Γάμος με θέμα λεμόνι 9 Φανταστικές Ιδέες

Γάμος με θέμα λεμόνι σε κίτρινο χρώμα: 9 Φανταστικές Ιδέες

Θέλεις έναν πρωτότυπο γάμο γεμάτο χρώμα και ελληνικές μυρωδιές; Τότε σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα το γάμο με θέμα τα λεμόνια και τους ηλίανθους στα χρώματα του κίτρινου. Πρόκειται για μια επιλογή που βρίσκεται ψηλά στο θέμα γάμου 2019 και σε κερδίζει με το ζωηρό κίτρινο και τις ρουστίκ πινελιές. Ωστόσο για να στηθεί ένας γάμος με θέμα λεμόνι τι χρειάζεται; Σου έχουμε παρακάτω μερικές ιδέες για να ξεκινήσεις!

Χρώματα και υφάσματα

Ο γάμος με θέμα λεμόνι δε θα μπορούσε να μην έχει σαν βάση το κίτρινο χρώμα. Επομένως, επίλεξε υφάσματα στις αποχρώσεις του κίτρινου και συμπλήρωσε λεπτομέρειες σε φυσικό χρώμα όπως η λινάτσα. Μη διστάσεις, μάλιστα, να χρησιμοποιήσεις χρώματα όπως το πράσινο ή το γαλάζιο αλλά πάντα σε απαλούς τόνους.

Γάμος με θέμα λεμόνι χρώματα και υφάσματα

Μπομπονιέρες γάμου με θέμα λεμόνι

Αν σε όλο το γάμο επικρατεί το λεμόνι τότε θα έχεις και ανάλογες μπομπονιέρες. Αν θέλεις κάτι απλό τα πουγκιά με τα κουφέτα είναι μια όμορφη και οικονομική λύση. Διαφορετικά μπορείς να επιλέξεις γυάλινα βαζάκια για τις μπομπονιέρες σου. Στην περίπτωση που θέλεις κάτι εναλλακτικό σαν δωράκια καλεσμένων τότε μπορείς να δώσεις στους καλεσμένους σου μπουκαλάκια με φελλό γεμάτα με λικέρ όπως το limoncello. Μια άλλη πρόταση είναι να τους προσφέρεις σπόρους από λεμονιά ή ηλίανθο ως ένδειξη ότι κάτι καινούριο ξεκινάει!

Μπομπονιέρες γάμου με θέμα λεμόνι

Στολισμός εκκλησίας

Στη διακόσμηση γάμου πρωταρχικό ρόλο παίζει ο στολισμός της εκκλησίας. Χρησιμοποίησε φανάρια, υφάσματα στις ανάλογες αποχρώσεις και καφάσια γεμάτα με κίτρινα λουλούδια, λεμόνια ή διακοσμητικά. Φτιάξε, ακόμη και ολόκληρο σταντ από καφάσια και διακόσμησε το με λεμόνια και κλαδιά ελιάς.

Γάμος με θέμα λεμόνι Στολισμός εκκλησίας

Τραπέζι ευχών με θέμα λεμόνια

Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει το τραπέζι ευχών γάμου και αυτό γιατί είναι το μέρος που οι καλεσμένοι σου θα αφήσουν τις ευχές τους. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν, να φροντίσεις να ταιριάζει ο στολισμός γάμου με λεμονιά με την γωνίτσα που θα φτιάξεις. Χρησιμοποίησε ξύλινα κηροπήγια σε διαφορετικά μεγέθη και δώσε τους ύψος τοποθετώντας καφάσια. Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις γυάλινα βαζάκια του γλυκού και να διακοσμήσεις με κορδόνια και λουλούδια και να τα μετατρέψεις σε DIY βαζάκια vintage. Επίλεξε, επίσης ξύλινες πινακίδες ή κατασκεύασε τις από ξύλινα καφάσια. Μη ξεχάσεις το βιβλίο ευχών, φυσικά! Εμείς θα σου προτείναμε κάτι σε ξύλινο βιβλίο ή εναλλακτικά ξύλινο ευχολόγιο σε σχήμα μπουκαλιού.

Τραπέζι ευχών με θέμα λεμόνια

Candybar με θέμα τα λεμόνια

Αν θες επίσης να στήσεις και κάποιο candybar για να δροσίσεις και να φιλέψεις τους καλεσμένους σου, οι επιλογές είναι πολλές. Τοποθέτησε γυάλες με βρυσάκι γεμάτες με λεμονάδα ή άλλα δροσιστικά ποτά. Χρησιμοποίησε εταζέρες για να βάλεις τα γλυκά γάμου και γέμισε γυάλες με καπάκι με κουφέτα κίτρινα και λευκά για περισσότερη λεπτομέρεια!

Candybar με θέμα τα λεμόνια

Γλυκά και τούρτα γάμου

Η επιλογή των γλυκών και της τούρτας έχουν βασική θέση σε ένα γάμο, τόσο για την ποιότητα της γεύσης όσο και για την διακόσμηση. Για αυτό σου προτείνουμε να επιλέξεις cupcakes λεμονιού, lemon pie, κίτρινα cake pops και ό,τι άλλο θες σε αντίστοιχες αποχρώσεις. Το ίδιο ισχύει και με την τούρτα γάμου. Επίλεξε για το στολισμό της κίτρινα λουλούδια, μικρά λεμόνια κ. α ακολουθώντας μια πιο minimal προσέγγιση.

Γλυκά και τούρτα γάμου με θέμα λεμόνια

Στολισμός τραπεζιού γάμου με λεμόνια

Όσον αφορά τον στολισμό τραπεζιού της δεξίωσης μπορείς να επιλέξεις μικρές γλαστρούλες ή κασπώ με δενδρύλλια λεμονιάς. Μια άλλη πρόταση είναι να γεμίσεις γυάλινους κυλίνδρους με φέτες λεμονιών κεράκια ή λουλούδια. Αν πάλι έχεις μακρόστενα τραπέζια μπορείς κατά μήκος του τραπεζιού να στολίσεις γιρλάντα από πράσινα κλαδιά και κατά τόπους λεμόνια ή ηλίανθους. Σχετικά με τα είδη σερβιρίσματος θα σου προτείναμε την τολμηρή επιλογή των πράσινων ή γαλάζιων ποτηριών με τα αντίστοιχα πιάτα και μαχαιροπίρουνα.

Στολισμός τραπεζιού γάμου με λεμόνια

Ανθοστολισμός γάμου με λεμόνια

Ο στολισμός γάμου με θέμα το λεμόνι μας προσφέρει πρωτότυπες επιλογές με άρωμα Ελλάδας. Χρησιμοποίησε μεγάλες γλάστρες με μικρές λεμονιές και στόλισε τόσο την εκκλησία όσο και το χώρο της δεξίωσης με γιρλάντες από πρασινάδες, ηλίανθους και λεμόνια. Το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό.

 Ανθοστολισμός γάμου με λεμόνια

Νυφική ανθοδέσμη

Ο γάμος με θέμα λεμόνι δεν παύει να είναι μοντέρνος για αυτό και πρέπει να επιλέξεις την αντίστοιχη πρωτότυπη ανθοδέσμη. Φτιάξε μια ανθοδέσμη ασύμμετρη με πρασινάδες και κλαδιά. Έπειτα πρόσθεσε κίτρινα λουλούδια όπως τριαντάφυλλα και τουλίπες. Εμείς θα σου προτείναμε ηλίανθους για πιο ρουστίκ αποτέλεσμα!

Γάμος με θέμα λεμόνι νυφική ανθοδέσμη

Βάλε την προσωπική σου πινελιά και δημιούργησε ένα γάμο εμπνευσμένο από την ελληνική φύση που θα θυμίζει τους γάμους των περιοδικών!

[print_link]