πρωτότυπες ιδέες για νυφική ανθοδέσμη

7 πρωτότυπες ιδέες για νυφική ανθοδέσμη

Μετά την επιλογή του νυφικού, σειρά έχει η ανθοδέσμη! Αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ για τη νύφη καθώς συμπληρώνει την εμφάνιση της αλλά και την υπόλοιπη διακόσμηση του γάμου. Βαρεθήκατε όμως τις κλασικές ανθοδέσμες που έχετε δει σε πάρα πολλούς γάμους; Εμείς σας παρουσιάζουμε εδώ 7 πρωτότυπες ιδέες για νυφική ανθοδέσμη.

  1. Νυφική ανθοδέσμη βεντάλια

Αν οργανώνετε ένα vintage γάμο, ξεφύγετε από τις κλασικές επιλογές και κρατήστε μια νυφική ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα και βεντάλια. Διαλέξτε το χρώμα της νυφικής βεντάλιας που θα συνδυάζεται αρμονικά με τον υπόλοιπο γάμο και στολίστε πάνω της ένα μικρό μπουκέτο από λουλούδια στις ίδιες αποχρώσεις.

πρωτοτυπη νυφικη ανθοδεσμη βενταλια

  1. Νυφικό μπουκέτο από γλειφιτζούρια

Μια από τις funky και πρωτότυπες ιδέες για νυφική ανθοδέσμη είναι το μπουκέτο από γλειφιτζούρια. Δημιουργήστε μια παιχνιδιάρικη νυφική σύνθεση από γλειφιτζούρια με χρώματα της επιλογής σας και δέστε τα όμορφα με μια σατέν κορδέλα του ίδιου χρώματος. Ο γάμος σας θα είναι γλυκός όπως και η γαμήλια ανθοδέσμη σας! Αποτελεί μια από τις πιο πρωτότυπες ιδέες για εναλλακτικό γάμο.

πρωτοτυπη νυφικη ανθοδεσμη γλειφιτζουρια

  1. Vintage νυφική ανθοδέσμη με πούπουλα και πέρλες

Για έναν boho γάμο, πρωτοτυπήστε στο γάμο σας με μια από τις πιο boho νυφικές ανθοδέσμες. Μια πολύ φρέσκια ιδέα είναι η ανθοδέσμη σας να αποτελείται από λευκά τεχνητά πούπουλα, φτερά και διάσπαρτες πέρλες. Θα έχετε ένα αριστοκρατικό αποτέλεσμα με ένα μοντέρνο τρόπο.

νυφικη ανθοδεσμη πουπουλα φτερα - πρωτότυπες ιδέες για νυφική ανθοδέσμη

  1. Νυφική ανθοδέσμη με στάχια

Για ρουστίκ γάμο, στις πρωτότυπες ιδέες για νυφική ανθοδέσμη ανήκει και η “χωριάτικη” ρουστίκ επιλογή από στάχυ. Συνθέστε τη νυφικό σας μπουκέτο με στάχια και δέστε τα με ένα κομμάτι λινάτσα ή σπάγκο. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε αυτή τη νυφική ανθοδέσμη με γυψοφύλλη ή και λεβάντα. Μολονότι αποτελεί μια λιτή επιλογή, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!

νυφικη ανθοδεσμη σταχια - πρωτότυπες ιδέες για νυφική ανθοδέσμη

  1. Μπουκέτο γάμου με αποξηραμένα λουλούδια και φρούτα

Μια άλλη ανθοδέσμη που συγκαταλέγεται στις πρωτότυπες ιδέες για νυφική ανθοδέσμη είναι εκείνη από αποξηραμένα λουλούδια, φρούτα, βαμβάκι. Το σύνολο μπορεί να το συμπληρώσουν φύλλα. Αυτή η επιλογή θυμίζει κάτι από φθινοπωρινό γάμο και ξεφεύγει εντελώς από τα συνηθισμένα.

νυφικη ανθοδεσμη αποξηραμενα

  1. Νυφική ανθοδέσμη με χριστουγεννιάτικα στολίδια

Εάν κάνετε γάμο τα Χριστούγεννα σας έχουμε τη λύση και είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη και μοναδική! Κρατήστε ένα γιορτινό μπουκέτο γάμου από χριστουγεννιάτικα στολίδια ή χριστουγεννιάτικες μπάλες στις αποχρώσεις του υπόλοιπου γάμου και μερικά κατά τόπους κλαράκια. Έτσι θα διατηρήσετε το γιορτινό πνεύμα την ημέρα του γάμου σας!

νυφικη ανθοδεσμη χριστουγεννιατικα στολιδια - πρωτότυπες ιδέες για νυφική ανθοδέσμη

  1. Ανθοδέσμη από καμέο και καρφίτσες

Μια πιο λαμπερή ιδέα είναι η νυφική ανθοδέσμη από καμέο και καρφίτσες. Συνθέστε το νυφικό μπουκέτο σας με καμέο και καρφίτσες στα αντίστοιχα χρώματα. Συνδυάστε αυτή την νυφική ανθοδέσμη με ορχιδέες για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Ανθοδέσμη από καμέο και καρφίτσες

 

Να θυμάστε πως διατηρώντας την παράδοση της νυφικής ανθοδέσμης δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά. Εμπνευστείτε από το θέμα του γάμου σας και την παλέτα των χρωμάτων σας και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό γαμήλιο μπουκέτο!

[print_link]