Φωτιζόμενα Σπιτάκια Lemax 2023

Lemax 2023: Τα Αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα Φωτιζόμενα Σπιτάκια Μινιατούρες για Φέτος

Η Lemax, γνωστή για τη μαγευτική της συλλογή από φωτιζόμενα σπίτια και μινιατούρες, είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης μας. Κάθε χρόνο τα Lemax με την El Deco αιχμαλωτίζουν τις καρδιές μας και μας ενθουσιάζουν σαν να είναι η πρώτη φορά. Η μαγική τους εμφάνιση σε κάνει να θέλεις να δημιουργήσεις ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο χωριό από μινιατούρες που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Καθώς μπαίνουμε στον μαγικό κόσμο των Lemax και καλωσορίζουμε τη συλλογή 2023, μεταφερόμαστε σε ένα βασίλειο απαράμιλλης ομορφιάς. Φέτος, η Lemax ξεπέρασε πραγματικά τον εαυτό της. Κάθε κομμάτι ξεχωρίζει για την απίστευτη λεπτομέρεια του αλλά και για το φωτισμό, τη κίνηση και τον ήχο. Πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο αριστούργημα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το team της El Deco, ντύθηκε χριστουγεννιάτικα και διάλεξε τα αγαπημένα φωτιζόμενα σπιτάκια μινιατούρες Lemax 2023. Έλα μαζί μας καθώς ξεκινάμε ένα μαγικό ταξίδι, εκεί που το παραμύθι γίνεται πραγματικότητα. 

Φωτιζόμενα Σπιτάκια Lemax 2023 εργοστάσια

Μόλις φτάσεις στο χωριό οι υπέροχες μυρωδιές από φρεσκοψημένα μάφιν θα κατακλύσουν την ατμόσφαιρα. Ο παραδοσιακός μύλος MISS MILLY’S MUFFIN MILL δουλεύει πυρετωδώς για να φτιάξει πεντανόστιμα μάφιν από σοκολάτα, blueberries, μπανάνα και κανέλα. Αφού πάρεις μερικά πακέτο προχώρησε λίγο πιο κάτω όπου το εντυπωσιακό μαγαζί TEA WITH MRS. CLAUS έχει ανοίξει με τις διάσημες τσαγιέρες στη σκεπή να στροβιλίζονται γιορτινά. Βιάσου γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες! Μετά από αυτό το γευστικό διάλειμμα έχεις δύο επιλογές: βουνό ή θάλασσα. Για τους λάτρεις του σκι και των βουνών το WINTERHAUS RESORT υποδέχεται τους πιο παθιασμένους σκιέρ που ξεκινούν άμεσα την κατάβαση. Αν από την άλλη είσαι αθεράπευτα ερωτευμένος με τη θάλασσα τότε πρέπει να επισκεφθείς το φεστιβάλ ψαρέματος στο BIRCH CREEK ICE FISHING FESTIVAL. Ψάρεψε και εσύ κανένα ψάρι που θα ψήσετε στη ψησταριά μαζί με την παρέα.

Φωτιζόμενα Σπιτάκια Lemax 2022 εργοστάσια

Συλλογή Lemax Λούνα Παρκ φωτιζόμενα σπιτάκια

Κάνε τα Χριστούγεννα σου ακόμα πιο διασκεδαστικά και επισκέψου το τοπικό λούνα παρκ στο χριστουγεννιάτικο χωριό από μινιατούρες. Δεν γίνεται να μη προσέξεις στο κέντρο του λούνα πάρκ το υπέροχο καρουζέλ SANTA CAROUSEL που σφύζει από ζωή και είναι γεμάτο από χαρούμενα πρόσωπα. Πιο κει το LEMAX REINDEER είναι έτοιμο να προσφέρει διασκεδαστικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους. Θέλουν όλοι να δοκιμάσουν μια βόλτα για αυτό κράτησε θέση! Αν είσαι από τους πιο τολμηρούς που αγαπάς την αδρεναλίνη τότε επιβιβάσου στο LEMAX PARADROP που θα σου κόψει ευχάριστα την ανάσα. Για το τέλος, σου έχουμε το άκρως εντυπωσιακό LEMAX NORTH POLE FUN FAIR όπου τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη σε περιμένουν για να διασκεδάσετε μαζί στα υπέροχα παιχνίδια του Λούνα Παρκ. 

Lemax Λούνα Παρκ φωτιζόμενα σπιτάκια

Για όλη τη συλλογή Lemax πάτα εδώ

Συλλεκτικά πατινάζ σκηνικά Lemax 2023

Τα φωτιζόμενα σπιτάκια και σκηνικά Lemax 2023 έχουν φέτος και φαντασμαγορικές πίστες για πατινάζ. Αν θέλεις ένα ξέφρενο πάρτυ με live μουσική και μπόλικο πατινάζ τότε επέλεξε LEMAX CHRISTMAS GROVE SKATING RINK. Αν από την άλλη προτιμάς να δεις έναν αγώνα Χόκει μαζί με άλλους φιλάθλους τότε θα πρέπει να πας ΠΑΤΙΝΑΖ LEMAX XOKEI. Για μια πιο χαλαρή και οικογενειακή ατμόσφαιρα το LEMAX FAMILY SKATING DAY είναι ό,τι πρέπει για σένα!

Συλλεκτικά πατινάζ Lemax

Χριστουγεννιάτικα δεντράκια μινιατούρες Lemax

Χριστούγεννα χωρίς χριστουγεννιάτικα δέντρα δεν γίνεται και αυτό το ξέρουν καλά οι κάτοικοι του χριστουγεννιάτικου χωριού Lemax. Στη μέση της πλατείας δεσπόζει υπέρλαμπρο και γιορτινό το NEW MAJESTIC CHRISTMAS TREE. Φέτος, όμως, το πλαισιώνουν κι άλλα υπέροχα χριστουγεννιάτικα δέντρα όπως το LEMAX JOLLY CHRISTMAS TREE και το OUTDOOR HOLIDAY TREE γιατί ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν είναι ποτέ αρκετό. Ταιριάζουν μοναδικά και με το συντριβάνι LEMAX MODULAR PLAZA-FOUNTAIN, δίνοντας του γιορτινή όψη. 

Χριστουγεννιάτικα δέντρα Lemax

Φωτιζόμενα σπίτια και μαγαζιά Lemax 2023

Όλο το χριστουγεννιάτικο χωριό από φωτιζόμενες μινιατούρες Lemax έχει βάλει τα γιορτινά του. Κάτοικοι και μαγαζάτορες έχουν ξεκινήσει από τώρα να γιορτάζουν τη πιο μαγική περίοδο του χρόνου. Τσέκαρε την υπέροχη μπουτίκ για τους τετράποδους φίλους μας FANCY PAWS BOUTIQUE με τα φοβερά χριστουγεννιάτικα στεφάνια που κοσμούν τη βιτρίνα του μαγαζιού. Έπειτα, δεν μπορείς να μην ακούσεις τα τραγούδια που προέρχονται από το TALENT CONTEST AT FLANAGAN’S BARN οπού επίδοξοι μουσικοί παίζουν γιορτινά τραγούδια. Το LEMAX CAROLERS CAFE έχει ανοίξει και μια ορχήστρα σε συντροφεύει με χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ απολαμβάνεις τον καφέ σου. Αν από την άλλη είσαι λάτρης της σοκολάτας τότε επιβάλλεται μια σοκολατοθεραπεία στο LEMAX HOT CHOCOLATE SPA. Για έξτρα γλυκιά απόλαυση επισκέψου το SUGAR CANDY SHOP με τη λαχταριστή σκεπή. Ξεκινάει το χριστουγεννιάτικο shopping!  Πήγαινε στο OVER THE TOP SWEATER SHOP για να πάρεις για τους αγαπημένους σου χριστουγεννιάτικα πουλόβερ και στο SANTA’S LIST TOY SHOP για να προμηθευτείς παιχνιδια και χριστουγεννιάτικα δώρα. Αν είσαι λάτρης του DIY τότε πρέπει οπωσδήποτε να πας στο TOY MAKING SCHOOL.

Προσόψεις Lemax 2023

Από το χριστουγεννιάτικο χωριό Lemax δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι προσόψεις Lemax που ξεχωρίσαμε για το 2023. Η λεπτομέρεια τους τις κάνει ακόμα πιο φαντασμαγορικές. Για εσένα που σου αρέσει η οινογνωσία η LEMAX THE HILLSIDE WINERY θα καλύψει κάθε προσδοκία σου. Περιηγήσου, επίσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά με την LEMAX TIS THE SEASON SHOPS. Για μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα κατευθείαν από το χωριό του Άγιου Βασίλη η LEMAX SANTA’S VILLAGE είναι η τέλεια επιλογή.  

Προσόψεις Lemax 2023

Σκηνικά και φιγούρες Lemax 2023

Πέρα όμως από τα εντυπωσιακά φωτιζόμενα σπιτάκια Lemax που θα συναντήσεις στο διάβα σου, όλο το χωριό αποκτά ζωντάνια από τον κόσμο που έχει ξεχυθεί στους δρόμους. Θα δεις διάφορα στημένα μικρά σκηνικά Lemax 2023 όπως κιόσκια π.χ. το ROSETTE’S DESSERT BAR και το LEMAX THE CHRISTMAS GARDEN. Ένα παιδάκι διασκεδάζει στις κούνιες με το σκυλάκι του στο PUPPY GETS A SWING RIDE ενώ πιο κει έχει στηθεί σκηνή με μια country μπάντα A COUNTRY CHRISTMAS. Μια μεγάλη παρέα διασκεδάζει στο χιόνι με το LEMAX VICTORIAN ICE MERRY GO ROUND ενώ μια οικογένεια προσπαθεί να χτυπήσει τη πινιάτα LEMAX CHRISTMAS PINATA. Τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη έχουν ήδη ξεκινήσει τις εργασίες τους και θα τα δεις να τρέχουν πέρα δώθε με τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους CRAFTY ELVES. Αυτές τις μαγικές νύχτες των γιορτών θα δεις και μερικούς μπαμπάδες να περνούν ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά τους κοιτάζοντας τα άστρα LEMAX STARGAZING και κάποια ζευγάρια να πίνουν μια κούπα ζεστή σοκολάτα φλερτάροντας HOT COCOA DRINKERS.

Σκηνικά και φιγούρες Lemax 2023

Η συλλογή Lemax αποτελεί αδιαμφισβήτητα την πιο εντυπωσιακή απόδειξη δημιουργικότητας και δεξιοτεχνίας. Τα Lemax επιτρέπουν στον καθένα από εμάς να υφαίνει τις δικές του αφηγήσεις και να δημιουργήσει μια παραμυθένια χριστουγεννιάτικη πόλη από μινιατούρες. Σε αυτά τα προσεγμένα συλλεκτικά κομμάτια, ανακαλύπτουμε όχι μόνο διακοσμητικά για τα Χριστούγεννα, αλλά μια πηγή χαράς και μια υπενθύμιση της μαγείας που μας περιβάλλει την πιο υπέροχη εποχή του χρόνου. Η συλλογή 2023 της Lemax είναι μια απόδειξη ότι όλοι κρύβουμε ένα μικρό παιδί μέσα μας που είναι έτοιμο να ζήσει τη μαγεία για αυτά αλλά και πολλά ακόμη Χριστούγεννα. 

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]