φθινοπωρο και halloween Πως να τα ενταξω σε διακοσμηση

Φθινόπωρο και Halloween: Πώς να τα εντάξω στη Διακόσμηση μου;

Το Halloween είναι μια ανατριχιαστικά διασκεδαστική γιορτή του φθινοπώρου που γιορτάζεται κατά κόρων στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, έχει κάνει δυναμική εμφάνιση και στη χώρα μας. Είσαι και εσύ ένας από εμάς που λατρεύεις το Halloween; Είσαι στο κατάλληλο μέρος! Συνδύασε φθινόπωρο και Halloween σε μια πρωτότυπη διακόσμηση. Ακολουθούν μερικές ιδέες για το πώς να πετύχεις αυτό το συνδυασμό με στυλ.

Φθινόπωρο και Halloween: χρωματική παλέτα

Για να εντάξεις στην εποχιακή διακόσμηση σου το φθινόπωρο και το Halloween θα ξεκινήσεις από μια κοινή χρωματική παλέτα που λειτουργεί τόσο για το φθινόπωρο όσο και για το Halloween. Τα παραδοσιακά φθινοπωρινά χρώματα όπως το πορτοκαλί, το κόκκινο, το καφέ και το κίτρινο μπορούν να συμπληρωθούν με το μαύρο, το μωβ και το πράσινο εμπνευσμένο από το Halloween.

Φθινόπωρο και Halloween χρωματική παλέτα

Για όλα τα φθινοπωρινά διακοσμητικά πάτα εδώ

Φύλλα και φθινοπωρινά κλαδιά

Σειρά στη φθινοπωρινή διακόσμηση με θέμα Halloween έχουν τα φθινοπωρινά κλαδιά και φύλλα. Ενσωμάτωσε φθινοπωρινά φύλλα, κλαδιά και λουλούδια στο στολισμό σου. Χρησιμοποίησε πολύχρωμα φύλλα, αποξηραμένα φρούτα και κουκουνάρια για να δημιουργήσεις ένα φυσικό, φθινοπωρινό σκηνικό.

Φύλλα και φθινοπωρινά κλαδιά

Διακοσμητικές φθινοπωρινές κολοκύθες

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φθινοπωρινά διακοσμητικά που είναι ταυτόχρονα και στα Halloween είδη είναι αν μη τι άλλο οι κολοκύθες. Διακόσμησε μια  ποικιλία από κολοκύθες σε διάφορα σχέδια, χρώματα και μεγέθη. Είναι τέλειες για φθινόπωρο και Halloween. Συνδύασε απλές κολοκύθες και κολοκύθες Halloween τύπου jack-o-lantern.

Διακοσμητικές φθινοπωρινές κολοκύθες

Φθινοπωρινά στεφάνια και γιρλάντες

Μια άλλη ιδέα για φθινόπωρο και Halloween διακόσμηση είναι τα φθινοπωρινά στεφάνια από πολύχρωμα φθινοπωρινά φύλλα, berries και κουκουνάρια. Πρόσθεσε μια Halloween πινελιά με μερικά Halloween στολίδια. Έπειτα, στόλισε γιρλάντες από φθινοπωρινά φύλλα, βελανίδια και μικροσκοπικές κολοκύθες και άπλωσε τις με θεματικά διακοσμητικά Halloween, όπως μίνι σκελετούς ή αράχνες.

Φθινοπωρινά στεφάνια και γιρλάντες

Κεριά και φανάρια για φθινοπωρινή διακόσμηση

Το παν σε μια τέτοιου είδους διακόσμηση είναι ο συνδυασμός της spooky και cozy ατμόσφαιρας. Πέτυχε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με κεριά και φανάρια για να δημιουργήσεις μια ζεστή και απόκοσμη ατμόσφαιρα. Επίλεξε αρωματικά κεριά σε φθινοπωρινές μυρωδιές όπως μήλο ή κανέλα και τοποθέτησε τα σε κηροπήγια, φανάρια ή γυάλινα είδη.

Κεριά και φανάρια για φθινοπωρινή διακόσμηση

Φθινοπωρινή διακόσμηση εξώπορτας Halloween

Βάλε στο θεματικό στολισμό σου και την εξώπορτα του σπιτιού με πινακίδες ή DIY φθινοπωρινές κατασκευές που γράφουν “Harvest Time” ή “Happy Halloween” για να καλωσορίζεις τους επισκέπτες. Μπορείς επίσης να τοποθετήσεις διακοσμητικές κολοκύθες στην είσοδο, τα σκαλιά ή τη βεράντα.

Φθινοπωρινή διακόσμηση εξώπορτας Halloween

Για όλα τα Halloween διακοσμητικά πάτα εδώ

Φθινοπωρινές και Halloween φιγούρες

Δώσε πνοή στη διακόσμηση σου με τις ανάλογες διακοσμητικές φιγούρες. Συνδύασε πουλάκια, κουκουβάγιες με σκιάχτρα, μάγισσες, σκελετούς και φαντασματάκια. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Φθινοπωρινές και Halloween φιγούρες

Φθινοπωρινές και Halloween DIY κατασκευές

Τέλος, ένας δημιουργικός τρόπος στολισμού είναι οι DIY κατασκευές. Συνδύασε φθινοπωρινά υλικά με Halloween διακοσμητικά όπως κολοκύθες, φθινοπωρινά φύλλα και gnome.

Φθινοπωρινές και Halloween DIY κατασκευές

Συνδυάζοντας στοιχεία τόσο της διακόσμησης του φθινοπώρου όσο και του Halloween, μπορείς να δημιουργήσεις μια εντυπωσιακά αρμονική ατμόσφαιρα που εξυμνεί την ομορφιά της εποχής, ενώ αγκαλιάζει την απόκοσμη γοητεία του Halloween. Άφησε το προσωπικό σου στυλ και τη δημιουργικότητά σου να λάμψουν καθώς διακοσμείς το χώρο σου.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]