόσμηση Halloween με μικρά θεματικά διακοσμητικά. Χρησιμοποίησε μικρές φιγούρες με ντύσιμο για Halloween, φωτιζόμενα διακοσμητικά και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Συνδύασε τα με φθινοπωρινά διακοσμητικά όπως φθινοπωρινά φύλλα, αποξηραμένα φρούτα κ.α για να φτιάξεις υπέροχες DIY συνθέσεις. Κρέμασε επίσης στο τζάκι ή στο τοίχο φωτάκια Halloween, γιρλάντες με κολοκύθες ή/και κρεμαστά Halloween στολίδια.

Halloween διακοσμητικά 

Για όλα τα Halloween διακοσμητικά πάτα εδώ

Halloween διακόσμηση με ιστό αράχνης

Μια άλλη εύκολη ιδέα στολισμού που θα δώσει μια ανατριχιαστική πινελιά στο χώρο είναι ο ιστός αράχνης: Τέντωσε τους έτοιμους ιστούς αράχνης στις πόρτες, τα παράθυρα και τα έπιπλα για να δώσεις στο χώρο αυτήν την απόκοσμη, εγκαταλειμμένη εμφάνιση. Μπορούν να προστεθούν διακοσμητικές αράχνες για μια επιπλέον ανατριχιαστική πινελιά.

Halloween διακόσμηση με ιστό αράχνης

Καπέλα μαγισσών, μάγισσες και κουκουβάγιες

Μια εξίσου εντυπωσιακή και εύκολη ιδέα Halloween διακόσμησης είναι να μετατρέψεις το χώρο σε σπίτι της κακιάς μάγισσας. Χρησιμοποίησε διακοσμητικές μάγισσες, καπέλα μαγισσών, ξύλινες σκούπες και δηλητηριασμένα μήλα. Μπορείς, μάλιστα, να φτιάξεις DIY Halloween κατασκευές όπως να βάψεις διακοσμητικά μήλα σε πράσινο ή μωβ χρώμα για να δώσεις την αίσθηση του δηλητηρίου. Χειροποίητες μπορούν να είναι και οι σκούπες με μακριά καλάμια και raffia. Αυτό το σκοτεινό τοπίο μπορούν να συμπληρώσουν υπέροχα διακοσμητικές κουκουβάγιες.

Καπέλα μαγισσών, μάγισσες και κουκουβάγιες

Διακοσμητικές κολοκύθες για Halloween

Halloween χωρίς κολοκύθες δεν γίνεται! Συνδύασε απλές φθινοπωρινές κολοκύθες με Halloween κολοκύθες Jack-o-lantern. Τόλμησε να παίξεις με τα σχέδια, τα χρώματα και τα μεγέθη δίνοντας ένα παιχνιδιάρικο στυλ στη διακόσμηση σου. Θα σου προτείναμε, μάλιστα, να επιλέξεις και μερικές φωτιζόμενες κολοκύθες για ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα. 

Διακοσμητικές κολοκύθες για Halloween

Κεριά και κηροπήγια για Halloween στολισμό

Μιλώντας για ατμοσφαιρική διακόσμηση μας δίνετε η ευκαιρία να αναφερθούμε στα κεριά και τα κηροπήγια. Χρησιμοποίησε μαύρα ή πορτοκαλί κεριά σε κηροπήγια με vintage γοτθικό στυλ και όχι μόνο. Στόλισε τα στη τραπεζαρία, το τραπεζάκι του σαλονιού ή στο τζάκι σου. 

Κεριά και κηροπήγια για Halloween στολισμό

Ιδέες ανανέωσης με Διακοσμητικούς σκελετούς και οστά

Μια άλλη εύκολη και οικονομική ιδέα για Halloween είναι οι σκελετοί και τα οστά. Διασκόρπισε πλαστικούς σκελετούς, οστά και κρανία σε όλη την αυλή ή το σπίτι για μια απόκοσμη αίσθηση νεκροταφείο. Συνδύασε τα με DIY επιτύμβιες στήλες από χαρτόνι ή αφρώδες χαρτόνι, το οποίο θα βάψεις γκρι και θα γράψεις πάνω τους αστείους ή τρομακτικούς επιτάφιου.

Διακοσμητικοί σκελετοί και οστά

DIY φαντάσματα και νυχτερίδες

Για μια DIY Halloween διακόσμηση κόψε σχήματα νυχτερίδων από μαύρο χαρτόνι και κόλλησε τις σε τοίχους, παράθυρα ή οροφές. Φτιάξε, επίσης, χειροποίητα φαντάσματα με γάζες ή παλιά λευκά σεντόνια. Κόψε τις άκρες ασύμμετρα για να δώσεις την αίσθηση του φθαρμένου και κρέμασε τα από ψηλά σε διάφορα ύψη.

DIY φαντάσματα και νυχτερίδες

Ιδέα Hallowenn Με Χωριό Lemax Spooky Town

Τέλος, μια εντυπωσιακή πρόταση για Halloween διακόσμηση είναι τα συλλεκτικά φωτιζόμενα σπιτάκια Lemax της σειράς Spooky Town. Συνδυάζουν ήχο, κίνηση και φωτισμό. Φτιάξε ένα τρομακτικά διασκεδαστικό χωριό από μινιατούρες και κράτησε το για τα Χριστούγεννα σαν θεματικό λούνα παρκ στο χριστουγεννιάτικο χωριό σου. 

Lemax Spooky Town

Ενσωματώνοντας αυτές τις εύκολες συμβουλές διακόσμησης για το Halloween μπορεί να μεταμορφώσεις το χώρο σου σε μια τρομακτική και εορταστική γωνιά. Είτε διοργανώνεις ένα θεματικό Halloween πάρτι είτε απλώς είσαι λάτρης του Halloween, αυτές οι απλές ιδέες είναι βέβαιο ότι θα προσθέσουν μια νότα απόκοσμης γοητείας στο χώρο σου. Γίνε, λοιπόν, δημιουργική και απόλαυσε τη μαγεία του Halloween με αυτές τις DIY διακοσμήσεις που είναι και εύκολες και on budget. Καλό στοίχειωμα!

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]