Γάμος 2022 στο χρώμα μωβ Very Peri Ιδέες και Προτάσεις

Γάμος Απόχρωση Μωβ: Very Peri Χρώμα Γάμου 2022

Για μια ακόμη χρονιά η Pantone Color Institute ανακοίνωσε το χρώμα του 2022 και είναι το Very Peri! Αποτελεί μια ζωηρή απόχρωση του μωβ που εκπέμπει κομψότητα και φρεσκάδα. Πρόκειται για ένα ζωντανό χρώμα που συμβολίζει την αισιοδοξία και τις λαμπερές προσδοκίες για το μέλλον. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να χαράξεις ένα ευτυχισμένο μονοπάτι προς την επισημοποίηση της αγάπης σου;  Για αυτό και εμείς δε χάσαμε την ευκαιρία και προσαρμόσαμε το χρώμα της φετινής χρονιάς στους γάμους. Αν, λοιπόν, πρόκειται να ντυθείς νυφούλα φέτος και αγαπάς τις νέες τάσεις, ο γάμος σε απόχρωση μωβ very peri είναι για σένα!

Στολισμός εκκλησίας σε αποχρώσεις του μωβ

Ο γάμος 2022 στο χρώμα μωβ very peri απευθύνεται στη νύφη που τολμάει και αγαπάει τα πιο hot θέματα γάμου. Η χρωματική σου παλέτα θα βασιστεί στις αποχρώσεις του μωβ ενώ το βασικό υλικό που θα χρησιμοποιήσεις είναι το γυαλί και το κρύσταλλο. Θα δώσεις έτσι μια απαράμιλλη κομψότητα και φινέτσα διατηρώντας ένα ρομαντικό μοτίβο.  Για το στολισμό της εκκλησίας θα σου προτείναμε λοιπόν, υφάσματα – ράνερ γάμου αέρινα σε veri peri χρώμα. Μπορείς μάλιστα να παίξεις και με διαφορετικούς τόνους για ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.  Για τον ανθοστολισμό γάμου επίλεξε πλούσια μπουκέτα λουλουδιών με βασικό χρώμα, τι άλλο; Το μωβ! Βάλε μερικές πράσινες και ροζ πινελιές για να σπάσεις τη μονοτονία. Στόλισε τα μπουκέτα σε εντυπωσιακά σταντ γάμου και πομπώδη βάζα διακόσμησης διάφανα ή λευκά. Μια πρόταση μας είναι να χρησιμοποιήσεις και αμφορείς σε διάφορα μεγέθη.

Στολισμός εκκλησίας σε αποχρώσεις του μωβ

Σετ γάμου

Το very peri pantone χρώμα ταιριάζει τέλεια και στο σετ γάμου. Επίλεξε ένα λευκό δίσκο και ποτήρια σε μωβ αποχρώσεις. Η καράφα από την άλλη μπορεί να είναι ένα υπέροχο διάφανο μπουκάλι με περίτεχνα σχέδια ώστε να εναρμονίζεται και με την υπόλοιπη διακόσμηση γάμου. Έπειτα διάλεξε κουτάκια γυάλινα ή χρωματιστά για τις βέρες με λαμπερές λεπτομέρειες δίνοντας έτσι μια κομψή νότα στο σετ σου.

Σετ γάμου

Στέφανα γάμου

Τέλος για να ολοκληρωθεί το σετ επίλεξε και τα κατάλληλα στέφανα γάμου σου. Θα σου προτείναμε τα χειροποίητα στέφανα ώστε να ταιριάξουν τέλεια με το στυλ και τη χρωματική παλέτα του υπόλοιπου γάμου.  Διάλεξε κορδέλες και κορδόνια σε ροζ και μωβ χρώμα και συμπλήρωσε χρωματιστά λουλούδια, στρας και τούλι. Θα είναι σαν πραγματικό κόσμημα.

Στέφανα γάμου

Τραπέζι ευχών γάμου μωβ very peri

Το τραπέζι ευχών ενός ρομαντικού γάμου 2022 σε μωβ τόνους  θα απαρτίζεται κυρίως από γυάλινα και κρυστάλλινα διακοσμητικά που θα αντικατοπτρίζουν υπέροχα τις μωβ πινελιές στο στολισμό. Χρησιμοποίησε λευκό ευχολόγιο με very peri  λεπτομέρειες καθώς και γυάλινα βάζα με μπουκέτα λουλουδιών. Συμπλήρωσε γυάλινα κουτιά με κουφέτα γάμου στις ανάλογες αποχρώσεις για να γλυκάνεις τους καλεσμένους σου. Για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε διακοσμητικά κρυσταλλάκια είτε σκορπίζοντας τα στο τραπέζι ή φτιάχνοντας μια γιρλάντα από αυτά. Τέλος, φτιάξε την ανάλογη ατμόσφαιρα με γυάλινα κηροπήγια και φανάρια.

Τραπέζι ευχών γάμου μωβ very peri

Candybar γάμου σε μωβ χρώμα

Η νέα τάση στους DIY γάμους και DIY βαπτίσεις είναι το candybar. Μια γωνία που θα αποτελέσει την επιτομή του στολισμού ενώ ταυτόχρονα θα γλυκάνει και θα δροσίσει τους καλεσμένους σου. Χρησιμοποίησε γυάλινα χρωματιστά γυάλινα είδη που θα γεμίσεις με μωβ μάρσμελλοους. Επιπλέον, επίλεξε κρυστάλλινες vintage γυάλες με βρυσάκι που θα προσφέρεις δροσερά αναψυκτικά και κοκτέιλ στους καλεσμένους σου.  Συνδύασε τις με λευκές εταζέρες και κρυστάλλινες βάσεις τούρτας. Πρόσθεσε στο ίδιο στυλ πιατέλες και δίσκους όπου θα προσφέρεις τα γλυκά της επιλογής σου. Θα σου προτείναμε, μάλιστα, να διαλέξεις γλυκά, macarons, cupcakes, cake pops ακόμα και τη τούρτα γάμου σε very peri και μωβ αποχρώσεις. Επίσης μην ξεχάσεις να προσθέσεις μικρές γυάλες με πόδι τις οποίες θα γεμίσεις με κουφέτα.

Candybar γάμου σε μωβ χρώμα

Στολισμός δεξίωσης γάμου σε μωβ χρώμα

Ανάλογος θα είναι και ο στολισμός τραπεζιού στη δεξίωση γάμου με το βασικό χρώμα του γάμου, το μωβ. Επίλεξε αέρινα μωβ υφάσματα και πρόσθεσε προαιρετικά δαντέλες για μια ρομαντική νότα με vintage χαρακτήρα. Συνδύασε λευκά ή μωβ πορσελάνινα σερβίτσια με χρυσά μαχαιροπήρουνα. Για το στολισμό χρησιμοποίησε μπουκέτα ή πλούσιες γιρλάντες λουλουδιών ανάλογα με το σχήμα του τραπεζιού. Φτιάξε μια «ζεστή» ατμόσφαιρα με κηροπήγια ή μπάλες με τρύπα που θα δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Εναλλακτικά, αν θέλεις κάτι πιο τολμηρό χρωματικά, θα σου προτείναμε να προσθέσεις έντονες πινελιές όπως το βαθύ μπλε στα DIY centerpieces γάμου ή στον υπόλοιπο στολισμό τραπεζιού. Αυτός ο μοντέρνος στολισμός γάμου θα δώσει μια παραμυθένια πινελιά στο στολισμό.

Στολισμός δεξίωσης γάμου σε μωβ χρώμα

Μπομπονιέρες 2022 σε μωβ very peri

Τέλος αλλά εξίσου σημαντικές είναι οι DIY μπομπονιέρες γάμου που θα φτιάξεις. Επίλεξε εκλεκτά υλικά για μπομπονιέρες ανάλογα με την παλέτα σου και φτιάξε κάτι ανεπανάληπτο και φινετσάτο. Μια ιδέα είναι να φτιάξεις funky παιχνιδιάρικες και πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου με πουά ύφασμα σε μωβ απόχρωση και πουά τούλι. Κάνε ένα περίτεχνο δέσιμο με πρωτότυπες κορδέλες και είναι έτοιμες. Για ένα πιο ρομαντικό στυλ χρησιμοποίησε φλοράλ ύφασμα και φτιάξε χειροποίητα πουγκιά τα οποία θα δέσεις με γκρι κορδόνια. Για μια πιο ρουστίκ προσέγγιση επίλεξε έτοιμα πουγκιά με λεβάντες κα κάνε δέσιμο με λιλά κορδόνι με φουντίτσες στο τελείωμα. Εναλλακτικά μπορείς να φτιάξεις γυάλινες μπομπονιέρες με μικρές μωβ πινελιές στα κορδόνια, τις κορδέλες και τα διακοσμητικά.

Μπομπονιέρες 2022 σε μωβ very peri

Ο γάμος σε απόχρωση μωβ Very Peri εγκαινιάζει μια νέα εποχή. Είναι ένα χρώμα που σε γεμίζει αισιοδοξία και παιχνιδιάρικη διάθεση. Παράλληλα διατηρεί μια λεπτεπίλεπτη αριστοκρατικότητα που απογειώνει τα πάντα . Το Very Peri είναι ένα χρώμα που δημιουργήθηκε φέτος από την Pantone αλλά ήρθε για να μείνει χαρίζοντας μοναδικές επιλογές στις χρωματικές παλέτες ενός γάμου. Πάρε έμπνευση και δημιούργησε έναν από τους πιο πετυχημένους και φαντασμαγορικούς γάμους 2022, τον δικό σου!

[print_link]