Γάμος με λεβάντα 8 Ιδέες και Συμβουλές

Γάμος με Λεβάντα: 8 Εντυπωσιακές Ιδέες

Ο γάμος με λεβάντα είναι μια ανερχόμενη τάση που επιλέγουν ιδιαίτερα τα νέα ζευγάρια για μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της κοινής τους πορείας. Ωστόσο, πριν ξεκινήσουμε, καλό θα ήταν να γνωρίζει κανείς τι συμβολίζει η λεβάντα στο γάμο. Εκφράζει αφοσίωση και ηρεμία. Με τα λεπτά αρώματα λεβάντας και το όμορφο χρώμα της αποτελεί ιδανική γαμήλια επιλογή. Πέρα όμως από αυτό είναι ένα θέμα που μπορείς να του δώσεις πιο boho χαρακτήρα ή πιο ρομαντικό και chic στυλ. Όπως και να έχει, είναι ένα θέμα που ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν, όχι άδικα! Για αυτό εμείς σου παρουσιάζουμε μερικές ιδέες και συμβουλές για διακόσμηση γάμου με θέμα Λεβάντα.

Διακόσμηση γάμου με λεβάντα: Χρώματα και υφάσματα

Για αυτό το θέμα γάμου θα κινηθείς σε χρώματα λευκό και μωβ της λεβάντας. Αν θες να είναι μποέμ γάμος με λεβάντα τότε θα προσθέσεις υφάσματα όπως η λινάτσα και το λινό. Εναλλακτικά, αν θες να είναι ρομαντικός γάμος με λεβάντα κινήσου σε υφάσματα δαντέλας.

Διακόσμηση γάμου με λεβάντα Χρώματα υφάσματα

Τραπέζι ευχών με θέμα Λεβάντα

Εφόσον επέλεξες να είναι γάμος με λεβάντα ο γάμος σου, τότε θα πρέπει να επιμεληθείς ανάλογα και το τραπέζι ευχών γάμου. Χρησιμοποίησε λιλά και λευκά υφάσματα ή λινάτσα. Χρησιμοποίησε και σε αυτή τη περίπτωση κλαδιά λεβάντας τοποθετώντας τα μέσα σε κασπώ και επιδαπέδια γυάλινα βάζα. Μπορείς, μάλιστα να συνδυαστεί ο στολισμός γάμου με στάχυα και λεβάντα για πιο boho στυλ. Πρόσθεσε χρωματιστή άμμο στις αντίστοιχες αποχρώσεις και γέμισε γυάλες με καπάκι με κουφέτα και μαρσμέλλοου σε λιλά και λευκό χρώμα. Βάλε στο τραπέζι τουρτιέρες με φύλλα κισσού και κεριά. Φτιάξε το ανάλογο βιβλίο ευχών από λινάτσα κολλώντας πάνω μικρά κλαδάκια από αποξηραμένη λεβάντα και διάφορες κορδέλες.

Τραπέζι ευχών με θέμα Λεβάντα

Στολισμός εκκλησίας γάμου με λεβάντα

Ο γάμος με λεβάντα περιλαμβάνει και την ανάλογη διακόσμηση της εκκλησίας. Επίλεξε υφάσματα στις αποχρώσεις του λευκού και του μωβ. Έπειτα χρησιμοποίησε διάφορα φανάρια σε λευκό ή φυσικό χρώμα για να φτιάξεις την ανάλογη ατμόσφαιρα. Θα σου προτείναμε, επίσης να τοποθετήσεις αποξηραμένη λεβάντα για διακόσμηση σε διάφορα καφάσια αλλά και στις λαμπάδες γάμου.

Στολισμός εκκλησίας γάμου με λεβάντα idees

Διακόσμηση δεξίωσης γάμου με λεβάντα

Ο στολισμός γάμου με λεβάντα δίνει έμπνευση στην διακόσμηση δεξίωσης γάμου. Φτιάξε με τα χεράκια σου στεφάνια λεβάντας, και κρέμασε τα στην είσοδο. Συνδύασε τα με κρεμαστά φανάρια τύπου μακραμέ. Πρόσθεσε και εδώ φανάρια για να δημιουργήσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Ο chic γάμος με λεβάντα θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Διακόσμηση δεξίωσης γάμου με λεβάντα idees

Centerpiece γάμου με λεβάντα

Για τη διακόσμηση τραπεζιών μια επιλογή είναι με δίσκο ξύλινο, στάχυα και λεβάντα. Το μόνο που θα κάνεις είναι να τοποθετήσεις σε έναν ξύλινο δίσκο ένα ματσάκι από στάχυα και λεβάντες. Μπορείς να συνδυάσεις και μια κορνίζα για να έχεις μια ολοκληρωμένη αρίθμηση τραπεζιού. Εναλλακτικά, μπορείς να διακοσμήσεις γυάλινες καμπάνες με κορδέλες, μοςς και λεβάντα ή τριαντάφυλλα στα χρώματα του υπόλοιπου γάμου.

Γάμος με λεβάντα Centerpiece γάμου με λεβάντα

Μπομπονιέρες με λεβάντα

Φτιάξε τη πιο όμορφη και σικ DIY μπομπονιέρα με λεβάντα. Μια ιδέα είναι με κουτάκια σε διαφορετικά μεγέθη που θα δέσεις με δαντέλα κορδέλα και λιλά κορδέλα. Μια πιο εύκολη ιδέα είναι να πάρεις σαπουνάκι λεβάντας, να το δέσεις με περίτεχνο τρόπο και στο τέλος να προσθέσεις ένα κλαδάκι λεβάντας. Μια πιο απλή και οικονομική ιδέα είναι να επιλέξεις πουγκιά λινάτσας. Βάλε το προσωπικό σου στυλ και φτιάξε κάτι μοναδικό!

Μπομπονιέρες με λεβάντα ιδεες

Ανθοδέσμη λεβάντα

Η ανθοδέσμη είναι επίσης μια βασική λεπτομέρεια. Επίλεξε μια νυφική ανθοδέσμη από στάχυα, λεβάντες ή άλλα κλαδιά με φύλλα. Χρησιμοποίησε δαντέλα αν πρόκειται να είναι πιο vintage γάμος ή λινάτσα αν πρόκειται να είναι εντελώς ρουστίκ.

Γάμος με λεβάντα ανθοδέσμη λεβάντα

Προσκλητήρια γάμου

Τέλος, αν θες να προϊδεάσεις τους καλεσμένους σου τότε θα σου προτείναμε να επιλέξεις προσκλητήρια με θέμα λεβάντα. Μπορείς να τυπώσεις πάνω στο χαρτί έγχρωμη διακοσμητική λεβάντα. Μια πιο DIY ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις χαρτί σε φυσικό χρώμα και να γράψεις όλες τις πληροφορίες του γάμου. Αφού τελειώσεις κλείσε το σε φάκελο με κορδέλα ή βουλοκέρι. Πρόσθεσε σαν πινελιά ένα μικρό κλαδάκι λεβάντας! Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Γάμος με λεβάντα προσκλητήρια γάμου

Φτιάξε έναν μαγευτικό γάμο με όμορφα χρώματα και αρώματα. Να θυμάσαι, όμως, ότι το σημαντικότερο είναι να απολαύσεις τη κάθε στιγμή του γεγονότος μαζί με τον αγαπημένο σου!

[print_link]